Dodaj do ulubionych

Akademia Polonijna-omijam z daleka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 11:02
Studiowałem tam dwa lata temu na administracji zaocznej. Po roku przeniosłem
sie na inna uczelnię. Też mam firmę, ale z takim traktowaniem nie spotkałem
sie nigdzie, nawet na uczelni państwowej.
Zajęcia były planowane od 16.30 do 21.00 w piątek, przyszedł magister od
spraw europejskich puscił liste, powiedział że na zaliczenie referat i
poszedł. O 17.00 byłem wolny.Chciałem umówić sie z dziekanem o zwrot kosztów
za te niezrealizowane godziny. Przez cały semestr ani razu nie udało mi sie
porozmawiąc w sobote z dziekanem ani prodziek. Podobno miał pojawiac sie
jedynie od czasu do czasu w poniedziałek.
Raz zajęcia były zaplanowane do 21.00, a 20.00 wszedł do sali portier i kazał
kończyć bo o 21.00 zamyka budynek.
Kierownik administracyjno-gospodarczy z lekceważącym uśmniechem powiedział mi
że nie ma na to wpływu, bo uczelnie "ochrania" firma z zwenątrz. To jak to,
wynajmuje firme, która sobie ustała zasady i nie przystosowuje godzin swojej
pracy do pracy uczelni.Nie ma dla niego problemu bo to były przecież moje
pieniądze a nie jego.
W dziekanacie co prawda pracują młode dziewczyny ale są opryskliwe jak stare
baby.Nie mogłem odebrac karty bo ponoć nie zapłaciłem za smestr, mimo że juz
dawno uregulowałem. Póżniej okazało sie że pomyliła sie pani w
kwesturze.nerwy i niedomówienia.
Nie polecam.....

Obserwuj wątek
    • Gość: gosciu Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: 80.54.175.* 23.07.07, 12:52
      to trzeba bylo zdac egzaminy na jagielonski, warszawski albo wroclawski,
      baranie....
      • Gość: Szatan Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 13:00
        bo to jest pseudouczelnia sluzaca klerowi do nabijania kasy
        umozliwia uzyskanie dyplomu byle glabowi ktory ma bogatych starych
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        ps. i tak wszyscy pojdziecie do piekła

• Gość: do"gościa" Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 14:08
        sam jesteś baranem i idiotą, bo wiem z własnego doświadczenia, że ta "szkółka"
        powinna być albo zamknięta, albo zreorganozowana, bagno tam i tyle.
        • Gość: gosciu Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: 80.54.175.* 23.07.07, 14:18
          piszac o wlasnej uczelni w ten sposob wystawiasz swiadectwo sobie. skoro
          straciles tyle lat, to oxford, havard, sorbona czekaja na ciebie. potem juz
          zarzadzanie onzetem, bankiem swiatowym albo nawet nagroda nobla. taki madry
          marnuje sie w tym kraju
          • barticorp do rafala 23.07.07, 15:09
            no cos jest z tym baranem kolego, bo zamiast wypisywac tu glupoty na forum,
            powinienes skierowac sprawe do sadu i tyle! powinienes o tym wiedziec, bo
            wnioskuje ze masz wysokie mniemanie o sobie i jakas tam ap ma za niski poziom
            na spelnienie twoich ambicji. poza tym skonczyles administracje masz - dyplom
            licencjata (na szczescie nie na ap), wiec w prawie orientujesz sie lepiej niz
            niejeden sedzia sadu najwyzszego. do przemyslenia panie rafale b.
          • Gość: do"gościa" Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:03
            chyba żartujesz ? o własnej uczelni ? no do tego poziomu to ja się nie zniżę,
            zresztąim na samym początku odmówiłem współpracy, bo zadużo mają tam bałaganu
            • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:16
              ty naprawde masz cos z glowa. najpierw piszesz ze studiowales tam dwa lata, a
              pozniej ze odmowiles im na samym poczatku wspolpracy! wlasna uczelnia? pewnie
              ze twoja cwoku, skoro sie tam uczylee az dwa lata! puknij sie w ten glupi leb i
              zacznij sie leczyc. precz z oszolomami! no i wreszczie zacznijcie sie chwalic.
              na ktorych uczelniach taki wysoki poziom. chetnie skomentuje!
              • Gość: głupiś Ty Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:19
                bo nie wiesz co, kto pisze i do kogo ty piszesz.
                • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:24
                  wiem, jestes pacjentem. mieszkasz w lublincu, piszesz same madre rzeczy. to
                  widac.
                  • Gość: W Lublińcu Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:27
                    siedzi prawie całe nasze miasto wraz z tobą, oprócz mnie, zapewniam
                    • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:30
                      piszac ,,nasze'' wykluczasz ,,oprocz mnie''. pochwal sie kolego jaka uczelnie
                      skonczyles! czy w ogole jakas? bo mam wrazenie ze z edukacja u ciebie kiepsko.
                      natomiast jestes ciezki od nienawisci i zajadlosci kolego.
                      • Gość: W AP dokładnie Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:32
                        wszystko o mnie wiedzą
                        • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:39
                          gdyby akademia byla madra to by takich jak ty, i tym podobnych ktorzy
                          podwarzaja dobre imie uczelni na tym forum, podala do sadu. niestety nie jest.
                          ale strzez sie absolwentow bo to ich obrazasz. oni moga nie byc tak
                          tolerancyjni.
                          • Gość: właśnie - gdyby Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:42
                            była dobra i mądra, czyli porządną no i gdyby zamiast ptaków w niebie latały
                            gwoździe, właśnie brakuje niewiele, zaś jest całe "nic-a-nic"
                            • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:45
                              no wlasnie jestes ty ,,nic-a-nic''. zero tresci maximum nienawisci i
                              zajadlosci. wcielenie madrosci. moze zacznij pisac po angielsku zeby swiat cie
                              zrzumial, zrozumial jak nienawidzisz akademii!
                              • Gość: głupiemu Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:48
                                zawsze nie oto się rozchodzi..., nie ma tu żadnej nienawiści, jedynie, uważam z
                                własnego konkretnego doświadczenia, że ta uczelnia, jeśla tak można określić,
                                jest na bardzo niskim poziomie
                                • Gość: a i jeszce - czy Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:49
                                  ja mam przyjemnośc rozmawiać z samym wielebnym ojcem ? jestem pewien,że tak
                                  • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:52
                                    jestem absolwentem. i nie pozwole zeby ktos wypisywal glupoty na moj temat.
                                    ojcem juz zostalem. mam piekna coreczke. ale ty nie masz prawa do mnie mowic
                                    ojcze. czekam na argumenty, ze jestem idiota ktory kupil sobie dyplom!
                                • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:49
                                  no to poprosze o fakty! porozmawiajmy konkretnie
                                  • Gość: fakty Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:51
                                    ojcze, masz u siebie w rękach albo na rękach
                                • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:58
                                  przyjacielu, od okreslania poziomu nauczania to jest PKA (panstwowa komisja
                                  akredytacyjna) a nie jakis forumowicz, no chyba ze kolega jest czlonkiem
      • Gość: angrusz Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:25
        Tam tez poziom spada , Jest niz demograficzny a uczelnion brak kasy to
        przyjmują na zaoczne każdego kto płaci .
        No i poziom dostosowuja do tego zaocznego studenta .
        Bałagan jest i na duzych renomowanych uczelniach też .
    • Gość: lol Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:25
      kazdy banan ktory tam chodzi to chodzi po to zeby miec dyplom za kasei nic
      pozatym, nie chcial bym ja takiego prawnika ktory skonczy ta szkole, sprawa od
      razu przegrana, to tak jakby kardiolog kupil dyplom na bazarze i operowal
      serca... NONSENS
      • Gość: lol-u dokładnie Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:05
        tak i jest, to jest chlew dla stada baranów
        • Gość: gosciu Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: 80.54.175.* 23.07.07, 23:12
          do baranow! ap jest najwyzej w rankingach szkol prywatnych w rzeczpospolitej i
          we wprost. miernoty typu wyzsza szkola lingwistyczna zajmuja tam miejsca ktore
          trudno dostrzec z wiezy jasnogorskiej!
          • Gość: ha,ha,haa... Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:13
            nie ze mną te numery, nie ze mną, bo wiem wszystko, nawet to czego nie trzeba
            było by wiedzieć o tej pseudouczelni
            • Gość: gosciu Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: 80.54.175.* 23.07.07, 23:22
              to sobie przeczytaj imbecylu! szkoly.wprost.pl/?e=49&c=13 to sa fakty, a
              nie twoje chore urojenia!
              • Gość: umbecylu-to Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:30
                ulubione słowo mojego jednego znajomego, który sam nim jest
                • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:36
                  to oznacza ze masz jednego jedynego znajomego, niestety w lustrze. radze
                  spojrzec, posluchac co on o tobie wygaduje. ja bym sie obrazil na twoim
                  miejscu, albo stlukl lustro!
                  • Gość: takiego durnego Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:36
                    jednego, no może jeszcze i ty
                    • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:43
                      tylko ze bys sie nie potknal o wlasne ego. ciagle slysze najgorsze o akademii,
                      nic o twoim wyksztalceniu. pochwal sie! gdzie je zdobyles! ktory z szacownych
                      swiatowych uniwersytetow zasluzyl na twoja obecnosc. ktora alma mater miala
                      zaszczyt goscic tak swiatowy umysl?
                      • Gość: Moją uczelnią Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:44
                        jest sam Bóg
                        • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:48
                          sory, nie masz zadnych argumentow. nie odpowiedziales na zadne fakty i pytania.
                          jestes liczba swych argumentow. o ile zrozumiales aluzje!
                          • Gość: po dowody Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:50
                            i argumenty zwróć się do wielebnego ojca prorektora, on wie co jest białe a co
                            czarne, tylko jako czasami myli te dwa kolory
                            • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 23.07.07, 23:55
                              jak masz cos do prorektora to pisz do niego. nie obrazaj ludzi. absolwentow
                              ktorzy maja ten dyplom. dyplom nadaja komisja zlozona z prof. i dr., wiec jesli
                              nie masz stopnia lub tytulu naukowego to racz sie nie wypowiadac w tych
                              sprawach.
              • Gość: do goscia Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:34
                tak, ale to jest zwykły masonerski wybryk byłych polityków, typu Bezok
                • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 24.07.07, 00:12
                  konkludujac. za duzo bylo ostatnio glupich wpisow na forum o akademii. ludzi
                  znikad, ludzi bez imienia i nazwiska, ktorzy slowami, ,,szkolka'' ,,bananowa
                  mlodziez'', ''dyplom bez probelemu'' itd. obrazali absolwentow, studentow i
                  cala alama mater. nalezy wspomniec ze nauczciele akademiccy w stpniu dr, dr hab
                  i z tytulem prof zw dr hab, ucza takze w innych uczelniach. i miernoty na forum
                  roznego rodzaju maja czelnosc sie wypowiadac. ignorancja jest na tyle posunieta
                  ze nie zdaja sobie sprawy ze pracownicy administracyjni z ap ucza u
                  konkurencji, wsl, wsz. nie zdja sobie sprawy ze wykladowcy z ap ucza takze w
                  wsl. prosze sobie to sprawadzic. ci ktory uczyli kiedys w ap teraz ucza teraz w
                  wsl. obluda i cynizm. przestanicie robic sobie nagonke na siebie. to zenujace!
                  • barticorp Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka 24.07.07, 00:22
                    jestem dumny ze pokonalem kilka ton glupoty, chamstwa i nienaiwsci. zamarli w
                    swym nieuctwie, braku przekonan i materializmie. chyba nie dostaniecie premii w
                    tym miesiacu za produkcje czarnego pr-u. TK (totale gaga).
                    • Gość: do Barticorpa Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:08
                      A pisz sobie co chcesz, mnie i tak to wisi pal...cie, chory twój umysł, jak nie
                      widzisz przeskrobań na swojej "uczelni" i braku fachowości w określonych
                      dziedzinach.
                      Jesteś tyle wart ile twoja ulubiona uczelna,więc, ciesz się sobie na zdrowie.

AP - to żadna dla mnie i dla wielu osób znających się na sprawie uczelnia, brak
                      tam dobrych zajęć, zaś poziom jest godny szambo.
                    • Gość: do Barticorpa od x Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.streamcn.pl 24.07.07, 20:41
                      jesteś fanatykiem tej niby uczelni, która kształci za pieniądze i nie przekazuje
                      żadnej wiedzy.. Tam chodzą ludzie z własnymi firmami odziedziczonymi po ojcach i
                      dzieci bogatych rodziców po "łatwy"... Kazdy o tym wie. A ten kto tak na sile
                      probuje udowodnić jaka to jest dobra uczelnia sam to potwierdza- uczelnia jest
                      do kitu. Nikt nie musi udowadniać ze Jagieloński czy warszawski to dobre
                      uczelnie bo każdy to wie!!!! Wiec odpuść sobie każdy wie swoje i każdy ma
                      wyrobione zdanie na temat tej uczelni...
                      P.S Dla Twoje wiadomości skończyłam Uniwersytet Wrocławski- bo ciągłe
                      piszesz ze nikt nie podaje gdzie zdobył wykształcenie...
                      • Gość: godna podziwu Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:33
                        dzielna Kobieta, gratuluję i pozdrawiam
                        • Gość: ala Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: 62.212.180.* 25.07.07, 09:04
                          Moge zabrac glos, bo studiowalam w AP. Wczesniej skonczylam studia
                          magisterskie, a potem licencjat na innej, panstwowej uczelni. Mialam do wyboru-
                          albo kontynuowanie nauki na miejscu, albo dwa razy w miesiacu jazda ponad 250
                          km. Wybralam Czestochowe- tylko AP dawala mi mozliwosc uzyskania tytulu
                          magistra. Sama nie wiem jak oceniac uczelnie. Sprawy organizacyjne- ewidentnie
                          zero. Plan w ostatnim momencie na stronie internetowej( z roku tylko dwie osoby
                          byly z Cz-wy) potem i tak czesto sie okazywalo, ze zajec np w piatek nie ma. Ja
                          wracalam do domu, ale inni musieli placic za nocleg. Problemy z uzyskaniem
                          jakichkolwiek informacji. Mozna bylo starac sie o stypendium naukowe- pomylili
                          wielu osobom srednia, w tym mnie- u wszystkich byla zanizona. Prostowalam
                          sprawe w ciagu tygodnia- pare razy bylam na uczelni. Dalo sie tylko osobiscie-
                          ludzie spoza Czestochowy musieli odpuscic. Nigdy nie bylo wiadomo czy bedziemy
                          miec zajecia w podanej sali-przewaznie byla zajeta, a kluczy od innych pustych
                          sal przewaznie nie bylo. No i plan- rano w sobote 2 godziny, potem przerwa i 6
                          godzin. Mielismy tez narzucona przynaleznosc do grupy seminaryjnej i mimo
                          odwolania,a na odpowiedz czekalo sie 5 tygodni, nie udawalo sie jej zmienic.
                          Wykladowcow mielismy z roznych uczelni- z Krakowa, Lublina, Warszawy, Berlina.
                          I podobnie jak na innych uczelniach niektorzy byli super, a niektorzy, mimo
                          ogromnej wiedzy, byli ponizej krytyki, jak np pani profesor z UMCS. Do
                          niektorych egzaminow trzeba bylo przysiasc, inaczej czekal termin we wrzesniu,
                          zaliczenia z niektorych przedmiotow mozna bylo zdobyc z marszu, wiec chyba
                          podobnie jak wszedzie. Ale kompletny chaos organizacyjny powodowal, ze
                          studiowanie na tej uczelni nie kojarzy mi sie dobrze.
                      • Gość: xa Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:57
                        Pieprzysz, koleżanko. Akurat mam porównanie (osobiste) Akademii i Uniwerka
                        Wrocławskiego. Filologie i tu i tu. Zarówno wymagania, zakres przedmiotów,
                        warunki studiowania są na ZNACZNIE wyższym poziomie w Częstochowie niż
                        w "renomowanym" Wrocku (jak dla mnie żenada). O pochodzeniu studentów, to
                        lepiej nie wspominaj, bo też pieprzysz, u mnie w grupie większość ludzi
                        zapieprzała w TESCO albo dajac korepetycje itd. żeby mieć na czesne. A teraz
                        może napisz, gdzie pracujesz po tym swoim Wrocku? Ja z dyplomem Polonijnej
                        jestem lektorem w szkole wyższej(niemiecki i angielski)+ prywatna szkoła
                        językowa. Korki też - tylko lekarze i prokuratorzy (zawsze moze się przydać...)
                        • Gość: kolega Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:23
                          Dziewczyna mówi prawdę, ale nie otkrywa całego bałaganu w tej uczelni.
                          Jaki ma być tam porządek i plan, jak rządzi jakaś niedokształcona i
                          małointeligentna p. kanclerz?
                          • Gość: kolega Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:24
                            odkrywa, oczywiście, przepraszam
                        • Gość: do "xa" Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:38
                          jesteś zwykłym, jak mi się wydaje, durni.m i żadna znajomość języków cię nie
                          usprawiedliwia lub nawet znajomość z niektórymi prokuratorami, pracuj lepiej na
                          swojej AP, wiem, jak wygląda lektorat u ciebie z języków na tej uczelni, cała
                          twoja szkoła to jedno wielkie bagno i nic poza tym. Rób kasę i jedynie, o co cię
                          proszę, nie zaliczaj siebie do osób inteligentnych i wielce wykształconych, nie
                          wzbudzasz tu żadnego zachwytu, no, może tylko poprzez używanie słowa
                          "pieprzysz". Używasz go często, ale czy to zachwyt? Raczej wstręt.
                          Jeszcze raz udowadniasz swoją postawą, że na tej uczelni pracują jedynie cymb..y.
                          • Gość: xa Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:19
                            Kulą w płot. Czytanie ze zrozumieniem się kłania, inteligencie. Pracuję jako
                            lektor na PAŃSTWOWEJ uczelni; na Wybrzeżu. Jeszcze raz, specjalnie dla ciebie
                            słowa kluczowe: lektor, uczelnia państwowa, Wybrzeże. I co udowodniłeś swoim
                            wpisem? Nieuctwo.....
    • Gość: up Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:47
      up
    • Gość: playboy tam pracują same brzydkie baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 14:12
      raz tam coś załatwiałem. Same wydry i brzydactwa, ani jednej fajnej laski, ani
      młodej ani starszej. Moja 50 letnia żonka przebiłaby je wszystkie.
      Przecież szef jest facetem i zatrudnia takie maszkary.
    • Gość: merkuriusz do JM Rektora AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:13
      Proponujemy Ojcu Rektorowi AP, aby przestał "sprawowac władzę" na tej uczelni.
      Lepiej przysłuży sie Jasnej Górze. Jeśli chce jednak dzierżyć stery władzy to
      niech przestanie pełnić rolę marionetki w rękach "trzech pań" i byłego rekotra
      i przegoni ich na cztery wiatry. Jest wielu profesrów Akademii Polonijnej w
      Gliwicach i Częstochowie, którzy chętnie podejmą sie tego trudnego zadania i
      wyprowadzą AP na prostą. Bo można ją jeszcze uratować.
    • Gość: APowiec Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:13
      Zajęcia były planowane od 16.30 do 21.00 w piątek, przyszedł magister od
      spraw europejskich puscił liste, powiedział że na zaliczenie referat i
      poszedł. O 17.00 byłem wolny.

NIESTETY PRAWDA ZAPEWNE MGR SIE ZDENERWOWAL BO ZOBACZYL SWOJA PENSYJKE PO
      CIECIACH KWESTURY, LUB MOZE ZNOWU ZOSTAL ZBYTY I NIE PODPISANO Z NIM UMOWY I
      NAJZWYKLEJ W SWIECIE NIE CHCIAL REALIZOWAC ZAJEC TAKI PROTEST SONG PRECIWKO
      ADMINISTRACYJNEMU BAJZLOWI

Chciałem umówić sie z dziekanem o zwrot kosztów
      za te niezrealizowane godziny. Przez cały semestr ani razu nie udało mi sie
      porozmawiąc w sobote z dziekanem ani prodziek. Podobno miał pojawiac sie
      jedynie od czasu do czasu w poniedziałek.

TU MNEI ROZBAWILES "ZWROT" DOBRZE ZE CI NIE KAZALI DOPLACIC NP. ZA DODATKOWY
      SEMESTR, ALBO ZA DOBROWOLNE - OBOWIAZKOWE ZAJECIA JEZYKOWE

Raz zajęcia były zaplanowane do 21.00, a 20.00 wszedł do sali portier i kazał
      kończyć bo o 21.00 zamyka budynek.
      Kierownik administracyjno-gospodarczy z lekceważącym uśmniechem powiedział mi
      że nie ma na to wpływu, bo uczelnie "ochrania" firma z zwenątrz. To jak to,
      wynajmuje firme, która sobie ustała zasady i nie przystosowuje godzin swojej
      pracy do pracy uczelni.Nie ma dla niego problemu bo to były przecież moje
      pieniądze a nie jego.

OJ TU CHYBA BLAD BO TO NEI JEST NORMALNE I MOWIE Z CALA STANOWCZOSCIA, ALBO MOZE
      JAKIS PROF DOJEZDNY NIE DOJECHAL NA CZAS I TRZEBA BYLO REAGOWAC

W dziekanacie co prawda pracują młode dziewczyny ale są opryskliwe jak stare
      baby.Nie mogłem odebrac karty bo ponoć nie zapłaciłem za smestr, mimo że juz
      dawno uregulowałem. Póżniej okazało sie że pomyliła sie pani w
      kwesturze.nerwy i niedomówienia.

ZA PLATNOSCI ODPOWIADA KWESTURA I JEJ BLEDY TO RACZEJ CHLEB POWSZEDNI ANIZELI
      WYPADEK PRZY PRACY ALE NIKT O TYM NEI WIE I OBRYW DOSTAJE DZIEKANAT A TAM SA
      TYLKO LUDZIE KTORZY NIESTETY CZASEM ZOSTAWIAJA NA STUDENTACH FRUSTRACJE PRZELANA
      PRZEZ ZASADNIE ZDENERWOWANYCH STUDENTOW ALE NA NIEWINNE OSOBY

Nie polecam.....
      A JA POLECAM ALE TYLKO DLA CIERPLIWYCH I PRZYJMUJACYCH ZYCIE Z USMIECHEM BO NA
      NIC POWAZNEGO W TEJ UCZELNI NIE MOZNA LICZYC ZE STRONY WLADZ - NIE MYLIC TEGO
      STANOWISKA Z NASTAWIENIEM STUDENTOW BO TO CZESTO JEST W Z O R O W E
      • Gość: do idioty AP-ca Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:52
        Nie pisz dużymi literami, bo to jednoznacznie jest odbierane, jako krzyk.
        Prezentujesz swoją ulubioną uczelnie, więc, wszystko jest jasne.
        • Gość: luk Re: Akademia Polonijna-omijam z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 23:10
          to raczej wygląda tak jakby chciał oddzielić jedno od drugiego, żeby było
          przejzyście...
          • Gość: studentkaUJ Dno=AP=pseudoszkole=barany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:17
            kazdy kto tam chodzi prezentuje jeden poziom=dno, kazdy kto broni to cos te
            pseudoszkółke jest chyba naćpany albo robi sobie zart!!Dobrze ze w pore
            ucieklam z tego bagna
            • Gość: ola Re: Dno=AP=pseudoszkole=barany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 20:32
              mafia z jasne gory... tak to widzę i tak słyszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka