Dodaj do ulubionych

Kluby nocne i dyskoteki

IP: *.ds.uni.wroc.pl 20.11.03, 20:22
Witam. Niektore z wymienionych knajpek sa calkiem przyzwoite.
Szczegolnie mi bliskie Alibi(tylko ci ochroniarze o duzych
miesniach i kurzych mozczkach).......
Obserwuj wątek
    • Gość: nixon-x Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: 80.51.113.* 27.11.03, 14:56
      Fajnie ze informacje sa aktualne. Zarowno jesli chodzi o kluby
      jak i niektore nr telefonu. Fuszera!!
      • luksusowy_yacht Re: Kluby nocne i dyskoteki 27.11.03, 15:57
        Buldog??? ciekawe
    • Gość: mr_pope Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 20:08
      > Witam. Niektore z wymienionych knajpek sa calkiem przyzwoite.
      > Szczegolnie mi bliskie Alibi(tylko ci ochroniarze o duzych
      > miesniach i kurzych mozczkach).......
      Faktycznie ochroniarze to mają iście kurze móżczki.
    • Gość: *********** Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.tvk.wroc.pl / *.tvk.pl 25.12.03, 20:34
      szkoda ze niema wymienionych wszystkich dyskotk takich jak radi czy parowoz.a
      co do ochrony to jest tragiczna sa to sterydziaze ktorzy niemaja mozgu.
    • Gość: evil Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 06:46
      madness ?
      albo o nim zapomnieli albo zmienił nazwe ...

ps. w madness`ie cuś się będzie działo na sylwestra ? wie ktoś ile będzie
      kosztował wjazd ? i browarki :)
    • Gość: Wrocławianin Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.direcpc.com 06.03.04, 23:55
      Wszystko fajnie tylko czemu na tej liście nie ma reszty klubów wrocławskich i
      czemu na tej liście znajdują się miejsca które juz dawno nie istnieją.
    • Gość: Ania BĄBKA Jacek na SENATORA - ja też popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 08:02
      BĄBKA Jacek na SENATORA - ja też popieram!
    • Gość: eks klientka S54!! Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 19:10
      Ach Wrocławski rynek...piekny...tetniacy zyciem:) centrum zycia i kultury.
      tylko tej ostatniej coraz mniej! chcialabym ostrzec potencjalnych klientow
      studio54. Arogancka, wrecz chamska obsługa-nie ma co sie dziwic skoro sama
      menedzer sali reprezentuje soba najnizy z mozliwych poziomow!
      Ochrona...coz..bez komentarza...potwierdza sie reguła o łysych
      sterydach...szkoda ze wyzarło im mozgi:/ Komenatarz swoj postanowilam dodac po
      swojej wizycie w tym lokalu. Potraktowano nas w sposob ktory naruszyl nasze
      podstawowe konstytucyjne prawo do wolnosci wyboru, godnosci! Najgorsze ze
      wezawana policja przyznala nam racje, ale coz...nic nie moga zrobic. A pani
      menedzer...coz nie zna w swoim słowniku ( ubogim zreszta-słowa na k... ma
      opanowane) zwrotu:przepraszam...
      Dlatego odradzam wszytskim wizyte w tym wroclawskim lokalu...w ktorym piwo
      coz...jest z "lekka" domieszka H2O
    • Gość: wim LIVERPOOL IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 23:43
      Nie ma nic o tym klubie, bywam tam jest OK
    • Gość: izzi pop Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:12
      Przestrzegam przed P1 i Radiobarem. Niekulturalna obsługa. Nie wpuszczają Panów
      po 40 roku zycia.
    • Gość: nastolatka!! Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 15:21
      A gdzie sie podziały : Kluby takie jak : ::: Kolor, W-Z, Dolmel, Metropolis,
      Ibiza, Daytona??
    • Gość: mycha Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 05.10.04, 13:39
      z calym szacunkiem ale ten spis zrobil ktos kto nie korzysta z nocnego zycia
      wrocka poprostu jest nieaktualny pzdr
      • Gość: Barbik Kluby nocne i dyskoteki IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.04, 16:45
        Cze wszystkim
        Na dlugi listopadowy weekend wybieram się do Waszego cudnego miast. Niestety
        nie jestem orłem-sokołem jak chodzi o wrocławskie kluby, czy ktoś moze mi cos
        bliżej powiedzieć o takich miejscach jak (cena wjazdu, atmosfera, rodzaj
        muzyki, itp, itd):
        "7 grzechów"
        "Od zmierzchu do świtu"
        "Klub Bravo"
        "Alibi"
        "Desperado"
        "Bacardi Club"

ewentualnie jakieś inne. Szczególnie szukam klubów-dyskotek z "czarną" muzą
        oraz latino (generalnie rytmy z tamtego regionu świata+hiszpańskie. Wysyłajcie
        info na barbik@tlen.pl
        Z góry dzięki za pomoc
    • Gość: alfatour2 Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.10.04, 18:41
      POSZUKUJE DANIELA RĘBISA ZNA MOZE KTOŚ POMÓZCIE MI W POSZUKIWANIU GO!!!
    • Gość: mrleos Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: 5.5.* / 80.58.37.* 03.12.04, 12:52
    • Gość: clinton Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.magma-net.pl 29.01.05, 12:54
      po 1 macie stare dane i może byscie juz to zmienili chodzi o te kluby m.in
      buldog, rocker itd. przeciez one juz dawno nie istnieją!!!!!!!!!
      a po 2 to fajna knajpką jest TAWERNA POD KILEM na ul. Mikołaja -polecam!!!!
    • Gość: magada Fuszera Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 14:00
      gdzie pozostale kluby ?
      Czy w GW nie wiedzo co robia, to juz drugi post nt klubow
    • Gość: sniper z bolca Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:32
      roker to najlepsza knajpa we wrocku
      • Gość: pawel Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:03
        liv erpool jest lepszy
    • Gość: Byłem widziałem Club 21 na świebodzkim to chlew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:26
      i to tego najbardziej hu... ochrona w mieście, iloraz inteligencji wszystkich
      ochroniarzy w clubie 21 jest równy temu drewnianemu pajacowi w prawym górnym
      rogu ekranu. To klub ćpunów, choć wole już tych ćpunów niż tych debili na
      bramce. Ten pseudoclub to apogum zgnilizny moralnej.

Pozdrawiam alibi, kilera, studio 54 i prl (choć ci ostatni zdeka mają
      antypolski wygląd, ale są fajni musze przyznać)
    • Gość: szukam klubu go-go Re: Kluby nocne i dyskoteki IP: *.magma-net.pl 29.06.05, 13:25
      Gdzie jest jakiś fajny klubik go-go we Wrocku, nie burdel tylko taniec na
      rurze :) adresy burdeli znam...HELP !!!!
    • rybaaaaa Re: Kluby nocne i dyskoteki 28.07.05, 10:36
      wasze informacje sa lekko nie swieze to znaczy klub gay&less scena jest juz na
      ulicy nowej 7 wejscie od wzgorza partyzantuw, klubu planeta juz nie ma , klyub
      warka strong ruzniez nie istnieje - radze doswierzyc informacje nieco
      pozdrawiam wszystkich sceniakow !!! :)
    • dabrovski Re: Kluby nocne i dyskoteki 28.01.17, 12:33
      Nie jestem z Wrocławia, ale jeśli kiedyś wybierałbyś się do Warszawy to polecam zajrzeć do gentlemens club warszawa. coyotenightclub.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka