mamuska-z-jajami 15.06.09, 11:36 Witamy w Polsce! Izrael powinien odpowiadac za ludobojstwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gratuluje Re: Palestyńscy chłopcy będą leczeni w Trzebnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 11:41 A to IZRAEL się nimi zasłaniał, czy Palestyńscy bandyci?? Zresztą mam nadzieję że Kaczyński ze swoich pieniędzy za to zapłaci. W Polsce jest wiele dzieci które potrzebują pomocy a on sobie funduje wycieczki małym terrorystom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace zmień lekarza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 12:08 > malym terrorystom zmień lekarza! Bomby fosforowe i rozpryskowe nie wybieraja ofiar. Izrael to panstwo terrorystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Pozwól, że spytam 15.06.09, 12:21 A rakiety Kassam wybierają ofiary? A bomby detonowane w autobusach? Popatrz jak fajnie wygląda walka o wolną Palestynę z puntku widzenia izraelskiego dziecka www.youtube.com/watch?v=QLh1HyfGMTc www.youtube.com/watch?v=MRz3nHwgjHY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpp29 Re: Pozwól, że spytam IP: *.sdm.de 15.06.09, 13:21 pozwol ze i ja zapytam: 1. od kiedy to sztuczne granice wymyslone przez kilku durni sa wazniejsze od zycia i zdrowia ludzi, a przede wszystkim dzieci? mniejsza o to, czy dzieci z izraela czy palestyny 2. dlaczego terrorystami nazywasz malych ludzi, ktorzy innego zycia nie mieli okazji poznac? 3. dlaczego ciagle tworzycie sztuczne granice w imie wyzszych koniecznosci 4. I to ma byc cywilizacja pokoju? przeciez wszedzie w kolo widac smierc, ktora usiluje sie usprawiedliwic dobrem wyzszym... a G**** a nie dobro wyzsze! Lekarze z Trzebnicy - dziekuje Wam za poswiecenie. Nie pierwszy raz pokazujecie, ze zaslugujecie na Lekarz przez wielkie L! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Pozwól, że spytam 15.06.09, 14:02 Gość portalu: mpp29 napisał(a): > pozwol ze i ja zapytam: > 1. od kiedy to sztuczne granice wymyslone przez kilku durni sa > wazniejsze od zycia i zdrowia ludzi, a przede wszystkim dzieci? > mniejsza o to, czy dzieci z izraela czy palestyny Pytanie nie do mnie. Ja granic nie ustalam. > 2. dlaczego terrorystami nazywasz malych ludzi, ktorzy innego zycia > nie mieli okazji poznac? Kogo? Czy ja nazywam dzieci terrorystami? > 3. dlaczego ciagle tworzycie sztuczne granice w imie wyzszych > koniecznosci > Ja tworzę? Jaką granicę ja stworzyłem? > 4. I to ma byc cywilizacja pokoju? przeciez wszedzie w kolo widac > smierc, ktora usiluje sie usprawiedliwic dobrem wyzszym... a G**** a > nie dobro wyzsze! > No i? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace wybiórcza pamięć "czarownika" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 13:49 1,5 roku obóz koncentracyjny Strefa Gazy był całkowicie izolowany gospodarczo i humanitarnie z resztą świata. Poza tunelami nie istniała żadna możliwość by do tego obozu zagłady docierały leki, paliwo czy import jedzenia. Eksport nie istnieje - BLOKADA + zniszczenia. W Strefie Gazy zniszczono wszystkie drzewa oliwne... jestem pewien,ze bylbys jednym z pierwszych, ktory walczylby z okupantem. Niech zyje Palestyna! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Nie manipuluj 15.06.09, 14:00 Czy ja zaprzeczam cierpieniom Palestyńczyków? Pokazuję tylko, że problem dotyka obie strony. Odbijając piłeczkę, gdybyś był Izraelczykiem, to pierwszy byś krzyczał, żeby wojsko zrobiło porządek z terrorystami walącymi rakietami w szkoły i przedszkola. Co mają według Ciebie zrobić Izraelczycy? Dać się wymordować? Jednym wolno odpalać rakiety, a drugim już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace tylko sprawiedliwosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 14:20 nie manipuluje... mowei o faktach. Setki tysiecy wypedzonych i zamknietych w obozach dla uchodzcow bez jakichkolwiek praw. Bez sprawiedliwosci nie bedzie pokoju. Nie ma porownania jesli chodzi o zycie w Izraelu i naterenach getta Strefa Gazy. To sa 2 rozne swiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: tylko sprawiedliwosc 15.06.09, 14:30 A chciałbyś żyć w Izraelu? Wychodzić z domu z maską p-gaz? Zasypiać nie wiedząc, czy w nocy rakieta nie wpadnie Ci do pokoju? Prowadzić dziecko do przedszkola i nie wiedzieć, czy je potem odbierzesz? Wsiadać do autobusu ze strachem w oczach, bo może pasażer obok ma bombę pod płaszczem? Fajne życie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: tylko sprawiedliwosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 15:17 Nie chcialbym zyc w panstwie, ktore powstalo w wyniku gwaltu i grabiezy ziem. Zlodziej nigdy nie bedzie spal spokojnie... odwieczne prawo natury. Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Re: tylko sprawiedliwosc 15.06.09, 15:17 Nigdy nie było państwa palestyńskiego, w Egipcie byli traktowani gorzej jak psy, gdyby arabstwo siedziało cicho na rzyci a nie najeżdżało na Izrael za ruską kasę to by dzisiaj palestyńczycy mogli katiuszami strzelać w Egipcjan i Jordańczyków. Chociaż raczej by nie mogli by bo arabowie nie bawią się w prawa człowieka i hamasięta wywieszali by migiem na palmach a nie łaskawie dawali autonomię jak Izrael dla palestyńczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: tylko sprawiedliwosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 15:19 > Nigdy nie było państwa palestyńskiego Nigdy nie bylo tez panstwa Izrael... Opowiadam sie za 1 panstwem w pelni demokratycznym: Pal-Izra, Kanaan lub jakkolwiek inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Dobrze napisałeś 15.06.09, 12:28 Rozflaczone arabięta niech podziękują własnym tatusiom za to że ich używali jako żywe tarcze do osłony katiusz i moździerzy. Mogą się pocieszyć tym że za ich flaki i krew hamasutra inkasuje sporo kasy z teheranu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratuluje Re: Palestyńscy chłopcy będą leczeni w Trzebnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 11:41 A to IZRAEL się nimi zasłaniał, czy Palestyńscy bandyci?? Zresztą mam nadzieję że Kaczyński ze swoich pieniędzy za to zapłaci. W Polsce jest wiele dzieci które potrzebują pomocy a on sobie funduje wycieczki małym terrorystom. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Palestyńscy chłopcy będą leczeni w Trzebnicy 15.06.09, 12:31 może i dobrze tylko... szkoda że szpitale nie mają kasy na leczenie polskich dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
ernst.kipke Re: Palestyńscy chłopcy będą leczeni w Trzebnicy 15.06.09, 14:44 a może międzynarodowa społeczność żydowska, zapłaci za leczenie tych niewinnych dzieci? W Polsce są nawet osoby na wysokich stanowiskach (np. redaktor/publicysta) które wprost przyznały się do swojego żydowskiego pochodzenia oraz...co ważne... do miłości do komunizmu i zwalczania wszystkiego co patriotyczne, polskie, nie-liberalne itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Palestyńscy chłopcy będą leczeni w Trzebnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:47 Dokładnie! Też zadam to pytanie, co z polskimi dziećmi? Co z ludźmi, obywatelami tego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczorem cuchnie Kaczor robi polityke w Trzebnicy-durny Polak placi IP: 139.48.25.* 15.06.09, 23:51 Palestynskie dzieci sa wykorzystywane polityczne kosztem polskich dzieci. Precz z kaczyzmem! Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Jak Benedykt XVI zatrzymal rzeż Palestyńskich dzie 16.06.09, 00:30 Przypomnę, że 27 grudnia Izrael rozpocząl dywanowe bombardowania z użyciem zakazanych prawem miedzynarodowym bomb fosforowych Strefę Gazy, w której na kilkunastu kilometrach kwadratowych żyje póltora miliona ludzi, większość stanowią dzieci. W szczytowym momencie tego ludobójstwa , które pochlonelo póltora tysiąca istnień ludzkich , Papież z wielką pompą oglosil ulaskawienie biskupa Williamsona. Biskup jest znany przede wszystkim z tego , że twierdzi , iż haslo "komory gazowe" jest klamstwem i sluży Żydom jako legitymacja do podboju Palestyny drogą ludobójstwa. Niemal nazajutrz po proklamacji Watykanu w sprawie biskupa, Żydzi wstrzymali bombardowanioa Strefy Gazy. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Statystyka zabitych dzieci po obu stronach od 2000 16.06.09, 20:19 Fanatyczni i bezwzględni Żydzi zawsze krzyczą , że ich odwet jest sprowokowany palestyńskimi rakietami. W rzeczywistości te palestyńskie rakiety wyrządzają tyle szkody , co wybuch petardy. Zachęcam do obejrzenia strony, która jest redagowana przez dzialaczy pokojowych zarówno z Izraela , jak i Palestyńczyków : www.rememberthesechildren.org/remember2009.html Na podstawie tej statystyki można sobie wyrobić obietkywny osąd na temat przedmiotowego konfliktu. Strat po stronie żydowskiej praktycznie nie ma. Te straty, prawie zawsze wyimaginowane, za to są w większości mediów. W rzeczywistości giną tylko i masowo Palestyńskie dzieci. Oczywiście nie wszyscy Żydzi są potworami, czego dowodem jest podana przeze mnie strona, której autorami obok Palestyńczyków są Żydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-rr Palestyńscy chłopcy będą leczeni w Trzebnicy 16.06.09, 15:35 Nie dawno czytałem na forum o cyganach,jakie to ścierwa i pasożyty i że do gazu ich lub do Indii,a przecież oni nie strzelają rakietami i nie wysadzają się w autobusach.Brak zrozumienia dla innego człowieka prowadzi do okrucieństwa i zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś