jakobr 07.06.09, 20:53 Sharp 20 cali, kineskopowy, sprawny, z pilotem. Odbiór z okolic Kruczej/Hirszfelda. Szczegóły na maila jakobr na portalu gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hania Re: Oddam gratis telewizor IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.06.09, 21:05 moze oddałbyś telewizor ubogiej kobiecie z 2 małymi córkami, samotnej z wrocławia. Kiedys czytałam jej apel na forum, prosiła o lodówkę, ręczniki, buty dla córek. Potrzebuje bardzo wiele rzeczy. Jej córki są a przynajmniej jedna jest niepełnosprawna. Apel był kilka razy na forum, przekazałam jej zimą trochę rzeczy, ale pamietam, ze nie miała nawet lodówki (była o to prośba na forum) jednak post osoby, która prosiła o pomoc dla Pani Ewy został natychmiast usunięty. Z tego co pamiętam, mieszka na Odrzańskiej, samotnie wychowuje te córki, z których jedna jest chora, ma bardzo trudną sytuację. Prosiłam o numer telefonu do niej, pani która umiesciła apel (zajmuje się ona pomocą takim osobom) mówiła ze telefon ma ta rodzina odcięty. Są w bardzo trudnej sytuacji, prosiła o podstawowe środki do życia, typu żywnosc, buty. Moze Twój telewizor również im się przyda. Wiem że potrzebowały mnóstwa rzeczy. Osoba, która podała mi adres tej kobiety miała nick annapopielawska Odpowiedz Link Zgłoś
jakobr Re: Oddam gratis telewizor 08.06.09, 10:14 Pani która się zgłosiła mówiła, że telewizor będzie dla jej sąsiadki, samotnej mamy z dwójką dzieci. Być może to właśnie ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalkam4@o2.pl Re: Oddam gratis telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 12:52 czy to ogłoszenie jest nadal aktułalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Oddam gratis telewizor IP: *.e-wro.net.pl 30.09.09, 16:43 zy telewizor znalaz juz wlasciciela? i czy jest sprawny i kolorowy ? jaromarg@gmail.com jestesmy studentami. chetnie przyjmiemy. Odpowiedz Link Zgłoś