Dodaj do ulubionych

Dobra wiadomość. Zostały 3 dni.

IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 09:49
I jade w góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: MMW Re: Dobra wiadomość. Zostały 3 dni. IP: 62.233.144.* 29.01.02, 09:51
      A ja kończę 40 lat. Czy to jest dobra wiadomość??!!
      • Gość: duzY Pewnie, że dobra. IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 09:54
        Ja zrobiłem balange na prawie 50 osób. Żeby wszyscy wiedzieli jaki dojrzały sie
        zrobiłem. I jeden obiecał, że więcej nie będzie się do mnie per gówniarz zwracał
        • Gość: MMW Re: Pewnie, że dobra. IP: *.ok.wroc.pl 29.01.02, 13:07
          Dzięki za pomysł z balangą.
          W góry też w lutym pojadę, ale niższe - uczę dzieci jeździć (6 i 3 lata)
          • Gość: duzY Re: Pewnie, że dobra. IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 13:13
            Dobry rodzic z Ciebie. A wysokość gór nie ma takiego znaczenia. Liczy sie
            przygotowanie tras.
    • Gość: Homar Re: Dobra wiadomość. Zostały 3 dni. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 09:52
      DuzY, a snieg masz w co zapakowac? :)
      Halny przeniosl go nad morze...
      • Gość: duzY Homarku - spokojna twoja rozczochrana. IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 09:55
        Hoehe Tauern. Jazda do wysokości 2700 m npm.
        • Gość: Homar Re: Homarku - spokojna twoja rozczochrana. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 10:06
          Rozumiem, ze to najwyzej na swiecie polozone morze :))
          Nie odkryte jeszcze przez geografow z NG...
          Zycze udanych zjazdow. I uwazaj... nie wpadnij!
          • Gość: duzY Re: Homarku - spokojna twoja rozczochrana. IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 10:08
            Wyżej jest Titicaca.
            Bede uważał (na wpadki także).
            • Gość: Homar Re: Homarku - spokojna twoja rozczochrana. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 10:16
              No to zycze Ci samych pieknych i slonecznych dni!
              Na dlugo jedziesz? - przez jaki czas Forum bedzie tesknilo za Toba? :)
              • Gość: duzY Re: Homarku - spokojna twoja rozczochrana. IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 10:19
                Na tydzień. Ale sprzęt będzie pod ręką więc jakbym miał jeszcze troche sił to
                wrzuce choc pozdrowienia.
    • Gość: kibicWKS Zostały 3 dni i ... IP: 62.87.137.* 29.01.02, 10:01
      ...rano się obudzę i nie będę miał dokąd pójść bo mój obecny pracodawca już
      mnie nie chce. I na forum mnie nie będzie i o Śląsku nie będzie miał kto pisać.
      Oj to nie jest dobra wiadomość.
      Dobrą wiadomością jest to że kibicWKS napewno wróci! :)))
      • Gość: duzY Re: Zostały 3 dni i ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 10:04
        Eksponuj więc tylko te pozytywne strony. Wyspisz się.
        A poza tym głowa do góry.
        • Gość: kibicWKS Re: Zostały 3 dni i ... IP: 62.87.137.* 29.01.02, 10:11
          Dawno tyle energii i chęci do działania nie miałem co teraz. Tylko aby za
          szybko powietrze nie zeszło.
          • Gość: duzY Re: Zostały 3 dni i ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 10:15
            Zycze powodzenia. No bo z kim będe mógł podyskutowac? Bez inwektyw aczkolwiek z
            krańcowo różnych pozycji.
            • Gość: kibicWKS Re: Zostały 3 dni i ... IP: 62.87.137.* 29.01.02, 10:20
              Gość portalu: duzY napisał(a):

> Zycze powodzenia.

Dziękuję!

• Gość: kaktus Tylko 3 dni???!!!!!... IP: 10.101.1.* 29.01.02, 20:05
                Do zrobienia mam jeszcze: pranie, pakowanie, slizgi w nartach, kupic okulary,
                gole, spodnie i kurtkę, kupić jedzonko, podlac kwiatki, pracować 12 godz/na
                dobę zawodowo, przekonać szefa , że mój urlop jest nizbędny, zrobic przegląd
                samochodu, pójść do fryzjera......uffff jak ja to zrobię? . Ze strachu zamiast
                robić siedzę przy komputerze. I pomyśleś , że to wszystko po to , żeby w
                górach pograć w brydża ( śniegu nie dowieżli) :-(((
                • Gość: Janek Re: Tylko 3 dni???!!!!!... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 20:33
                  3 dni kondora?
    • Gość: wędzonka Re: Dobra wiadomość. Zostały 3 dni. IP: 156.24.231.* 29.01.02, 21:54

> I jade w góry.

Jesli to dla nas taka dobra wiadomosc, to znaczy ze dla gor nienajlepsza? :)
      • Gość: tyrysek Re: Dobra wiadomość. Zostały 3 dni. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 22:19
        duzY bedzie nam slal alpejskie krasnale ;-)))
    • Gość: Janek Re: A może nad morze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 22:45

> I jade w góry.

W góry, w góry miły bracie, tam Wędzonka czeka na Cię!!!!!! :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka