patrice7 04.06.09, 17:57 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,78999,6675126,Coraz_blizej_otwarcia_fontanny_na_Pergoli.html www.youtube.com/watch?v=7tBjdV8ylqE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicez Re: Dzis otwarcie fontanny. 04.06.09, 18:01 He, trochę mnie bawi, że we Wrocławiu same fontanny ostatnio się budują i otwierają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: Dzis otwarcie fontanny. 05.06.09, 00:01 ależ fontanny są piękne! Nic tak nie zdobi miasta! Dlatego uważam Rzym za o niebo ładniejszy od Paryża, właśnie ze względu na fontanny... A Wrocław tez coraz ładniejszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Dzis otwarcie fontanny. 05.06.09, 08:59 Był ktoś?? Ja mam tak blisko,ale zniechęciła mnie pogoda :P Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Dzis otwarcie fontanny. 05.06.09, 09:42 slimakpokazrogi napisała: > ależ fontanny są piękne! Nic tak nie zdobi miasta! Dlatego uważam > Rzym za o niebo ładniejszy od Paryża, właśnie ze względu na > fontanny... A Wrocław tez coraz ładniejszy:) Nie no generalnie to ja nie mam nic przeciwko fontannom ale jak w mieście nie ma dróg i jadąc oglądac taką fontannę można zgubić zawieszenie i jak nie ma przedszkoli, i porządnego lotniska, i porządnej komunikacji miejskiej to wydawanie milionów na najpiekniejszą nawet fontannę uważam za niestosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Dzis otwarcie fontanny. 06.06.09, 13:56 Byłam na otwarciu, babcia z córką wysiadły wczesniej z auta, my szukaliśmy miejsca do parkowania, a później to już nie mogliśmy się znaleźć w tym tłumie :( Teściowa posadziła moją córę na samochodzie , to chyba były jakieś busy transmisyjne , zaraz przy wejściu na pergolę . I wiecie co , córka zeszła z taką czerwoną pręgą na czole , zastanawialiśmy się co to może być - mówiła że poczuła takie gorąco na czole i ból jak oparzenie. Myśleliśmy że to może od fajerwerków, ale nie byliśmy do końca przekonani - było to dość daleko od sceny. No i teraz czytam miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,6690842,Fontanna_wystrzelila_w_gore__fajerwerki_w_tlum.html że takich osób było więcej, to jednak fajerwerki. Szczęście w nieszczęściu że w oko nie dostała ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Dzis otwarcie fontanny. 06.06.09, 16:00 żenada. Nawet nie chce mi się liczyć ile dróg możnaby naprawić albo ile przedszkoli/żłobków wybudować za te pieniądze. Po co komu taka fontanna? ot, ładnie wygląda i tyle.Takie cuda powinny robić bogate miasta, które już nie mają na co pieniędzy wydawać. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka293 Re: Dzis otwarcie fontanny. 06.06.09, 22:36 postawie na zlobki i przedszkola bo ich brak.... jednak Wrocław jest pieknym i bogatym miastem, a drogi musza zrobic na euro hihih. Fontanna piekna! Odpowiedz Link Zgłoś