Dodaj do ulubionych

promocja firm

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.09, 22:16
w tamtym roku na terenie wrocławia, były dostępne "karnety" z
promocji firm. Ten karnet kosztował 122 zł, był ważny pół roku na
różne usługi fryzjersko-kosmetyczne. Czy ktoś się orientuje czy ta
akcja będzie znów powtórzona??
Obserwuj wątek
    • kikin07 Re: promocja firm 06.01.10, 16:30
      Niestety nie orientuje się, ale jeżeli chcesz zrobić swojej firmie dobra
      promocję, to powinieneś zgłosić się do specjalistów. Jedną z firm, która zajmuje
      się czymś takim jest firmy.net Świadczą naprawdę ciekawe usługi, można wybrać i
      próbnie przetestować jeden z 4 oferowanych pakietów. Naprawdę coś takiego pomaga.
      • michaeltrader Re: promocja firm 08.03.16, 09:07
        Dobrym portalem do reklamy firm jest również biznes-trader.pl
        Jest tam dużo firm mogących być odbiorcami Twoich usług.
    • flying_citron Re: promocja firm 11.01.10, 12:41
      Przy promocji firmy koszty są indywidualne... wszystko zależy od tego, gdzie
      chcesz ją wypromować i kto się nią zajmie... moim zdaniem najlepiej jest teraz
      zająć się promocją firmy w internecie, a najlepiej zajmą się tym firmy.net. Z
      tego co wiem to nie są zbyt wysokie koszty jak za tak kompleksową promocję;)
      • Gość: ValentinoPacz Re: promocja firm IP: *.mynet.com.pl 02.09.17, 17:50
        Ale jak mamy sklep stacjonarny to warto też inwestować w bardziej materialne formy promocji. Można zawsze skorzystać z nadruków na torby czy to papierowe czy to foliowe w zależności od polityki firmy. Niebieską torbę z Ikea każdy zna, podobnie jak z almą, biedronką i torbami BOSS. To jednak nadal miarodajne narzędzie promocyjne. Polecam tą firmę bo mają sensowny wybór i przystępne ceny mk-pak.pl/ .
    • noira Re: promocja firm 05.02.10, 11:53
      Zastanawiam się na czym polegała ta akcja z karnetami na promocję firm?
      Zainteresował mnie ten wątek, bo to niecodzienny sposób jakiejś tam formy
      reklamy, jakby nie patrzeć. Nie spotkałam się z czymś takim, ale to może
      dlatego, że nie mieszkam we Wrocławiu. Jakby ktoś mógł, to niech napisze więcej
      szczegółów.
      • czarny_winetu Re: promocja firm 26.02.10, 23:50
        Ale to wcale nie trzeba mieszkać we Wrocławiu, żeby być poorientowanym w takich
        sprawach. Prasa branżowa dostepna jest w każdym kiosku, empiku. A poza tym mamy
        przecież internet.
        O tym jak skutecznie promować się w sieci mozna przeczytac tutaj:
        www.firmy.net/blog/jak-promowac-firme-w-internecie.html
        Z zainteresowaniem śledzę tego bloga. W ogóle aby być na bieżąco trzeba sledzić
        i blogi i blipa i artykuły na branżowych portalach. Bez tego zginiemy w lawinie
        potrzebnych, biznesowych informacji, a tego chyba nie chcemy.
        • Gość: WujekSamoZuo Re: promocja firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 01:25
          Z tego co mi się wydaje, to firmy.net są w ogóle dosyć popularnym katalogiem. Z
          tego co wiem, oni właśnie nie tyle, że mają sam katalog, ale zajmują się
          promocją swoich klientów. Tak mi właśnie koleżanka opowiadała, która ma u nich
          wykupioną wizytówkę. Generalnie reklama w sieci teraz to podstawa.
          • najlepszy_edmunt Re: promocja firm 06.05.10, 18:13
            Ogarnijcie się... przecież to jest tak ordynarny spam, że szkoda gadać.
    • Gość: Tom Re: promocja firm IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.10, 11:21

DLA UBEZPIECZAJĄCYCH AUTO - KOD ZNIŻKOWY AXA

SPRAWDŹ ILE MOŻESZ ZAOSZCZĘDZIĆ, OBLICZENIE SKŁADKI NA:https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx

Podając nr mojej polisy BA/1599526/00 uzyskasz zniżkę 50zl na ubezpieczenie Twojego samochodu

Wybierz opcję:

*Nie jestem klientem. Chce powołać się na numer polisy Klienta AXA*

bądź:
      - zadzwoń: 19522 - bezpłatna infolinia

Dzwoniąc ważne jest abyś także podał, że chcesz się powołać na nr polisy znajomego
      BA/1599526/00 bo tylko wtedy dostaniesz zniżkę.

AXA obdarowuje obydwie strony. Ty otrzymasz zniżkę przy zawieraniu polisy a ja bon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka