Dodaj do ulubionych

Puby we Wrocławiu

IP: *.ii.uni.wroc.pl 10.12.03, 14:59
Nie polecam Alibi i Plus-Minus - typowe meliny dla studentów. Tłok, chamstwo i
ordynarność.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: Puby we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.04, 16:53
      To przykre, że ludzie z tak małym zasobem słów, którzy nie umieją wypowiadać
      się w inny sposób niż powyższy, mają dostęp do sieci... Znam te knajpki, ale
      sądząc po wypowiedzi niejakiego "dupy", to chyba jednak prawda, co napisał
      Gorath. A można było przekonać kilka osób inaczej, prawda?
    • Gość: maniek Re: Puby we Wrocławiu IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 13:25
      to widac delikatny(a) jestes i nie wiesz co to znaczy byc studentem.Z plus
      minus bym sie jeszcze zgodzil bo to knajpa dla burakow ale nie alibi
    • Gość: Staly Bywalec A gdzie STOF? IP: 213.140.22.* 24.01.04, 16:35
      Jak to? Ni ma tak wspanialej knajpy? Przykre...
    • Gość: motyl Re: Puby we Wrocławiu IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 26.01.04, 21:07
      Niebo i Gumowa Róża górą !
    • tit0 Re: Puby we Wrocławiu 26.01.04, 21:21
      gumowa nie i nigdy nie.
      alibi nie kiedys tak .
      niebo tak kiedys tak
    • Gość: maly Re: Puby we Wrocławiu IP: *.zsp.pwr.wroc.pl 24.02.04, 11:26
      strzasaznie ograniczona ta wasza lista pubow np: szukam baru za szyba i go nie
      ma porazka
      • Gość: castro Re: Puby we Wrocławiu IP: *.polanka.kom-net.pl 24.02.04, 21:02
        bo za szybą to jest porażka - full plastik
    • Gość: doti Re: Puby we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.04, 22:40
      To indywidualna sprawa, co kto woli.
      Osobiście lubię Niebo, Różę, Koguta i Fuzon.
    • Gość: Kudłąty Easy Rider IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.04, 14:35
      Witam
      Dlaczego w spisie knajp nie ma klubu Easy Rider???
      prosiłbym o umieszczenie do spisu.
      Adres
      ul. Piotra Skargi 18a
      Wrocław
      Otwarty od poniedziałku do czwartku od 18 do 2, piątek sobota od 18 do rana.
      Pozdrawiam
      • Gość: jjasio Re: Easy Rider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 15:08
        chłopie ! adres nie wiele mi mówi. Powiedz koło czego to jest?
        koło dworca ? koło Panoramy ? koło katedry? gdzie?
        • Gość: Magdusia Re: Easy Rider IP: *.spox.org / *.org 04.04.04, 18:45
          ten klub znajduje się na trasie pomiędzy dworcem pkp a galerią dominikańską, o
          ile oczywiście pójdziemy ulicą kościuszki, albo jak wsiądziemy na dwrocu w 8
          lub 9 jadącą w stronę galerii i wysiadzemy na 1szym przystanku, wtedy klub mamy
          po prawej i troszke do przodu :)
          • Gość: Tomek Re: Easy Rider IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.04, 22:58
            czyli wychodzi, ze Wzgorze Partyzantow ??
      • Gość: Viki Re: Easy Rider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:33
        Brudno i cuchnie
    • Gość: wrocławianka Re: Puby we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.04, 13:01
      Gorąco polecam Columbus'a na pl.Orląt Lwowskich. Extra knajpa, miła obsługa,
      nie ma tłoku, goście w różnym wieku, przystępne ceny, muzyka zróżnicowana
      (każdy znajdzie coś dla siebie), kameralne imprezy. Zgadzam się z opinią o
      Alibi, ale nie o Plus-Minus. jak tam byłam to było przyzwoicie. Fajny kilmat.
      Ale zależy kto co lubi.
      • Gość: ARTUR SCENA swietne gejowskie klimaty.Najt wlasciwie. IP: *.skane.se 24.07.04, 06:45
    • wroc1 Czyżby reklama 24.07.04, 20:07
      A co z Szarą Myszą? Ciekawy miły lokal. Nie zapłacili to ich nie ma na liście.
      • Gość: zaba Re: Czyżby reklama IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.04, 20:46
        Napiszcie mi gdzie jest ta szara mysz i czego sie mozna po tym spodziewac? Polecacie?
        • Gość: krEDki Re: Czyżby reklama IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.07.04, 02:49
          mysza szara jest w hotelu exbud przy kielbasniczej...czego sie spodziewac?
          czesto tloku mimo, ze zamykaja o 2 w nocy i po 1 cieeeezko zamowic jest ostatni
          napoj...
          ale klimat spoko!
    • Gość: iguado Re: Puby we Wrocławiu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.09.04, 21:23
      gorąco polecam nowe miejsceIGUANA NA NOZOWNICZEJ!!PIEKNIE, kameralnie, gry planszowe, fantastyczne barmanki i rownie swietna muzyka
    • beelize Re: Puby we Wrocławiu 22.09.04, 21:27
      goraco polecam nowe , piekne, kameralne, oryginalne miejsce: IGUANA NA NOZOWNICZEJ, fantastyczne barmanki i takaz muzyka= gry i tysiace niebanalnych pomysłow rewelacyjnych włascicielek !!!!!!!!
    • beelize Re: Puby we Wrocławiu 22.09.04, 21:31
      iguana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: re Re: Puby we Wrocławiu IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 13:23
      W Gumowej Róży jak byłam pierwszy (i dotychczas jedyny) raz, było pół metra
      wody na podłodze w kiblu. Fuj... Czy już wytarli?
      Zielony kogut jest super :) prl też lubię.
    • Gość: ania Re: Puby we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:36
      • zizaa Re: Puby we Wrocławiu 22.01.05, 15:05
        uwielbiam Bramę Oławską przy PZU na pl. Domonikańskim, świetna atmosfera i
        bardzo mili właściciele
        • Gość: Adrian Zizza odezwij się!!!! morepower@o2.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 13:48
    • Gość: mona Liverpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:20
      Liv jest chyba najciekawszym miejscem, w weekendy jest tlok, ale mozna
      wczesniej zamowic miejsce. Czesto tam bywaja promocje. Wczoraj rozdawano
      plytyCD. Praktycznie to wszysct dostali taka plyteCD. Waidomo to marketing.
      Muza tam jest najlepsza. Specjalnosc to DM, U2. Wazne nie ma tam kolesi w
      bialych skarpetkach i dresach.
      • Gość: Gośka Re: Liverpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:21
        ja lubię PRL, nie ma tu "plastykowych panienek" i "Lowelsaków" (a w każdym
        razie mało) atmosfera jest ok.
    • Gość: Gośka Re: Puby we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:24
      Gorath, masz coś może do studentów? jak Ci nie pasuje ich towarzystwo to tam po
      prostu nie chodż a może jakieś kompleksy:)??????
      • Gość: mona liverpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:42
        zapomnialam sie pochwalic, ze wczoraj dostalem 8 plyt CD w Klubie
    • Gość: Poliszynel Re: Puby we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:15
      Takie forum ma sens jak kazdy napisze przynajmniej ile ma lat! Gdzie indziej
      sie bawilem jak mialem 17 lat(Szalony Kon, Kolor), a gdzie indziej teraz.
      Szczegolnie, ze to i owo sie opatrzy i tego i owego sie sprobuje. Do tego
      jeszcze dochodzi fakt, ze knajpy same w sobie sie zmieniaja. Dla mnie po 10
      latach chodzenia po lokalach wroclawskich, ale tez w Poznaniu, Krakowie,
      Warszawie w Polsce oraz za granica w Austrii, Wloszech, Francji i przede
      wszystkim Nowym Jorku (gl Manhattan ) wylania sie pewien obraz dobrej zabawy,
      ktory preferuje i inne knajpy omijam. Polecam Maniane na sw. Mikolaja. W piatki
      i soboty po 20 obowiazuje karta czlonkowska albo tez tajemne haslo. Dla
      pamietajacych Szalonego Konia wizyta tam bedzie mila niespodzianka!
      • Gość: mona Re: Puby we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:00
        Kobiet nie pyta sie o wiek. OK ! Mam 223 lata ( dokladna!)
        Bywam w różnych miejscach, znam Maniane, Color, WZ,Alibi. Przyapadkiem trafilam
        na Liverpool. Podoba mi sie tam atmosfera, przestarzaly styl klubu, moze
        wlasnie w tym tkwi to cos. To, ze nie ma laserów, sztucznych palm i tego calego
        plastiku. Wlasnie to mnie przyciągnęło. Zero blichtru, naturalna patyna. Czesto
        prowadzone sa tam promocje i mile kiedy cos mozna wygrac, plyty cd, bilety do
        kina. Mialam to szczesci, ze wygralam kilka plyt, bilet. Nie tylko ja.
        We Wrocku jestem od 1,5 roku, tak dlugo jak nie odkryje cos innego bede bawic
        sie w livcu.
        • Gość: mimi Re: Puby we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:31
          Salvador mi sie podoba. jest strasznie milutko i przytulnie a w weekend niezła
          zabawa (nawet tańce na barze)
          • Gość: maniek Re: Puby we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:31
            a gdzie jest salvador
            • Gość: reno Re: Puby we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:47
              na szajnochy koło pl. Solnego ( to jest budynek starej giełdy ale od tyłu sie
              wchodzi)
              • Gość: kubek Re: Puby we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 00:24
                No rzeczywiście spoko miejsce. I malowidła Daliego na ścianach klasa!!! Polecam
                każdemu
            • Gość: Paweł Re: Puby we Wrocławiu IP: *.anixe.pl 07.02.05, 17:33
              Salvador jest w budynku starej giełedy na solnym. Tzn wejscie jest od tyłu, od
              Szajnochy zdaje się (ta ulica z biblioteką uniwersytecką).

Fajowe miejsce - klimatyczne - niby romantic italo disco jak przyjdziesz z
              dziewczyną, ale fest pobalować też się da... ;)
    • Gość: magada Fuszera Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 14:01
      To juz kolejny przez nich temat rozpoczety.
    • Gość: tivi Re: Puby we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:33
      Bylem w sobote na boskiej imprezie DP !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: a Re: Puby we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:34
        DM!!!!!!!
    • Gość: kade Re: Puby we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.05, 12:57
      Taki pub jak Buldog już dawno nie istnieje , co więc robi w waszej rubryce?
      • Gość: jaja Re: Puby we Wrocławiu IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.03.05, 17:11
        ja tam lubie Dobre Czasy na Szajnochy. Miło, klimatycznie, sympatyczna obsługa.
    • Gość: Marta Re: Puby we Wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.04.05, 09:21
      Chciałabym nawiązać do pewnego komentarza na temat Plus-Minus i Alibi... No
      wiec nie wydaje mi sie, ze to sa "meliniarskie" kluby, bo nie wiem od kiedy
      licealiści nazywania sa meliniarstwem, ale to juz jest Twoja sprawa:/ Przemysl
      to jeszcze raz i zastanow sie nad tym, co napisales/as
      • Gość: cwirruss Re: Puby we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.05, 10:06
        meliniarzem moze byc rownie dobrze licealista,jak ktos bez szkoly
    • Gość: lesław Re: Puby we Wrocławiu IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.04.05, 23:32
      A ja optuję za Ciuchami sąsiada...
    • Gość: Paulina Re: Puby we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.05, 07:02
      hmm...szkoda z enie ma tu wszytkich pubów wymienionych:( Ostatnio otwartazostała
      Pergola...co tydzien odbywaja sie koncerty ostatni był :pezet-nonn a w zeszłym
      tygoniu VoX i Kaya PAschalska.Naprawde swietny klimat a pozatym urok pergoli
      wrocławskiej:-) ZApraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka