Dodaj do ulubionych

Psychiatra dla starszej osoby, stany depresyjne...

03.04.09, 19:42
Witajcie forumowicze,

poszukuję sprawdzonego psychiatry, dla starszej osoby, mającej
problemy z depresją i zaawansowaną nerwicą.
Może ktoś korzystał z porad/usług psychiatry ze sporym
doświadczeniem i nie ukrywam, także niemłodego, gdyż osoba ta nie
ceni młodych lekarzy i wiek ma tu swoje znaczenie.

z góry dziękuję za wszelkią pomoc

pozdrawiam
drinks
Obserwuj wątek
    • Gość: jik Re: Psychiatra dla starszej osoby, stany depresyj IP: *.40.42.216.sub.mbb.three.co.uk 03.04.09, 21:53
      Dr Bernard Spisla
      • Gość: drinks Re: Psychiatra dla starszej osoby, stany depresyj IP: *.magma-net.pl 05.04.09, 11:33
        dzięki, a gdzie można tego dr znaleźć?

Może ktoś jeszcze poleci kogoś sprawdzonego?
      • beatrix-kiddo Re: Psychiatra dla starszej osoby, stany depresyj 05.04.09, 17:26
        O nie, tylko nie dr Spisla! Jakiś czas temu to był dobry lekarz, ale teraz od dawna jest na emeryturze i już bardzo schorowany i niestety mocno to się odbija na jakości leczenia (nie ta głowa, niestety)... U mnie nie rozpoznał prawidłowo ChAD.
        Polecam dr Zbigniewa Mazurczyka, no nie jest b. stary, taki ok. 45 lat, nie wiem czy pacjentka taki wiek zaakceptuje. Ale naprawdę dobry lekarz. Przyjmuje w poniedziałki i piątki od 15 w gabinecie przy ul. Róży Wiatrów. Rejestracja tel. 601800913
        • Gość: drinks Re: Psychiatra dla starszej osoby, stany depresyj IP: *.magma-net.pl 06.04.09, 17:14
          Dzięki serdeczne Beatrix za konkretną radę.

pozdrawiam
          • Gość: leczona Re: Psychiatra dla starszej osoby, stany depresyj IP: 192.100.130.* 08.04.09, 08:31
            a ja polecam dr Edytę Suszek. Wiek około 40, bardzo spokojna i
            serdeczna, odbywa również wizyty domowe z tego co wiem. Przyjmuje w
            ramach NFZ w przychodni MSWiA na Grabiszyńskiej i prywatnie w swoim
            gabinecie na Brzozowej. Naprawdę polecam.
            • Gość: drinks Re: Psychiatra dla starszej osoby, stany depresyj IP: *.magma-net.pl 08.04.09, 22:42
              Również bardzo dziękuję za pomoc. Nie bardzo się orientuję czy
              istnieje coś takiego jak specjalizacja lekarza-psychiatry, ale jeśli
              tak to czy orientujesz się, ta p. Doktor ma takową? I jaką?

pozdrawiam
              • kklement Re: Psychiatra dla starszej osoby, stany depresyj 08.04.09, 23:22
                lekarz psychiatra - I stopień specjalizacji ( zrobienie trwało 3
                lata, obecnie już nie prowadzi się szkolenia na I stopień i nie
                przyznaje się tego stopnia )

specjalista psychiatra - II stopień specjalizacji

Pani doktor Agnieszka Jakimiec ma drugi stopień specjalizacji.
                • Gość: drinks Re: Psychiatra dla starszej osoby, stany depresyj IP: *.magma-net.pl 10.04.09, 08:09
                  Dzięki, Kklement, ja jestem zielony w sprawach medycznych, a wiesz
                  może, gdzie dr. Jakimiec można znaleźć?

pozdrawiam
                • Gość: drinks Czy to ten sam lekarz? IP: *.magma-net.pl 10.04.09, 12:21
                  Znalazłem dane, czy p. Dr. Agnieszka Jakimiec-Podkowa z praktyką na
                  ul. Bobrzej to ta sama, którą KKlemencie polecałeś?

• kklement Re: Czy to ten sam lekarz? 10.04.09, 20:57
                    Nazwiska Podkowa nie znałem, ale jeśli to psychiatra, to tak, to ta
                    sama osoba.
                • Gość: gość kklement oszukiwał pacjentów IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.13, 13:05
                  kklement ty specjalizacje zrobiłeś w 2009 roku ale wcześniej przez parę dobrych lat nie mając specjalizacji psychiatrycznej reklamowałeś się jako psychiatra i przyjmowałeś prywatnie pacjentów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka