Dodaj do ulubionych

gdzie kupić dobry tort

24.01.02, 22:10
Zbliżają się urodziny (2-gie)mojego syna i jestem w kropce. Gdzie tu kupić
dobry tort. To znaczy świeży, lekki - najlepiej z masą z bitej śmietany - no i
oczywiście ładnie ozdobiony. Rok temu naciełam się na jakiś sztuczny zakalec z
hipermarketu. BRRRRR... Pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: gdzie kupić dobry tort IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 22:24
      U Wolaka na Legnickiej. Naprzeciw warsztatów tramwajowych.
      • Gość: marsha Re: gdzie kupić dobry tort IP: 192.168.0.* 24.01.02, 22:58
        tylko u Wolaka!!! (przepyszny z bitej śmietany polecam) :)
        • Gość: Janek Re: gdzie kupić dobry tort IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 23:13
          Marsho. A czy może słyszałaś coś, że Wolak jakąś miedzynarodową imprezę
          cukierniczą wygrał? Pozdrawiam.
          • Gość: marsha Re: gdzie kupić dobry tort IP: 192.168.0.* 24.01.02, 23:26

> Marsho. A czy może słyszałaś coś, że Wolak jakąś miedzynarodową imprezę
            > cukierniczą wygrał? Pozdrawiam.

nic nie wiem,a Wolaka ostatnio omijam,hmmm-dieta! :)
    • kropka. Re: gdzie kupić dobry tort 24.01.02, 23:21
      sylwia71 napisał(a):

> Zbliżają się urodziny (2-gie)mojego syna i jestem w kropce.
      W czym jesteś?????????
      > Pomocy!
      kropka. też!!!!

• Gość: Jajaccek Re: gdzie kupić dobry tort IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 23:46
        Wolak ma swoja marke.Jest jeszcze cukiernia rodziny G. na Psim Polu, bogaty
        wybor i mniamniusie torty.
        • Gość: jaza Re: gdzie kupić dobry tort IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 09:08
          a dokładnie gdzie?
          • Gość: Jajaccek Re: gdzie kupić dobry tort IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 11:21
            Gość portalu: jaza napisał(a):

> a dokładnie gdzie?

Nie znam dokladnego adresu.Wyroby na imprezy zamawialem osobiscie u
            wlasciciela.Ma na imie Andrzej.Prowadza rodzinna cukiernie pare lat.Mozna spytac
            na stacji benzynowej, lub w ktorymkolwiek sklepie na Psim Polu.Napewno ich
            znaja.Korzystalem rowniez z wyrobow Wolaka i nie narzekalem.
    • Gość: Bunia Re: gdzie kupić dobry tort IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 09:11
      Ja zawsze kupuję pyszne torty w Babeczce orbisowskiej naprzeciwko Opery.
      Migdałowy jest odlotowy (lekki, nie za słodi, pyszny). Węgierski tez pycha, ale
      już nieco cięższy.
      • Gość: jaza Re: gdzie kupić dobry tort IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 10:27
        jesli o mnie chodzi to orbis odpada w przebiegach.
        Przyznam, że kilka lat temu torcik węgierski bywał tam smakowity, ale od tamtej
        pary zmienili albo kucharkę, albo przepis.
        • Gość: Bunia Re: gdzie kupić dobry tort IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 15:48
          no cóż może masz racje...
          rzeczywiście dawno go już nie kupowałam, bo staram się raczej omijać słodycze,
          jakiś czas temu mama mi kupiła ten tort migdałowy na urodziny i był jeszcze
          super!
      • isis! Re: gdzie kupić dobry tort 25.01.02, 11:34
        Gość portalu: Bunia napisał(a):

> Migdałowy jest odlotowy (lekki, nie za słodi, pyszny). Węgierski tez pycha, ale
        > już nieco cięższy.

Migdałowy waży 10 kg,.a węgierski tonę...
        • Gość: łasuch Re: gdzie kupić dobry tort IP: *.wroc.gazeta.pl 25.01.02, 12:35
          A ja najbardziej lubię Czarny Las z Carrefoura. Rany, jaki on jest pyszny...
          Dużo pysznej masy kakakowo-kawowo-śmietankowej, kawałeczki czarnej czekolady,
          no i te wiśnie kandyzowane...
    • Gość: duzY Wszystkie te porady zamieściłbym w ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.01.02, 15:58
      małym poradniku chemika. Toz to same spulchniacze, zapcha i smaki identyczne z
      naturalnym, jajka w proszku etc.
      Dobry tort to tylko taki zrobiony od podstaw samemu. Wiem, że biszkopt siada a
      masa czasem się zważy. Ale takiego torta żadne tortopodobne wyroby czy to od
      Wolaka czy co gorsze z hipermarketu NIE ZASTĄPIĄ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka