Gość: ul IP: *.ds.uni.wroc.pl 20.11.03, 20:22 Witam. Niektore z wymienionych knajpek sa calkiem przyzwoite. Szczegolnie mi bliskie Alibi(tylko ci ochroniarze o duzych miesniach i kurzych mozczkach)....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nixon-x Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: 80.51.113.* 27.11.03, 14:56 Fajnie ze informacje sa aktualne. Zarowno jesli chodzi o kluby jak i niektore nr telefonu. Fuszera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 20:08 > Witam. Niektore z wymienionych knajpek sa calkiem przyzwoite. > Szczegolnie mi bliskie Alibi(tylko ci ochroniarze o duzych > miesniach i kurzych mozczkach)....... Faktycznie ochroniarze to mają iście kurze móżczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *********** Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.tvk.wroc.pl / *.tvk.pl 25.12.03, 20:34 szkoda ze niema wymienionych wszystkich dyskotk takich jak radi czy parowoz.a co do ochrony to jest tragiczna sa to sterydziaze ktorzy niemaja mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 06:46 madness ? albo o nim zapomnieli albo zmienił nazwe ... ps. w madness`ie cuś się będzie działo na sylwestra ? wie ktoś ile będzie kosztował wjazd ? i browarki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.direcpc.com 06.03.04, 23:55 Wszystko fajnie tylko czemu na tej liście nie ma reszty klubów wrocławskich i czemu na tej liście znajdują się miejsca które juz dawno nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania BĄBKA Jacek na SENATORA - ja też popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 08:02 BĄBKA Jacek na SENATORA - ja też popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks klientka S54!! Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 19:10 Ach Wrocławski rynek...piekny...tetniacy zyciem:) centrum zycia i kultury. tylko tej ostatniej coraz mniej! chcialabym ostrzec potencjalnych klientow studio54. Arogancka, wrecz chamska obsługa-nie ma co sie dziwic skoro sama menedzer sali reprezentuje soba najnizy z mozliwych poziomow! Ochrona...coz..bez komentarza...potwierdza sie reguła o łysych sterydach...szkoda ze wyzarło im mozgi:/ Komenatarz swoj postanowilam dodac po swojej wizycie w tym lokalu. Potraktowano nas w sposob ktory naruszyl nasze podstawowe konstytucyjne prawo do wolnosci wyboru, godnosci! Najgorsze ze wezawana policja przyznala nam racje, ale coz...nic nie moga zrobic. A pani menedzer...coz nie zna w swoim słowniku ( ubogim zreszta-słowa na k... ma opanowane) zwrotu:przepraszam... Dlatego odradzam wszytskim wizyte w tym wroclawskim lokalu...w ktorym piwo coz...jest z "lekka" domieszka H2O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim LIVERPOOL IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 23:43 Nie ma nic o tym klubie, bywam tam jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzi pop Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:12 Przestrzegam przed P1 i Radiobarem. Niekulturalna obsługa. Nie wpuszczają Panów po 40 roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastolatka!! Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 15:21 A gdzie sie podziały : Kluby takie jak : ::: Kolor, W-Z, Dolmel, Metropolis, Ibiza, Daytona?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 05.10.04, 13:39 z calym szacunkiem ale ten spis zrobil ktos kto nie korzysta z nocnego zycia wrocka poprostu jest nieaktualny pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbik Kluby nocne i dyskoteki IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.04, 16:45 Cze wszystkim Na dlugi listopadowy weekend wybieram się do Waszego cudnego miast. Niestety nie jestem orłem-sokołem jak chodzi o wrocławskie kluby, czy ktoś moze mi cos bliżej powiedzieć o takich miejscach jak (cena wjazdu, atmosfera, rodzaj muzyki, itp, itd): "7 grzechów" "Od zmierzchu do świtu" "Klub Bravo" "Alibi" "Desperado" "Bacardi Club" ewentualnie jakieś inne. Szczególnie szukam klubów-dyskotek z "czarną" muzą oraz latino (generalnie rytmy z tamtego regionu świata+hiszpańskie. Wysyłajcie info na barbik@tlen.pl Z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfatour2 Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.10.04, 18:41 POSZUKUJE DANIELA RĘBISA ZNA MOZE KTOŚ POMÓZCIE MI W POSZUKIWANIU GO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clinton Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.magma-net.pl 29.01.05, 12:54 po 1 macie stare dane i może byscie juz to zmienili chodzi o te kluby m.in buldog, rocker itd. przeciez one juz dawno nie istnieją!!!!!!!!! a po 2 to fajna knajpką jest TAWERNA POD KILEM na ul. Mikołaja -polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magada Fuszera Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 14:00 gdzie pozostale kluby ? Czy w GW nie wiedzo co robia, to juz drugi post nt klubow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniper z bolca Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:32 roker to najlepsza knajpa we wrocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:03 liv erpool jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byłem widziałem Club 21 na świebodzkim to chlew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:26 i to tego najbardziej hu... ochrona w mieście, iloraz inteligencji wszystkich ochroniarzy w clubie 21 jest równy temu drewnianemu pajacowi w prawym górnym rogu ekranu. To klub ćpunów, choć wole już tych ćpunów niż tych debili na bramce. Ten pseudoclub to apogum zgnilizny moralnej. Pozdrawiam alibi, kilera, studio 54 i prl (choć ci ostatni zdeka mają antypolski wygląd, ale są fajni musze przyznać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam klubu go-go Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.magma-net.pl 29.06.05, 13:25 Gdzie jest jakiś fajny klubik go-go we Wrocku, nie burdel tylko taniec na rurze :) adresy burdeli znam...HELP !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybaaaaa Re: Kluby nocne i dyskoteki 28.07.05, 10:36 wasze informacje sa lekko nie swieze to znaczy klub gay&less scena jest juz na ulicy nowej 7 wejscie od wzgorza partyzantuw, klubu planeta juz nie ma , klyub warka strong ruzniez nie istnieje - radze doswierzyc informacje nieco pozdrawiam wszystkich sceniakow !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dabrovski Re: Kluby nocne i dyskoteki 28.01.17, 12:33 Nie jestem z Wrocławia, ale jeśli kiedyś wybierałbyś się do Warszawy to polecam zajrzeć do gentlemens club warszawa. coyotenightclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś