Gość: zonk IP: 213.25.69.* 09.03.09, 21:30 Gdyby mi Gancarczyk wyłożył piłę tak jak Łudzińskiemu, też bym strzelił gola. I to tyle w temacie P. Łudzińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiknikWKS Re: Rycerze wiosny Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 00:09 a kto by Twój zad podniósł z przed komputera gdzie takie mądrości wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Rycerze wiosny, będą walczyć o europejskie puchary IP: *.wroclaw.mm.pl 10.03.09, 00:33 i pisze to ktos kto w Śląsk kompletnie nie wierzy... czyż to nie hipokryzja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asior Re: Rycerze wiosny Śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.09, 06:40 Nie chodzi tylko o pierwszą bramkę. Łudziński świetnie rozgrywał piłkę z głębi pola, a jego drugi gol był wyborny. Mecz z Lechią mu nie wyszedł, ale tak jest z bramkarzami i napastnikami: jeden błąd waży na ocenie całego meczu. Z Polonią zagrał natomiast świetnie i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddf Re: Rycerze wiosny Śląska IP: *.oracle.co.uk 10.03.09, 09:27 No co ty nie powiesz kolego z Lubania. Skoro to takie proste to czemu nie zostales drugim van Nistelrooyem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Rycerze wiosny Śląska IP: 213.25.69.* 10.03.09, 16:44 Ja się wcale nie chwalę, ja naprawdę mam talent! Odpowiedz Link Zgłoś