marchefka27 15.03.06, 11:01 Czytam i czasem sie zastanawiam skad bierzecie te okreslenia ? np Gazela, chochoł , zaczes (nie pamietam pseudonimu tatusia Kingi) ? jeszcze cebulooki mozna sie domyslic ale reszta ? skad sie wziela ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: phi Re: kto wymyśla te pseudonimy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:51 o boze... znowu ten sam wątek a z wyszukiwarki nie łaska skorzystac???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: kto wymyśla te pseudonimy ??? 16.03.06, 19:59 przepraszam...fakt - moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: kto wymyśla te pseudonimy ??? 16.03.06, 20:17 To nie wystarczy, musisz samokrytykę na piśmie złożyć i na kolanach do Częstochowy w ramach pokuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: kto wymyśla te pseudonimy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:28 Lepiej do Torunia a nie do Częstochowy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: kto wymyśla te pseudonimy ??? 22.03.06, 10:38 kurcze, musze na kolanach ? Bo cos ostatnio mi szwankują i nie wiem jak po tej pokucie bee funkcjonowac ;) Ale moze Ojciec Dyrektor mnie uzdrowi ? PS a tak swoją drogą moze zle szukam, ale odpowiedzi na moje pytanie nie udalo mi sie znalezc ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigwa Re: kto wymyśla te pseudonimy ??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.03.06, 11:24 stało się to dość spontanicznie jeden zaczął a inni dopisywali się i tak kazdy bohater otrzymał swój rysopis - Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: kto wymyśla te pseudonimy ??? 22.03.06, 11:26 wpisz sobie w wyszukiwarkę jeszcze mosty twins :) a jakby ktoś się nie orientował, to "gazela biznesu" nie jest wymyślona, tylko zapożyczona - jest to tytuł przyznawany najlepszym biznesmenom roku. Tak więc nie zdziwcie się, gdy spotkacie się z takim określeniem z realnym zyciu :) Odpowiedz Link Zgłoś