Dodaj do ulubionych

ŻARŁACZ PRZEPRASZA TYRYSKA

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:56
Przepraszam za użycie w stosunku do Ciebie określeń: infantylne dziewczątko i
giętki kręgosłup. Nadal nie zgadzam sie z Twoją opinią, ale zdecydowanie nie
powinnam tak sie dawać ponieść emocjom. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anielka Re: ŻARŁACZ PRZEPRASZA TYRYSKA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 01:04
      A o co poszło?
    • Gość: zzz Re: ŻARŁACZ PRZEPRASZA TYRYSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:28
      zzz
      • Gość: Jajaccek Re: ŻARŁACZ PRZEPRASZA TYRYSKA IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 01:52
        Jak jakas fajna pyskowka jest, to czlowiek sie po fakcie dowiaduje.:((((
    • Gość: tyrysek Re: tyrysek wybacza ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:00
      Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> Przepraszam za użycie w stosunku do Ciebie określeń: infantylne dziewczątko i
      > giętki kręgosłup. Nadal nie zgadzam sie z Twoją opinią, ale zdecydowanie nie
      > powinnam tak sie dawać ponieść emocjom. Pozdrawiam

nie gniewam sie ;-)
      z emocjami czasem trudno wygrac
    • Gość: wędzonka Re: ŻARŁACZ PRZEPRASZA TYRYSKA IP: 156.24.231.* 28.01.02, 00:31
      Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> Przepraszam za użycie w stosunku do Ciebie określeń: infantylne dziewczątko i
      > giętki kręgosłup. Nadal nie zgadzam sie z Twoją opinią, ale zdecydowanie nie
      > powinnam tak sie dawać ponieść emocjom. Pozdrawiam

Przypomne ze jeszcze dusisz w sobie negatywne emocje w stosunku do mojej skromnej
      osoby... Nie zeby mnie to draznilo, ale nie chcialbym zeby narobily w Twojej
      psychice wiekszego spustoszenia...

Widzisz Zarlacz jak sie o Ciebie troszcze?
      • Gość: Jajaccek Re: ŻARŁACZ PRZEPRASZA TYRYSKA IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 28.01.02, 01:37
        Tak, Tak u mnie tez bylo slychac.
        • Gość: Janek Re: ŻARŁACZ PRZEPRASZA TYRYSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 19:45
          Duszenie?
      • Gość: Janek Re: ŻARŁACZ PRZEPRASZA TYRYSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 19:48
        Wędzonka. Co za pozytywne przemiany nastąpiły. Ale, żeby pamiętliwość
        troskliwością nazwać tego się nie spodziewałem. To cieszy. :))))
        • Gość: tyrysek Re: ŻARŁACZ PRZEPRASZA TYRYSKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 22:40
          raczej bym ta troskliwosc przewrotnoscia nazwala ;-)
          ...ale pcham watek ku gorze, moze Żarłacz tu zawita...
          • Gość: Żarłacz Re: ŻARŁACZ PRZEPRASZA TYRYSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 23:56
            Tyrysku, witam, witam. Odpowiedzieć Wędzonce nie mogę, bom zaprzysiegła Go
            ignorować. Nikt nie lubi przepraszać, bo przyznaje sie wtedy do błedu, słabości
            czy innych, z których nie jest sie dumnym. skorom się jednak przyznała, to nie
            ma powodu, żeby mi jeszcze dokopać ( vide: post Wędzonki). Całe szczęście, że
            na tym forum są Tyrysek i Janek. Janku, dziekuję za wsparcie. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka