cyfer 28.01.02, 14:08 Szwedzka pisarka Astrid Lindgren, autorka popularnych książek dla dzieci i młodzieży, zmarła w wieku lat 94 - podała rodzina pisarki. Informacje podala przed kilkunastoma minutam PAP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conti Re: Astrid Lindgren nie zyje 28.01.02, 14:21 chlip, chlip.....muszę przeczytać po raz 100... "Dzieci z Bullerbyn"...cudowna książeczka dzeciństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Astrid Lindgren nie zyje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 16:36 Wielka pisarka odeszla :(( jesli mozna, to chetnie bym garstke ziemi sypnal - wirtualnie... w podziece Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: Astrid Lindgren nie zyje 28.01.02, 16:42 dobry pomysl... to ode mnie tez garstka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Astrid Lindgren nie zyje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 16:44 A ode mnie minuta ciszy. I wirtualna i realna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Astrid Lindgren nie zyje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 23:50 Książka "Dzieci z Bullerbyn" - najpiękniejsza ... dziękuję Ci Astrid. Dużo dla mnie znaczyła. Jako dziecko myślałam, że Astrid to mężczyzna, ale później zrozumiałam, że żaden nie jest w stanie zagrać na najcieńszych strunach dziecięcej wrażliwości. Jeszcze raz : dziękuję. Byłaś częścią mojego dzieciństwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Astrid Lindgren nie zyje IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 28.01.02, 23:53 Szczery zal:((( Odpowiedz Link Zgłoś