joko5 23.02.09, 17:10 Chciałabym pójść z rocznym synkiem do fryzjera (po raz pierwszy). Mieszkamy na Krzykach. Czy znacie dobrych i z podejściem dziecięcych fryzjerów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder0610 Re: Dziecięcy fryzjer 23.02.09, 18:36 Ja byłam z moim wyjątkowo ruchliwym dzieciaczkiem u fryzjera przy ul. Sienkiewicza - tuż obok Berka i Renault. Nie jest to typowy fryzjer dziecięcy , ale pan Stefan , który tam pracuje jest świetny. Podam namiary jeśli będziesz zainteresowana. Pięknie obciął mojego dzieciaczka równiutko - zrobił taką fajną fryzurkę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Dziecięcy fryzjer 23.02.09, 18:50 No właśnie nie interesuje mnie opitolenie na jeża, tylko ścięcie troszkę dłuższe. Odpowiedz Link Zgłoś
pixel33 Re: Dziecięcy fryzjer 27.02.09, 10:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=612&w=76862315&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Dziecięcy fryzjer 28.02.09, 19:52 Kiedyś był fryzjer typowo dziecięcy na Ruskiej pod arkadami od strony Rynku, ale nie wiem czy nadal istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Dziecięcy fryzjer 02.03.09, 21:16 na ruską kiedys zajrzalam - dramat - jak za PRL-u, nie zaryzykowalabym zamierzam za to pojsc z synkiem do swojego fryzjera. Obiecal (fryzjer), ze sie postara ;) A synek obiecal, ze bedzie grzeczny :) Mysle, ze tak bedzie najlepiej - najpierw ja "pod noz", a potem dziecko... Moze w ten sposob sprobuj Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Dziecięcy fryzjer 03.03.09, 22:01 Mój syn nie obieca, że będzie grzeczny, ma roczek. Mój fryzjer bierze 70zł za ścięcie, więc to trochę dużo nawet jak da rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Dziecięcy fryzjer 04.03.09, 11:12 hmmm... moj bierze pewnie ze 100 - nie wiem dokladnie, bo zawsze scinam i farbuje, ale nie sądzę, by za 3-latka wziął tyle samo a z roczniakiem u fryzjera to rzeczywiscie moze byc problem poszukaj na tym forum - jakis czas temu byl taki sam wątek, wiem, ze polecano kogos na Gaju (m.in) - chyba na ul. Wandy Rutkiewicz, ale byly i inne propozycje (bodajze cos na Hallera) Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Dziecięcy fryzjer 04.03.09, 16:08 Byłam kiedyś z córką i zapłaciłam tyle samo co za siebie, więc wydaje mi się to trochę dużo jak za dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Dziecięcy fryzjer 04.03.09, 12:06 Od samego początku chodzę z córką do zwykłego fryzjera. Ścięcie włosów dziecka to wydatek ok 10 zł. Bardzo miło wspominamy panią Joannę z salonu Joanna przy Mińskiej 38, tam dodatkową atrakcję stanowił końcowy lizak oraz gratisowe pomalowanie kwiatka na paznokciach przez pracującą tam panią od manicure :-) Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Dziecięcy fryzjer 07.03.09, 22:53 a moj ma wziąc 35 zl za dziecko :/ ale i tak wole pojsc tam - synek najpierw popatrzy na mnie, oswoi sie, wiec moze nie bedzie cyrkow :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: Dziecięcy fryzjer 08.03.09, 16:49 Salon FOR YOU ul.Powstancow Slaskich 52a na pasazu handlowym niedaleko poczy w Galeriowcu naprzeciwko holetu Wroclaw pani Joanna tel.781-268-478 www.salonfryzjerskkiforyou.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka256 Re: Dziecięcy fryzjer 01.06.09, 20:14 Przetestowałam i wybieram się ponownie. Wprawdzie sama fryzjerka synowi do gustu nie przypadła (jak wszystkie inne), ale jest rewelacyjnie obcięty. Włosy się super układają. Samo cięcie trwało długo, bo godzinę ciężkiej pracy - zdecydowanie było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
syjed Re: Dziecięcy fryzjer 02.06.09, 21:33 Ja byłam z córką 3 l. właśnie na Ruskiej pod arkadami, bo innego fryzjera dziec. nie znałam i jestem zadowolona z jej fryzurki, zapłaciłam ok. 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka775 Re: Dziecięcy fryzjer 09.06.09, 14:34 księżniczka piszesz o fryzjerze na Powstanców Sląskich ? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka256 Re: Dziecięcy fryzjer 10.06.09, 19:41 tak, na Powstańców, w galeriowcu Odpowiedz Link Zgłoś