Gość: merc IP: 213.77.91.* 25.01.02, 14:49 Szukam lokalu na przyjęcie ślubne dla ok. 30 osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Re: pilne!!!!!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.01.02, 14:50 ul. Bogusławskiego (pod torami) tam są tej wielkości lokale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Akurat nie o erce myślałem. IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 11:08 A poza tym ktoś Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atak Re: pilne!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 14:54 a tak na marginesie to czujemy się zaproszeni. więc sala powinna być większa. no to jeszcze raz: szukam sali na 50 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: pilne!!!!!!!! IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 18:25 Na 53 osoby!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fofi Re: pilne!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 20:04 ale impreza sie szykuje. tylko napiszcie kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
szyan Re: pilne!!!!!!!! 28.01.02, 12:49 To ja jestem ta druga połówka - ma być tanio, a najlepiej za darmo. On woli wakacje niż ślub. W sumie też pojechałabym do Kalabrii. Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: pilne!!!!!!!! 28.01.02, 12:52 gdybym pare lat temu znal konsekwencje, tez wolalbym wakacje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: pilne!!!!!!!! IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 28.01.02, 12:57 szyan napisał(a): > To ja jestem ta druga połówka - ma być tanio, a najlepiej za darmo. On woli > wakacje niż ślub. W sumie też pojechałabym do Kalabrii. A moze potrzebujecie autobusu z ksiedzem.?? PS.Barek bogato zaopatrzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Po co Wam wesele? IP: *.chem.uni.wroc.pl 29.01.02, 11:05 Przyzwoite przyjecie na 30 osob (w efekcie i tak bedzie 40) to (liczac oszczednie po 200 zl) jakies 6000 zl. Oczywiscie troche sie zwroci w postaci prezentow i gotowki. Pewnie polowa. Czyli wydajecie lekka raczka 2-3 tysiace. To jest przyzwoita wycieczka. Ja (w latach dosc zamierzchlych) postawilem sie rodzinie okoniem i w koncu przyjecie slubne zrobilismy w domu (M3) tesciow, na 14 osob: tylko naj-najblizsza rodzina, najserdeczniejsi przyjaciele. Byla wynajeta pani do kuchni, zeby Tesciowa nie musiala w trakcie ganiac z garnkami. Calosc - na dzisiejsze pieniadze - zamknela sie kwota ok. 1000 zl. Prezenty to praktycznie pokryly. Troche bylo fochow ze strony dalszej rodziny (zony - ma bardzo bogato ulistnione drzewo genealogiczne), ale sprawe zalatwily listy i telefony. I takie rozwiazanie polecam. Ale jak chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: pilne!!!!!!!! IP: *.*.*.* 29.01.02, 15:31 szyan napisał(a): > To ja jestem ta druga połówka - ma być tanio, a najlepiej za darmo. On woli > wakacje niż ślub. W sumie też pojechałabym do Kalabrii. to ja też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Albo w Stajni nr 8 A. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.01.02, 12:57 Wydzielona sala. Żarełko z cateringu. gadać z panią Kasią. Byłem tam na jednym weselichu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: pilne!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 22:47 polecam restaurację VINCENT ul.Ruska 39 tuż przy Pałacu Ślubów na Włodkowica Odpowiedz Link Zgłoś
kirkol Re: pilne!!!!!!!! 29.01.02, 23:00 troche poczekac i pod glym niebem.Romantycznie i na dlogo zostanie w pamieci ( jesli jescze zacznie padac) pozdro na nowej drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: pilne!!!!!!!! IP: *.txucom.net 30.01.02, 00:33 Ja tam zadnego przyjecia nie urzadzilem i tez jakos to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: pilne!!!!!!!! IP: *.chicago-36-37rs.il.dial-access.att.net 30.01.02, 00:38 Gość portalu: feran napisał(a): > Ja tam zadnego przyjecia nie urzadzilem i tez jakos to jest. Tam? To gdzie? Tu? Czy Tam.? Bo jak tu to wiem jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: pilne!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 02:26 restauracja podkowa wojszycka 8. na uboczu spokojnie i elegancko, super kuchnia bale do rana i hotel nad restauracja koszt wesela? ok 100 od osoby.POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś