sulexxx 25.02.09, 13:49 Witam, może ktoś polecić dobrą przychodnię w której zrobią mi np: badanie krążenia, usg-ew gastroskopie, inne badania dla faceta w tym wieku :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NN Re: badania dla 40 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 20:31 Na NFZ czy prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sulexxx Re: badania dla 40 latka 27.02.09, 11:26 chciałbym miec zrobione badania dobrze, więc zdaje sobie sprawe że raczej odpłatnie, ale jak mam płacic to chciałbym miec świadomość że jestem potraktowany w sposób profesionalny Odpowiedz Link Zgłoś
inessta Re: badania dla 40 latka 27.02.09, 18:31 Na Rękodzielniczej w szpitalu mieli kiedyś taką opcję. Zamykali na dwa trzy dni i badali wszystko co się dało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: badania dla 40 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 20:03 Bez zamykania - to tylko w niepublicznych placówkach. W Galerii Dominikańskiej centrum medyczne LIM (na miejscu ekg, usg serca, Holtery, proby wysiłkowe, rtg i inne), ale porownaj ceny i warunki z innymi, bo tylko LIM znam (luxmed, enel-med, medicower). A w ogóle to zacznij od sensownego internisty (może być w ktorejś z tych placówek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzka_ Re: badania dla 40 latka IP: 193.108.73.* 10.06.09, 13:48 Polecam dr Piotra Pietrzaka z Enel-medu, internista, bardzo sensowny, chwalony przez kolegów po fachu. Sympatyczny, rzeczowy i kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś