Dodaj do ulubionych

SPRAWY DLA GAZETY DOLNOŚLĄSKIEJ....................................

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 22:28
Zauważyłem, ze na naszym forum poruszanych jest bardzo wiele istotnych spraw
dla naszego miasta, ale niektóre giną w gąszczu nowych wątków i zatracają się w
czasie zażartej dyskusji...

Dlatego też postanowiłem założyć ten wątek, w którym każdy mógłby napisać o
jakiejś sprawie związanej bądz dotyczącej naszego miasta i tego co się w nim
dzieje i zdarza...

Myślę, ze niektóre z tych spraw, które zostaną tu przedstawione będą świetnymi
tematami dla G.Dolnośląskiej, która mogłaby tymi sprawami zająć się na swoich
łanmach...

A więc do dzieła FORUMOWICZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Roberto Re: SPRAWY DLA GAZETY DOLNOŚLĄSKIEJ................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:30
      Moja pierwsza propozycja, to sprawa z wątku, który dziś się pojawił na forum...
      Niedokładne nazwy przystanków komunikacji miejskiej we Wrocławiu...
      Vide przystanek: "Politechnika" na Długiej...
      Czyżby się tak nazywał tylko dlatego, że na Długiej (na przeciw ogródków
      działkowych, Politechnika miała kilka swoich sal wykładowych)???
      A inne mylene nazwy przystanków we Wrocławiu ???
    • Gość: MKK Re: SPRAWY DLA GAZETY DOLNOŚLĄSKIEJ................................ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 23:30
      Masz udziały w GD ? Może (raczej na pewno) nas podglądają. A jak chcą
      zapchać "dziurę" piszą np. o truskawkach czy skrzydełkach. A przecież MY TU O
      CAŁKIEM POWAŻNYCH SPRAWACH PISZEMY!!!!
      • Gość: Roberto Re: SPRAWY DLA GAZETY DOLNOŚLĄSKIEJ................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:43
        Gość portalu: MKK napisał(a):

> Masz udziały w GD ? Może (raczej na pewno) nas podglądają. A jak chcą
        > zapchać "dziurę" piszą np. o truskawkach czy skrzydełkach. A przecież MY TU O
        > CAŁKIEM POWAŻNYCH SPRAWACH PISZEMY!!!!

He, he, mam udzialy (akcje) w kilkunastu spółkach giełdowych, ale Agory - wydawcy
        GW i GD, akurat nie, ale ponieważ w G.Dolnośląskiej coraz mniej tenatów (wina
        lata) i ma coraz mniejszą objętość (tylko 8 stronniczek w tym info jak na
        lekarstwo), totez próbuję Was zachęcić do zainteresowania różnymi sprawami naszej
        Drogiej Redakcji...
        Pozdro MKK !

• Gość: JaJaccek Re: SPRAWY DLA GAZETY DOLNOŚLĄSKIEJ................................ IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 08.08.01, 01:33

• Gość: JaJaccek Re: SPRAWY DLA GAZETY DOLNOŚLĄSKIEJ................................ IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 08.08.01, 01:50

Takie wrazenie i ja odnioslem. O tych udzialach.A jak byl watek o najbogatszych
        to nie bylo sie komu przyznac.Znaczy sie skromny taki.:-))A powaznie, FORUM jest
        czytane przez Redakcje.Zob. Watek "Czy ktos sie z FORUM liczy" Odpowiedz red.
        Elzbiety M.POZDRO.
        • Gość: Robert Re: SPRAWY DLA GAZETY DOLNOŚLĄSKIEJ................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 01:55
          Gość portalu: JaJaccek napisał(a):

> Gość portalu: MKK napisał(a):
          >
          > > Masz udziały w GD ? Może (raczej na pewno) nas podglądają. A jak chcą
          > > zapchać "dziurę" piszą np. o truskawkach czy skrzydełkach. A przecież MY T
          > U O
          > > CAŁKIEM POWAŻNYCH SPRAWACH PISZEMY!!!!
          >
          > Takie wrazenie i ja odnioslem. O tych udzialach.A jak byl watek o najbogatszyc
          > h
          > to nie bylo sie komu przyznac.Znaczy sie skromny taki.:-))A powaznie, FORUM jes
          > t
          > czytane przez Redakcje.Zob. Watek "Czy ktos sie z FORUM liczy" Odpowiedz red.
          > Elzbiety M.POZDRO.

Roberto naprawdę nie ma żadnych (jeszcze raz to napiszę: Ż A D N Y C H) udziałów
          w Gazecie (AGORA).
          • Gość: Roberto Re: SPRAWY DLA GAZETY DOLNOŚLĄSKIEJ................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 01:57
            Gość portalu: Robert napisał(a):

> Gość portalu: JaJaccek napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: MKK napisał(a):
            > >
            > > > Masz udziały w GD ? Może (raczej na pewno) nas podglądają. A jak chcą
            >
            > > > zapchać "dziurę" piszą np. o truskawkach czy skrzydełkach. A przecież
            > MY T
            > > U O
            > > > CAŁKIEM POWAŻNYCH SPRAWACH PISZEMY!!!!
            > >
            > > Takie wrazenie i ja odnioslem. O tych udzialach.A jak byl watek o najboga
            > tszyc
            > > h
            > > to nie bylo sie komu przyznac.Znaczy sie skromny taki.:-))A powaznie, FORU
            > M jes
            > > t
            > > czytane przez Redakcje.Zob. Watek "Czy ktos sie z FORUM liczy" Odpowiedz r
            > ed.
            > > Elzbiety M.POZDRO.
            >
            >
            > Roberto naprawdę nie ma żadnych (jeszcze raz to napiszę: Ż A D N Y C H) udziałó
            > w
            > w Gazecie (AGORA).

To ja roberto, tyle, że mi coś w nicku "0" wykasowało (chochlik jaki czy
            co)???????

• Gość: Alojz Re: SPRAWY DLA GAZETY DOLNOŚLĄSKIEJ................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 09:03
      To taka ciekawostka - zagadka
      jadąc z autostady do Rawicza, gdzieś w połowie drogi
      na jezdni jest zagadka
      namalowane są pasy oddzielające: zarówno podwójna ciągła
      i pomiędzy liniami jest przerywana trzecia linia

Do wyboru???
    • walpurga.jarzabek Re: SPRAWY DLA GAZETY DOLNOŚLĄSKIEJ................................ 20.06.02, 15:13
      Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Zauważyłem, ze na naszym forum poruszanych jest bardzo wiele istotnych spraw
      > dla naszego miasta, ale niektóre giną w gąszczu nowych wątków i zatracają się w
      >
      > czasie zażartej dyskusji...
      >
      > Dlatego też postanowiłem założyć ten wątek, w którym każdy mógłby napisać o
      > jakiejś sprawie związanej bądz dotyczącej naszego miasta i tego co się w nim
      > dzieje i zdarza...
      >
      > Myślę, ze niektóre z tych spraw, które zostaną tu przedstawione będą świetnymi
      > tematami dla G.Dolnośląskiej, która mogłaby tymi sprawami zająć się na swoich
      > łanmach...
      >
      > A więc do dzieła FORUMOWICZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka