Dodaj do ulubionych

wynajem autokaru

04.03.09, 10:07
Czy może ktoś polecić niedrogą a solidną firmę wynajmującą autokary?
Szukam dla grupy przedszkolaków, więc zależy mi sprawnym technicznie
i wyposażonym w pasy bezpieczeństwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sesitta Re: wynajem autokaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 22:02
      autokary-mikrobusy.pl to jedyne co przychodzi mi do glowy :)
      • Gość: Kierowca Re: wynajem autokaru IP: *.dialog.net.pl 26.02.14, 07:00
        Www.autokarek.pl
      • Gość: tomek2 Re: wynajem autokaru IP: *.internetia.net.pl 31.03.14, 16:22
        Też przyłączam się do autokary mikrobusy, mają nowe auta i ogarniętą ekipe, polecam
    • ryanair3456 Re: wynajem autokaru 01.04.14, 12:41
      autotramtravel.pl
      • Gość: Hooded Re: wynajem autokaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.14, 23:47
        do wyboru do koloru autokary-mikrobusy.pl/pl/20/0/3/NASZA-FLOTA i tyle mercow :))) lovee it- najlepszy przewoznik, bo rozumiem, ze potrzeba Ci autokaru :)
        • taxi.wroclaw Re: wynajem autokaru 21.05.14, 09:24
          A nie lepiej przeczytać datę, kiedy padło to pytanie? Jestem przekonany, że jest nieaktualne.
          • Gość: expence Re: wynajem autokaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 23:13
            wiesz jak ludzie szukaja czegos w necie to nie patrza na daty na forach. lecisz przeciez po tagach. w ten sposob dogrzebalem sie kiedys do polandtransfer tez przewoznika. z Wroclawia wiem, ze na pewnio jezdzi. i maja tez jakies opcje na zwiedzanie - tzn moga nas zabrac w zabytkowe miejsca i maja na to specjalne oferty.
    • daru-x Re: wynajem autokaru 26.02.15, 23:50
      Polecam www.sigmatourist.pl ceny w miarę solidnie wykonują nam już usługi kilka lat.
      • zosia.matenka Re: wynajem autokaru 23.10.16, 00:50
        Jak niedrogo, to bardzo dokładnie sprawdzaj od kogo pożyczasz autokar, zwłaszcza gdy chcesz wozić dzieci. Na szczęście mam y bardzo precyzyjne przepisy w tej kwestii. Obejrzyj np. autokary www.raftrans.com.pl/ Oni byli przewoźnikami autokarowymi MISTRZOSTW ŚWIATA W SIATKÓWCE 2014. Mają 20 nowych MERCEDESÓW TOURISMO 2014
    • jared998 Re: wynajem autokaru 28.10.16, 12:54
      Polecam firmę WalBus www.wynajemautokarow.wroclaw.pl/ organizowałem z nimi kolonie i jestem zadowolony z ich usług. Zajrzyj na stronę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka