Dodaj do ulubionych

Problem z fotosikiem potrzebna pomoc

20.02.09, 19:37
wgralam zdjecia na fotosik,aukcja trwa ,a zdjecia poznikaly.
Piszą ze transfer pprzekroczony zdjęcia na aukcji czasowo niedostępne
,wykupilam dodatkowy transwer zaksiegowane pieniadze ,a
zdjecia nadal nie "powrocily" .Co teraz?
Prosze o pomoc?
Czy ktoś juz tak miał ile się czeka zeby zdjęcia wróciły.
Obserwuj wątek
    • membrum_virile Re: Problem z fotosikiem potrzebna pomoc 20.02.09, 20:22
      Zawsze myslałem, że wiem coś o każdej dziedzinie życia, że
      potrafię "cośtamcośtam".
      A ty, powiem szczerze, zaskoczyłaś mnie zupełnie, bo nie mogę
      rozgryźć, o co ci chodzi.
    • Gość: tery Re: Problem z fotosikiem potrzebna pomoc IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.09, 20:52
      Zacznij od znalezienia właściwego forum! To jest forum Wrocław!
      • patrice7 Re: Problem z fotosikiem potrzebna pomoc 21.02.09, 12:34
        a na Wrocławiu na takie pytania sie nie odpowiada?
        • Gość: tery Re: Problem z fotosikiem potrzebna pomoc IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 14:42
          Przynajmniej nie powinno się odpowiadać!

Dawno, dawno temu, kiedy nie było dzieci neostrady a dyskutowało się głównie na
          grupach dyskusyjnych, dla wszystkich użytkowników internetu (no, może poza
          trollami) jasne było, że nazwa grupy dyskusyjnej określa jednocześnie jej zakres
          tematyczny. W tej chwili wszystkim się wydaje, że wszędzie mogą zadać pytanie o
          ich problemy z fotosikiem (sic!), leki na rozwolnienie albo pogadać o
          poczynaniach rządu. Nie, k*wa, nie każde miejsce jest odpowiednie! Forum Gazety
          jest podzielone na wiele kategorii właśnie po to, żebym ja nie musiał czytać o
          problemach jakiejś kretynki, której zdjęcia na aukcji się nie chcą wyświetlać. Z
          drugiej strony kretynka ma większe szanse na pomoc, jeśli znajdzie forum
          zajmujące się aukcjami lub hostingiem i tam napisze o swoich problemach.

To samo dotyczy tej grupki półgłówków, którzy prowokują tutaj dyskusje o Żydach,
          Tusku itp. To są najzwyklejsze trolle a dobrym obyczajem w internecie jest to,
          że trollom się nie odpowiada - ignoruje się ich tak długo, aż się znudzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka