Gość: Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 12:22 Przepraszam, że zaczynam ten wątek. Wcześnie dziś wstałem i zastanawiam się o której jeść obiad. Osobiście uważam, że ziemniaczki już pora obierać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marsha Re: Pora obiadowa. IP: 192.168.0.* 25.01.02, 12:43 e,ziemniaczki ? u mnie dziś naleśniki z cynamonem :) polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: Pora obiadowa. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 12:48 ja jeszcze nie zjadłam śniadania :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pora obiadowa. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 13:03 Gość portalu: jaza napisał(a): > ja jeszcze nie zjadłam śniadania :( To już na nic nie czekaj. Zaczynaj z miejsca. Za jednym zasiadem kolacja z obiadem. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: Pora obiadowa. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 13:07 dziękuję bardzo, choć na razie wystarczy śniadanio-obiad za dwie godziny, potem mogę zjeść podwieczorko-kolację, ewentualnie kolacjo-śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Na II śniadanie IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.01.02, 13:12 włąśnie jem sniadanie. Też mi sie pokręcą ... czeka mnie dzis kolacje ze sniadaniem? hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Na II śniadanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 13:17 Dobra jest. Tak namieszaliście, że wracam do starych przyzwyczajeń. Podstawowy posiłek po 24-tej, a wstawanie po 12-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Na II śniadanie IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.01.02, 13:21 I cała praca na nic. Podoba mi sie system duński. rano - sniadanie wczesne popołudnie - lunch (kanapki jedzone widelcem i nożem - pycha) późne popołudnie/wieczór - goracy obfity posiłek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Na II śniadanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 13:23 I za każdym razem śledzie na słodko i mrożona anyżówka. Brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: Na II śniadanie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 13:26 mrożona anyżówka - czemu nie, ale śledzie na słodko, nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Na II śniadanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 13:28 Przz tydzień tak jadłem na takiej małej wysepce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: Na II śniadanie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 13:23 wstawanie raczej koło 7 rano. Cóż, ta praca. Ale jeść się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Na II śniadanie IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.01.02, 13:21 Gość portalu: duzY napisał(a): > włąśnie jem sniadanie. Też mi sie pokręcą ... czeka mnie dzis kolacje ze > sniadaniem? hmmmmm Jak to robisz,że jesz śniadnie dopiero po 13 i jesteś duzY? A klacja+śniadanko to miła sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Na II śniadanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 13:26 Gość portalu: łezka napisał(a): > A klacja+śniadanko to miła sprawa... > Dla ostrożności procesowej w takim układzie wolałbym śniadanie robić,bo zgodnie z powiedzeniem na co zasłużysz to masz. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Janku - jak widzisz ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.01.02, 13:36 ... ja bez śniadania do pory obiadowej potrafię wytrzymać. Myslisz, że znalazłeś tego przyczynę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Janku - jak widzisz ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 14:24 Widocznie sam sypiasz, bo inaczej czy to Ty, czy to Tobie ale śniadanie by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Aż tak źle to nie mam ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.01.02, 14:47 ... musi ktoś mi śniadanie zjada póki jeszcze śpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY łezko ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.01.02, 13:35 ... to chyba dlatego, że jem dużo. Albo późno kończę jeść. Musze sie nad tym zastanowic gdyż grozi mi skarlenie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: Pora obiadowa. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 13:29 ja mam ochotę na botwinkę lub szczawiową, i naleśniki z cynamonem od Marshy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Pora obiadowa. IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.01.02, 13:39 Gość portalu: jaza napisał(a): > ja mam ochotę na botwinkę lub szczawiową, i naleśniki z cynamonem od Marshy Czyżby ta sama Marsha na forum poznańskim powiedziała, że poznańskie wątki są głupie? A tak się staramy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: marsha? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 14:17 o to musisz zapytac Marshy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: Pora obiadowa. IP: 156.17.85.* 25.01.02, 14:23 Gość portalu: łezka napisał(a): > Czyżby ta sama Marsha na forum poznańskim powiedziała, że poznańskie wątki są > głupie? A tak się staramy... Niemożliwe, chyba że zjadła tosta od Witka z halunkami zamiast pieczarek i się jej wyrwało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Pora obiadowa. IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.01.02, 14:27 Gość portalu: hen napisał(a): > Gość portalu: łezka napisał(a): > > > Czyżby ta sama Marsha na forum poznańskim powiedziała, że poznańskie wątki > są > > głupie? A tak się staramy... > > Niemożliwe, chyba że zjadła tosta od Witka z halunkami zamiast pieczarek i się > jej wyrwało. No to się uspokoiłam...A do bry nastrój na weekend rzecz ważna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pora obiadowa. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 14:28 Łezko. Poczytaj wątek Marshy o bezsennośi, a zrozumiesz, że to ktoś się pod nią podszył. To jest absolutnie niemożliwe, żeby ona to zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Pora obiadowa. IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.01.02, 14:37 Gość portalu: Janek napisał(a): > Łezko. Poczytaj wątek Marshy o bezsennośi, a zrozumiesz, że to ktoś się pod nią > > podszył. To jest absolutnie niemożliwe, żeby ona to zrobiła. Przeczytałam...Faktycznie, to nie "ta" Marsha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Pora obiadowa. IP: 192.168.0.* 25.01.02, 18:45 > Czyżby ta sama Marsha na forum poznańskim powiedziała, że poznańskie wątki są > głupie? A tak się staramy... nie przypominam sobie takiegoż postu... Zaraz sprawdzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Pora obiadowa. IP: 192.168.0.* 25.01.02, 18:50 sprostowanie! sprawdziłam-łezko doczytaj dokładnie !!! to nie o poznańskich napisałam,że bywają głupie... pozdrawiam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pora obiadowa. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 14:42 Niezależnie od powyższych opinii ziemniaki na gaz stawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: Pora obiadowa. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 14:43 (mimo wszystko) czytam z zazdrością a co do ziemniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Na gaz? IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.01.02, 14:48 No popatrz. Gudzowaty się znalazł ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Na gaz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 14:52 Odpowiadam. Do ziemniaków schabowy i kiszona kapusta surowa oraz zupa pomidorowa z ryżem. Co do rurociągu; z wrocławskiej gazowni korzystam, a tam o Gudzowatym nie słyszeli. Sami gazują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Na gaz? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.01.02, 14:58 Gość portalu: Janek napisał(a): > Odpowiadam. Do ziemniaków schabowy i kiszona kapusta surowa oraz zupa > pomidorowa z ryżem. > Co do rurociągu; z wrocławskiej gazowni korzystam, a tam o Gudzowatym nie > słyszeli. Sami gazują. Zestaw obiadowy OK-tradycyjnie, po polsku i kalorycznie - ale co tam, szczęśliwi kalorii nie liczą. Tylko ten schabowy przy piątku...Mam nadzieję, że o.Rydzyk nie widzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Pora obiadowa. IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 18:31 Czemu ja tu wczasniej nie zajrzalem? Teraz musze opuscic Forum, a slinka ciecze.:( Odpowiedz Link Zgłoś