Gość: Lech IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 18.11.03, 00:51 Własnie, czy ktos się tutaj domysli dlaczego mozna nienawidzieć studentów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uhm Re: Nienawidzę Studentów IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 18.11.03, 00:56 Gość portalu: Lech napisał(a): > Własnie, czy ktos się tutaj domysli dlaczego mozna nienawidzieć studentów? moze z zawisci? wielu niedouczonych tepakow ma sluszne kompleksy na tym tle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Nienawidzę Studentów IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 18.11.03, 00:59 Wrong answer.Zgaduj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: Nienawidzę Studentów IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 18.11.03, 01:10 Gość portalu: Lech napisał(a): > Wrong answer.Zgaduj dalej nie chce mi sie. zegnam i milych snow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJ Re: Nienawidzę Studentów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.03, 02:29 Ponieważ zrobieni są z drewna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predo Re: Nienawidzę Studentów IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.11.03, 08:07 pewnie umiejetnie scaigali ci na egzaminie a ty zadnego za reke nie zlapales ;-( dupa jestes i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Nienawidzę Studentów 18.11.03, 08:47 Wynajmowałeś im pokój, zdewastowali i nie zapłacili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: Nienawidzę Studentów IP: 195.20.110.* 18.11.03, 09:04 robią tłok w knajpach, mają wujowy styl ubierania, słuchają wujowej muzyki, zajmują miejsca pracy "rodowitym" wrocławianom, nie znają się na futbolu i pewnie coś jeszcze by się znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Nienawidzę Studentów IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 18.11.03, 16:47 Jestes bardzo bliski,wlasciwie jedna z Twoich sugestii jest prawidłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Nienawidzę Studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:56 jakis szprytny student zabrał Ci msce pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100dent Re: Nienawidzę Studentów IP: *.ds.uni.wroc.pl 18.11.03, 21:57 hehe nie znają sie na futbolu :) co ty z nieba spadłeś, a od kiedy to wrocławianie (co stoją w bramie i piją wino bo na więcej wysiłku niewielu stać) znają się na futbolu? Wrocławskie "tradycje" futbolowe są raczej wymyślone, kiedy ostatni raz Śląsk był mistrzem polski? w moim rodzinnym mieście grywał i przegrywał real madryt :) no a na rynku pracy cóż.. konkurencja i wygrywają lepsi, a nie bardziej obsmarkani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: Nienawidzę Studentów IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 18.11.03, 22:08 adres: *.ds.uni.wroc.pl Czyzby wreszcie zalozyli internet w uniwersyteckich akademikach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: Nienawidzę Studentów IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 18:14 > Wrocławskie "tradycje" futbolowe są raczej wymyślone, > kiedy ostatni raz Śląsk był mistrzem polski? A pomimo tego Śląsk Wrocław na 11stym miejscu tabeli wszechczasów:) Ale to nie na temat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Nienawidzę Studentów IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.11.03, 19:01 za wszystko! powodów jest 1000, a jeśli jesteś wykładowcą, to 1500! nie dość,że zajmujem miejsca w knajpach i tramwajach, to udaje nam się dostać posadę roznosiciela ulotek, poza tym mamy niezwykłą przyjemność konwersaci z przemiłymi właścicielami stancji, którzy chcą nam właśnie w tej chwili podnieść czynsz i dookoptować trzecią osobę do jednoosobowego pokoju, aha, jezcze umiemy się bawić i robimy to mimo różnym porzadnym obywatelom... tia... czy coś pomyliłam? napewno! przecie my Brać Studencka, że pozwolę sobie sparafazować mistrzów "nie odpowiadamy tylko za koklusz i gradobicie" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incal Re: Nienawidzę Studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 00:57 są brzydcy, źle ubrani, nudni i konwencjonalni. poza tym robi się ich z drewna, niszcząc lasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bano Re: Nienawidzę Studentów IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 19.11.03, 16:44 hmm jak widze co poniektore zachowania studentow (nie wszystkich) to sie zastanawiam, czy to aby na pewno jest przyszla "elita umyslowa" naszego kraju. Oplacana o zgrozo z moich podatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Nienawidzę Studentów 19.11.03, 22:27 ale mnie nie można nie lubić!!! jestem kulturalny inteligentny przystojny nie jestem z drewna pije z umiarem coprawda czasem ściągam i nie znam się kompletnie na piłce ale w końcu to taka prymitywna dyscyplina sportowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklanakula Re: Nienawidzę Studentów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 22:35 Lechu!To jest wlasciwa orientacja! Tylko studentki!!! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho "najbardziej mnie teraz w...a u młodzieży... IP: 195.117.40.* 20.11.03, 12:11 ...to, że już więcej do niej nie należę" - ze studentami, jak sądzę jest to samo; to prawda, że frajersko się ubierają i buraczą w knajpach siadając w 15 osób na trzema piwami, ale cóż - od tego oni są studenci, kiedyś pewnie zachowywałem się niewiele lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmx ...??? IP: 80.51.29.* 20.11.03, 12:42 no ale jak mozna ich lubic, jak nie mozna.... jak zachwycaja, jak jednak nie... Odpowiedz Link Zgłoś