joanna0411 05.04.09, 00:37 Gdzie we Wrocławiu można kupić jakieś fajne używane ubranka dla dziecka. Czy macie jakieś swoje ulubione "lumpeksy" które możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maj_mama Re: Używane ubranka dla dziecka - Wrocław gdzie? 05.04.09, 11:11 joanna0411 napisała: > Gdzie we Wrocławiu można kupić jakieś fajne używane ubranka dla > dziecka. Czy macie jakieś swoje ulubione "lumpeksy" które możecie > polecić? Witaj:-) Zobacz może info o giełdzie rzeczy używanych :-). o ile pamętam najbliższa 18.04 na Psim Polu majowa mama forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=612&w=90290982 Odpowiedz Link Zgłoś
1maua Re: Używane ubranka dla dziecka - Wrocław gdzie? 05.04.09, 12:06 Polecam komis z używanymi rzeczami dla dzieci przy ulicy Cybulskiego (k.pl.M.Borna).Bardzo fajne i bardzo duży wybór tanich ubranek jest też w lumpeksie Kola przy ulicy Ładnej (k.pl.Grunwaldzkiego):) Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Używane ubranka dla dziecka - Wrocław gdzie? 05.04.09, 20:28 No Orzeszkowej jest b.fajny lumpex(za przychodnia) Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: Używane ubranka dla dziecka - Wrocław gdzie? 06.04.09, 10:33 a dla kogo trzeba?ja mam mase po synku od 2miesiaca do 8 cudne,masa next,takie "dorosłe"dziny,koszulki,bodziaki z napisami,butki,kamizelki,tanio:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaadddaaa83 Re: gawliki... 06.04.09, 13:29 ... kiedyś tak miałam na nazwisko. Może rodziną jesteśmy, he ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: gawliki... 15.04.09, 21:19 ja po mezuuu,ale ma tak mala rodzine,ze niestwty na pewno nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zerka Re: Używane ubranka dla dziecka - Wrocław gdzie? IP: *.43.57.73.ipv4.supernova.orange.pl 04.05.20, 14:18 uzywanych bym nie kupowala skoro nowe nie kosztuja duzo wiecej www.blog-dziecka.pl/ tu sa zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Używane ubranka dla dziecka - Wrocław gdzie? 16.04.09, 13:56 Wszystkie lumpeksy sieci Kola - czyli w tej chwili Dworcowa, Świdnicka, Jedności Narodowej, Dubois, nie pamiętam nazwy, ale boczna od Szczytnickiej przy Pasażu Grunwaldzkim. Najlepsze chyba ten na Dworcowej i na Świdnickiej, poszukaj w internecie jaki mają rytm tygodniowy (najpierw są wyceniane, potem przeceny -30%, -50%, na koniec wyprzedaże po 5,3,1 zł, ale każdy sklep działa w innym rytmie. Cierpię, ale jeszcze mam nadzieję, że przylecą piraci bombowcem i bogatym zabiorą pieniądze, a na pięknych założą pokrowce. (Kabaret Potem) Odpowiedz Link Zgłoś