Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SANEPID-pracujecie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:41
    Czy ktoś z Was lub z Waszych bliskich pracuje w Sanepidzie?
    Ponieważ dostałam propozycję pracy (jeszcze nie znam dokłdnych warunków
    zatrudnienia) interesuje mnie gó..e wysokość zarobków.
    Licze się z tym, że nie są one wygórowane - w końcu to państwowy etat.
    Dzięki za informacje.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: greg Re: SANEPID-pracujecie? IP: 213.76.140.* 15.02.05, 16:27
        Wyjatkowa banda nierobów ! TYlko ludzie z ukłądu czerwono -wojskowego. Niszcza
        psychicznie młodych lekarzy - pracują "lekarze" byłe trepy - nie majace pojęcia
        o nowoczesnej epidemiologii i medycynie najlepiej nic nie robić - tylko
        krzyżówki i ploty. jako lekarz miałem 800zł , ale po 7 latach uciekłem.
        Lepiej tłuc kamienie niz tam pracować.
        • Gość: Kasia Re: SANEPID-pracujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:08
          Dzięki za ospowiedź.
          Tylko widzisz, skończyłam chemie na politechmice prawie 2 lata temu, cały czs
          szukam pracy (w międzyczasie zaliczyłam pół roku stażu w logistyce) i to byłaby
          dla mnie praca w zawodzie, a dokładnie jest to praca w laboratorium.
          Mają się do mnie odezwać w najbliższych dniach. Jestem ciekawa ile mi
          zaproponują.

• pawell1979 Re: SANEPID-pracujecie? 15.02.05, 18:31
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Czy ktoś z Was lub z Waszych bliskich pracuje w Sanepidzie?
        > Ponieważ dostałam propozycję pracy (jeszcze nie znam dokłdnych warunków
        > zatrudnienia) interesuje mnie gó..e wysokość zarobków.
        > Licze się z tym, że nie są one wygórowane - w końcu to państwowy etat.
        > Dzięki za informacje.
        > Pozdrawiam

Napisz Kasiu na maila pawell1979@gazeta.pl
        Myślę, że mogę Ci udzielić paru rad. Jestem pracownikiem laboratorium chemicznego w Sanepidzie.Też po chemii.
      • gagunia Re: SANEPID-pracujecie? 15.02.05, 19:23

moja kolezanka ze studiow pracuje od ok 5 lat za 800zl (mniej- wiecej)
      • Gość: kasia Re: SANEPID-pracujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:29
        Dzięki za odpowiedzi.
        Prawdę mówiąc to liczyłam na trochę więcej, gdzieś ok 1100 netto.
        Jak zacznę tą pracę (od 1 marca), to chyba będę musiała znaleźć bogatego
        kandydata na męża :)).
        I pojawia się następny problem - bo ja wcale nie mam ochoty wychodzić za mąż.
        Pozdrawiam
        kasia
      • Gość: kasia Re: SANEPID-pracujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:46
        A może dzisiaj też by się ktoś wypowiedział?
        • Gość: dulka Re: SANEPID-pracujecie? IP: *.gizycko.mm.pl 25.02.05, 18:46
          Ja skonczylam Technologie Zywnosci i chcialabym pracowac w sanepidzie.Niestety na praktyce po III roku pani dyrektor na samym wstepie mi powiedziala,zeby przypadkiem nie przyszlo mi do glowy przyjsc i prosic ich o prace:)))
          • Gość: Kasia Re: SANEPID-pracujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:19
            Przykro mi :(
            A tak z ciekawości to co teraz robisz?
            Pracujesz chociaż w zawodzie?
            • Gość: córka inspektora Re: SANEPID-pracujecie? IP: *.chello.pl 26.02.05, 20:18
              mam w rodzinie inspektora sanepidu z 20-letnim stażem, kokosów tam nie zarobisz
              (budżetówka), z łapówkami też śliska sprawa (na niskim stanowisku nawet
              chętnych brakuje), ale możesz liczyć, na świeże pączki w bufecie pracowniczym,
              w okolicznych spożywczakach też byle-czego Ci nie wcisną, masz kasę zapomogowo-
              pożyczkową z zarowym oprocentowaniem i ciepłą posadkę, pod warunkiem, że umiesz
              się odnaleźć w lokalnych układach.
              Życzę powodzenia:)
              • Gość: kasia Re: SANEPID-pracujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:55
                Dzięki za odpowiedź
                • Gość: dulka Re: SANEPID-pracujecie? IP: *.uzdowo.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 14:34
                  Ja ciagle szukam pracy.Po swoim kierunku moglaby pracowac w kazdym zakladzie
                  spozywczym.Probowalam sie dostac do mleczarni,ale tam to chyba etaty przechodza
                  z ojca na syna!!!! W innym sanepidzie w innym miescie,pani w kadrach byla
                  baardzo zdziwiona,ze pytam o prace,i jeszcze wieksze oczy zrobila jak sie jej
                  zapytalam czy moge zostawic swoje CV (tak jakbym byla pierwsza osoba).
                  • Gość: greg Re: SANEPID-pracujecie? IP: *.chello.pl 05.03.05, 18:44
                    Wyjatkowa banda nierobów ! TYlko ludzie z ukłądu czerwono -wojskowego. Niszcza
                    psychicznie młodych lekarzy - pracują "lekarze" byłe trepy - nie majace pojęcia
                    o nowoczesnej epidemiologii i medycynie najlepiej nic nie robić - tylko
                    krzyżówki i ploty. jako lekarz miałem 800zł , ale po 7 latach uciekłem.
                    Lepiej tłuc kamienie niz tam pracować.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka