Dodaj do ulubionych

Nienawidzę Studentów

IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 18.11.03, 00:51
Własnie, czy ktos się tutaj domysli dlaczego mozna nienawidzieć studentów?
Obserwuj wątek
    • Gość: uhm Re: Nienawidzę Studentów IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 18.11.03, 00:56
      Gość portalu: Lech napisał(a):

> Własnie, czy ktos się tutaj domysli dlaczego mozna nienawidzieć studentów?

moze z zawisci? wielu niedouczonych tepakow ma sluszne kompleksy na tym tle
      • Gość: Lech Re: Nienawidzę Studentów IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 18.11.03, 00:59
        Wrong answer.Zgaduj dalej
        • Gość: uhm Re: Nienawidzę Studentów IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 18.11.03, 01:10
          Gość portalu: Lech napisał(a):

> Wrong answer.Zgaduj dalej

nie chce mi sie. zegnam i milych snow
    • Gość: PJ Re: Nienawidzę Studentów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.03, 02:29
      Ponieważ zrobieni są z drewna?
    • Gość: predo Re: Nienawidzę Studentów IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.11.03, 08:07
      pewnie umiejetnie scaigali ci na egzaminie a ty zadnego za reke nie zlapales ;-( dupa jestes i tyle...
    • karmilla Re: Nienawidzę Studentów 18.11.03, 08:47
      Wynajmowałeś im pokój, zdewastowali i nie zapłacili?
      • Gość: eric Re: Nienawidzę Studentów IP: 195.20.110.* 18.11.03, 09:04
        robią tłok w knajpach, mają wujowy styl ubierania, słuchają wujowej muzyki,
        zajmują miejsca pracy "rodowitym" wrocławianom, nie znają się na futbolu i
        pewnie coś jeszcze by się znalazło
        • Gość: Lech Re: Nienawidzę Studentów IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 18.11.03, 16:47
          Jestes bardzo bliski,wlasciwie jedna z Twoich sugestii jest prawidłowa.
          • Gość: kotbehemot Re: Nienawidzę Studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:56
            jakis szprytny student zabrał Ci msce pracy???
        • Gość: 100dent Re: Nienawidzę Studentów IP: *.ds.uni.wroc.pl 18.11.03, 21:57
          hehe nie znają sie na futbolu :)

co ty z nieba spadłeś, a od kiedy to wrocławianie
          (co stoją w bramie i piją wino bo na więcej wysiłku
          niewielu stać) znają się na futbolu?
          Wrocławskie "tradycje" futbolowe są raczej wymyślone,
          kiedy ostatni raz Śląsk był mistrzem polski?

w moim rodzinnym mieście grywał i przegrywał
          real madryt :)

no a na rynku pracy cóż.. konkurencja
          i wygrywają lepsi, a nie bardziej obsmarkani
          • Gość: uhm Re: Nienawidzę Studentów IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 18.11.03, 22:08
            adres: *.ds.uni.wroc.pl

Czyzby wreszcie zalozyli internet w uniwersyteckich akademikach?
          • Gość: mr_pope Re: Nienawidzę Studentów IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 18:14
            > Wrocławskie "tradycje" futbolowe są raczej wymyślone,
            > kiedy ostatni raz Śląsk był mistrzem polski?
            A pomimo tego Śląsk Wrocław na 11stym miejscu tabeli wszechczasów:) Ale to nie
            na temat:))
    • Gość: kotek Re: Nienawidzę Studentów IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.11.03, 19:01
      za wszystko!
      powodów jest 1000, a jeśli jesteś wykładowcą, to 1500!
      nie dość,że zajmujem miejsca w knajpach i tramwajach, to udaje nam się dostać
      posadę roznosiciela ulotek, poza tym mamy niezwykłą przyjemność konwersaci z
      przemiłymi właścicielami stancji, którzy chcą nam właśnie w tej chwili podnieść
      czynsz i dookoptować trzecią osobę do jednoosobowego pokoju, aha, jezcze umiemy
      się bawić i robimy to mimo różnym porzadnym obywatelom...
      tia... czy coś pomyliłam? napewno! przecie my Brać Studencka, że pozwolę sobie
      sparafazować mistrzów "nie odpowiadamy tylko za koklusz i gradobicie" :)))
    • Gość: incal Re: Nienawidzę Studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 00:57
      są brzydcy, źle ubrani, nudni i konwencjonalni. poza tym robi się ich z drewna,
      niszcząc lasy.
      • Gość: bano Re: Nienawidzę Studentów IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 19.11.03, 16:44
        hmm jak widze co poniektore zachowania studentow (nie wszystkich) to sie
        zastanawiam, czy to aby na pewno jest przyszla "elita umyslowa" naszego kraju.
        Oplacana o zgrozo z moich podatkow.
        • luksusowy_yacht Re: Nienawidzę Studentów 19.11.03, 22:27
          ale mnie nie można nie lubić!!! jestem kulturalny inteligentny przystojny nie
          jestem z drewna pije z umiarem coprawda czasem ściągam i nie znam się
          kompletnie na piłce ale w końcu to taka prymitywna dyscyplina sportowa.
          • Gość: szklanakula Re: Nienawidzę Studentów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 22:35
            Lechu!To jest wlasciwa orientacja!
            Tylko studentki!!!
            Pzdr.
    • Gość: psycho "najbardziej mnie teraz w...a u młodzieży... IP: 195.117.40.* 20.11.03, 12:11
      ...to, że już więcej do niej nie należę" - ze studentami, jak sądzę jest to
      samo; to prawda, że frajersko się ubierają i buraczą w knajpach siadając w 15
      osób na trzema piwami, ale cóż - od tego oni są studenci, kiedyś pewnie
      zachowywałem się niewiele lepiej
      • Gość: dmx ...??? IP: 80.51.29.* 20.11.03, 12:42
        no ale jak mozna ich lubic, jak nie mozna....
        jak zachwycaja, jak jednak nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka