Dodaj do ulubionych

Nowa metoda leczenia zgagi

15.12.03, 08:57
Znów jestem wstrząśnięty treścią artykułu, proporcjonalnie do wagi problemu. A
czy panowie z Akademii Medycznej nie wiedzą, że w aptece można kupić Manti
(już w porządku mój żołądku), a 19 tys. zł przeznaczyć na jakiś pożyteczny cel?
Obserwuj wątek
    • Gość: Makaron Re: Nowa metoda leczenia zgagi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 09:36
      Moze nastepnym razem zaczniesz myslec zanim cos napiszesz? Albo nie bedziesz sie
      wypowiadac na tematy, o ktorych nie masz zielonego pojecia?
      Trzeba sie szanowac i nie robic z siebie debila przy byle okazji.
    • Gość: Wrocławianka Re: Nowa metoda leczenia zgagi IP: 81.15.226.* 15.12.03, 12:51
      Ciekawe tylko, czy ta metoda będzie ogólnie dostępna, czy -jak zwykle - tylko
      dla wybranych i...bogatych.
      • Gość: ja Re: Nowa metoda leczenia zgagi IP: *.ds.uni.wroc.pl 15.12.03, 12:55
        wiesz wydaje mi się, ze nie tylko dla bogatych, bo naprawde tylu ludzi cierpi z
        powodu niestrawności itp. Pożyjemy zobaczymy - no nie?
    • Gość: ja Re: Nowa metoda leczenia zgagi IP: *.ds.uni.wroc.pl 15.12.03, 12:52
      do pana morgana. Może i masz trochę racji, ale prawda jest taka, że ludzie mają
      coraz częściej problem z żołądkiem. Stachura powiedział że nie zrozumie ten
      problemu, którego sam nie poczuł. Czy musiałbyś cierpieć z powodu żołądka, żeby
      zrozumieć, że to szczytny cel???No tak TY pewnie wolałbyś kolejne lodowisko we
      wrocławiu...........(nie mam problemów z żołądkiem, ale moja siostra 16-letnia
      ma...)Pozdrawiam.
    • Gość: ja Re: Nowa metoda leczenia zgagi IP: *.ds.uni.wroc.pl 15.12.03, 12:53
      a poza tym leki typu manti itp pomagają na krótko - jak wszystkie leki
      zapobiegawcze...
    • Gość: ewa Re: Nowa metoda leczenia zgagi IP: *.ds.uni.wroc.pl 15.12.03, 12:57
      Nawet nie wiemy ilu ludziom ulżyło by gdyby ból żołądka zniknął.
    • Gość: medyk Re: Nowa metoda leczenia zgagi IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.12.03, 14:34
      Oczywiście na medycynie znają się wszyscy!!! Szczególnie Henry Morgan! Trzeba
      Wam wiedzieć, że Manti i inne tego typu środki "leczą" objawy, a ten zabieg
      leczy przyczynę i zapobiega jej następstwom takim jak: owrzodzenia przełyku
      (to boli), perforacja ściany przełyku (może prowadzić do śmierci), zwężenia
      przełyku (nie można jeść, bo po prostu jedzenie się "nie mieści" i trzeba się
      żywić przez dziurkę w brzuchu).
    • Gość: ab Re: Nowa metoda leczenia zgagi IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 15.12.03, 18:07
      to sprobuj pan Manil i tym podobne lekarstwa wcinac na stale,! smacznego! nie
      wspomne o dzialaniach niepozadnaych i innych uwagach, co do dzialania pisanych
      malych druczkiem na ulotce.widac , zes Pan jeszcze zgagi nie doswiadczyl!
    • Gość: don Re: Nowa metoda leczenia zgagi IP: *.lanet.wroc.pl 15.12.03, 21:38
      a ile płaci pacjent? to bardzo istotne bo słyszałem, że prof........ ma
      tzw.swoje łóżka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka