margueri3 06.03.09, 18:09 Czy wytlumaczy mi ktos jak dotrzec z dworca Klodzko - Miasto do worda oraz do starostwa w Klodzku,chcilam jeszcze prosic o wytlumaczenie jak trafic tam,ale od wjazdu z Wroclawia.Nie znam Klodzka,bardzo slabo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: jak dojechac??? 06.03.09, 20:01 Z przyjemnością wytłumaczę jak dojechać do starostwa od strony dworca Kłodzko Miasto. Otóż trzeba iść w stronę budynku banku PKO( teren dworca PKS) a następnie mostem do końca. Potem są dwie drogi: albo w lewo od sklepu meblowego, przez mały mostek, obok domu małego dziecka i Zespołu Szkół Zawodowych, następnie ulicą Okrzei w lewo. Druga droga to po minięciu sklepu meblowego cału czas prosto pod górę do pierwszej ulicy w lewo a potem ok 300 metrów prosto. Strostwo to taki wielki ceglany budynek, mniej więcej w połowie ulicy Okrzei. Mniej więcej taką samą drogą jedzie sie od strony Wrocławia, tzn po wjeździe do miasta mijmy małą stację benzynową, potem skrzyżowanie, za skrzyzowaniem w prawo, potem do góry i druga ulica w lewo. Mam pewne wątpliwości co do pytania jak trafić do z Kłodzka- Miasto do worda, bo nie wiem co to jest word. Tzn wiem co to jest word ale nie wiem co to jest word w Kłodzku:))) Jeśli jest możliwość radzę skorzystać z nawigacji bo głowę dam, że mój opis nieznającej Kłodzka osobie nie mówi nic! Odpowiedz Link Zgłoś
margueri3 Re: jak dojechac??? 06.03.09, 21:02 Dziekuje za wytluaczenie! :)Wydrukuje sobie i mam nadzieje,ze trafie,jak bede juz szla w dobra strone to bede wiedziala jak isc. WORD w Klodzku to dla mnie osrodek ruchu drogowego,tam gdzie zdaje sie prawko. Odpowiedz Link Zgłoś