Gość: MKK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 22:47 Właśnie się do niego zapisałam. Żadne Akatary, inne pieruństwa... odmierzam czas: 7 dni i ani godziny dłużej! :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MKK Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 22:50 Przepraszam za zdublowanie wątku... to na skutek próby odświeżania strony. Mam nadzieję, że katar mi się nie zdubluje :( Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: Klub posiadaczy ... kataru 01.02.02, 00:03 Zapisuje siebie + swoich dwoch facetow -malego i duzego do tego elitarnego klubu.przed nami przynajmniej pieć kolejnych dni uczestnictwa. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 00:09 chyba muszę się czuć dumny, że i ja należę do klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigzag Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 09:00 Zapisany, psiakrew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.02.02, 09:11 ja jedynie jak zechcecie będe miał członkostwo honorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Access Klub posiadaczy ... kataru IP: 62.233.177.* 01.02.02, 09:32 Witam współtowarzyszy mnie zostało już tylko 4 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 16:45 Gość portalu: duzY napisał(a): > ja jedynie jak zechcecie będe miał członkostwo honorowe. członkostwo, powiadasz ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMW Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 62.233.144.* 01.02.02, 09:36 Wypisany.. ufff !!! Pozdrawiam pozostałych klubiwiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.02.02, 17:53 Chyba nie pozostaje mi nic innego jak rowniez do klubu wstapic ;)) pozrdawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymanez Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.02.02, 19:44 Zapisujemy się (ja i mój nos) Może by tak zrobić zlot klubowiczów? Posmarkamy sobie razem w miłej atmosferze (najlepiej ujemnej ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 192.168.0.* 01.02.02, 19:54 to i ja się dopisuję,choć mam katar "wywołany chwilą"... taki też się liczy do wpisania mnie w szeregi klubowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 01.02.02, 19:58 Gość portalu: marsha napisał(a): > to i ja się dopisuję,choć mam katar "wywołany chwilą"... taki też się liczy do > wpisania mnie w szeregi klubowiczów? > Ktos Ci krzywde zrobil??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 192.168.0.* 01.02.02, 20:10 > Ktos Ci krzywde zrobil??:) nie mnie. Bozia kogoś skrzywdziła,a ja z obolałą duszą płaczę... taka karma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:59 ja tez chce byc czlonkiem honorowym klubu. Niestety, nie spelniam wymogow zapisania sie na pelnych prawach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 192.168.0.* 01.02.02, 23:03 > Niestety, nie spelniam wymogow zapisania sie na pelnych prawach... ale jeśli masz zadatki "na smakatego"... to chyba możesz dołączyć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 23:10 Mam nos! - to chyba powinno wystarczyc, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 192.168.0.* 01.02.02, 23:13 > Mam nos! - to chyba powinno wystarczyc, co? :) moim zdaniem to stanowczo za mało! :) musisz mieć "nos z wkładem bakteryjnym" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 23:19 Gość portalu: marsha napisał(a): > moim zdaniem to stanowczo za mało! :) musisz mieć "nos z wkładem bakteryjnym" :)) Wkladu bakteryjnego nie mam :( ale moge wlozyc od dlugopisu... Cos mi sie wydaje, ze zostaje mi czlonkowstwo honorowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 23:20 Nie martwcie się. Najgorszy jest tylko drugi dzień. To tak jak w kranie gdy uszczelki wysiądą. Potem jest znacznie lepiej. Są też plusy. Można "płaczliwe" filmy oglądać i na katar zwalać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 10:30 Gość portalu: MKK napisał(a): > Właśnie się do niego zapisałam. Żadne Akatary, inne pieruństwa... odmierzam > czas: 7 dni i ani godziny dłużej! :((( I co Gosiu, przeszlo? Dzis powinien minac termin waznosci... :) A co u pozostalych klubowiczow - zmiany na lepsze, czy gorsze? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigzag Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 11:09 Serdecznie się żegnam i z ulgą opuszczam szacowne grono. do nastepnego razu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 10.197.112.* 06.02.02, 10:40 Od dzisiaj jestem członkiem klubu, i jeszcze do tego ból gardła, cholewcia, a bal tuż, tuż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 10:46 jak bal, to musisz poprosic jakas wrozke, zeby Ci gardlo odmienila :) Zdrowiej, nell! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Wypisuję się .... hurrraaaa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 11:38 ...czego wszystkim klubowiczom życzę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wypisuję się .... hurrraaaa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 19:10 Gość portalu: MKK napisał(a): > ...czego wszystkim klubowiczom życzę :)))) Gosiu. Ile przynależność klubowa trwała? Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: Klub posiadaczy ... kataru 21.03.02, 21:28 Tak Wam zazdroscilem kataru, az... wreszcie go mam! ;-))) Od wczoraj ja i moj nos jestesmy dumnymi posiadaczami wielkiej ilosci wkladu bakteryjnego. Na dodatek leje mi sie z oczu (to lzy), kicham i kaszle, a glowa mi peka od goraczki. Jak sie ciesze :-))))) Licze 7 dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.chicago-38-39rs.il.dial-access.att.net 21.03.02, 21:38 Kazdy by sie cieszyl.:))) A jak sie nie bedziesz szanowal, to sie powiklania przyplataja i dopiero bedzie radocha.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: Klub posiadaczy ... kataru 21.03.02, 22:00 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Kazdy by sie cieszyl.:))) A jak sie nie bedziesz szanowal, to sie powiklania > przyplataja i dopiero bedzie radocha.:))))) Nie moge sie doczekac :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak-ona Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.client.attbi.com 21.03.02, 22:19 ja tez do klubu wstepuje , mimo ze zostaly mi tylko 3 dni...oczywiscie kataru : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: Klub posiadaczy ... kataru 21.03.02, 22:27 Witaj yak-ona! W kup... tzn. w katarze razniej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Klub posiadaczy ... kataru 21.03.02, 22:41 homar napisał(a): > W kup... tzn. w katarze razniej! :-) I ja tkwię w tej kupie. Od wczoraj. Cieknie jak z kranu, dreszcze, gorączka... FUJ. Wiecie, ile zużytych chusteczek higienicznych zmieści się w pustym opakowaniu po actimelu? Mnie się podczas dzisiejszej pracy zmieściło 10 (wszystkie mokrusieńkie), ale był jeszcze luz. Hej, Homar, gdzie opowiadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: Klub posiadaczy ... kataru 21.03.02, 22:49 Isis! Lacze sie w katarze ;-)) Polecam chusteczki tradycyjne na taka przypadlosc. Po pierwsze, nie trzeba tak czesto zmieniac, bo po wyschnieciu dlaej sluza ;-)), a po drugie - po kilkudziesieciu (kilkuset) interwencjach nie ma sie tego uczucia "odarcia nosa ze skory"... Opowiadanie - mozemy zaczac pisac chocby dzis. Ale dlugo nie posiedze, bo glowa peka... Zreszta, sama wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 08:30 No to pięknie Homarze! Wiem już ja, gdziem to paskudne katarzysko załapała. Pewnikiem ostatnią razą w Homarexie.... Przebrzydłe wirusy! Wracam w góry! Tam powietrze czyste jak łza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 21:44 Trzeci dzien prawie minal !!! Buniu, niemozliwe, po Homareksie chodzilem w masce! Specjalnie ja pozyczylem na te okazje od M. Jacksona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: Klub posiadaczy ... kataru 23.03.02, 03:00 trzeci dzien?? ja sie mecze juz 5 dni i nic nie jest lepiej-zero goraczki, zero kaszlu tylko nos magicznie zatkany! jejku , ale sie mecze! pozdrawiam posiadaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 08:35 A.....psik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 16:44 Czwarty dzien. Wydaje mi sie, ze juz jest tuz, tuz do konca pociagania... Jednak zdradziecki cien podejrzenia zakradl sie do mego serca. Cos tu nie gra. Mam wazenie, ze choroba czai sie do kontruderzenia. Biore do reki czosnek. Jestem zdesperowany, bede walczyl ze wszystkich sil, stosujac mozliwe i niemozliwe (?) sposoby. Czuwaj! Pozdrawiam klubowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 17:08 Homarku. Katar katarem ale Tyrysek Ciebie pilnie poszukuje. Komputer kicha. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 16:13 Janku, na szczescie byla to tylko niedomagajaca klawiatura, a Tyryska juz przedsiewziela srodki zaradcze :-)) Piaty dzien. Katar dyskretnie przemiescil sie w glab mego nochala. Jeszcze czycha na okazje, zeby triumfalnie powrocic, ale uwazam, zeby jej nie mial. Czesc oddzialow bakteryjnych przeniosla sie do gardla, co objawia sie odkaslywaniem hm... czegos tam (takie flegmowate). Z oczu sie nie leje, goraczki niet, czasem tylko glowa mnie pobolewa, ale to juz ostatnie podrygi, mam nadzieje. Dzis ide na calosc - wybieram sie na dluzsza przechadzke. Klubowicze - trzymajcie kciuki, zebym nie musial oplacac skladek przez nastepny tydzien :-)) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 08:32 Homarku gratuluje powrotu do pionu!! U mnie tez juz słychac ostatnie kichnięcia i wydmuchy! Nawet juz kropelki poszły w odstawkę! Szkoda tylko, że pogoda taka beeeeee, do niczego, zupełnie nie wiosenna.. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Klub posiadaczy ... kataru 25.03.02, 11:14 Gość portalu: Homar napisał(a): > Katar dyskretnie przemiescil sie w glab mego nochala. Jeszcze czycha na okazje, > zeby triumfalnie powrocic, ale uwazam, zeby jej nie mial. Czesc oddzialow > bakteryjnych przeniosla sie do gardla, co objawia sie odkaslywaniem hm... > czegos tam (takie flegmowate). Z oczu sie nie leje, goraczki niet, czasem tylko > glowa mnie pobolewa, ale to juz ostatnie podrygi Mój już się skończył. Ale oddziały bakteryjne w gardle są na stanowiskach, niestety... Też odkasłuję. Gorączka na minusie - koło 35,6 czy 36,0. Dziwne, zawsze byłam gorącą kobietą. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 21:21 Kochani Klubowicze, musze Wam powiedziec cos smutnego... Od dzis Wasze grono uszczupli sie o jedna osobe, bo WYPISUJE SIE!!! Juz po katarze i wszelkich zwiazanych z nim dolegliwosciach. Juz wczoraj sie dobrze czulem, ale dzis jestem pewny, zem ZDROW JAK RYBA (oczywiscie nie liczac "piatej kolumny" w gardle, ktroa jeszcze bedzie czyhac na swoj czas, ale jak to mawiaja na poludniu: TO SE NE DA!). Pozdrawiam i zycze sukcesow w walce z bakteriofagami! Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: Klub posiadaczy ... kataru 26.03.02, 21:24 kurka, to niesprawiedliwe! ja sie mecze juz 8.dzien! wprawdzie za bardzo sie tym nie przejmuje i latam po gorkach , na basen aerobick, ciagle wlewajac do nosa jakies czarodziejskie specyfiki , ale katar jak byl tak jest! o koszmarze ty moj... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Klub posiadaczy ... kataru 27.03.02, 14:37 isis! napisał(a): > Gość portalu: Homar napisał(a): > > > Katar dyskretnie przemiescil sie w glab mego nochala. Jeszcze czycha na ok > azje, > > zeby triumfalnie powrocic, ale uwazam, zeby jej nie mial. Czesc oddzialow > > bakteryjnych przeniosla sie do gardla, co objawia sie odkaslywaniem hm... > > czegos tam (takie flegmowate). Z oczu sie nie leje, goraczki niet, czasem > tylko > > glowa mnie pobolewa, ale to juz ostatnie podrygi > > Mój już się skończył. Ale oddziały bakteryjne w gardle są na stanowiskach, > niestety... Też odkasłuję. Gorączka na minusie - koło 35,6 czy 36,0. Dziwne, > zawsze byłam gorącą kobietą. Powodzenia! Pewnie, słonina grzeje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lula Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 15:11 Te, ordynat Michorowski niejaki odknaj się, bo na leczenie wyślą. Trędowata Lula. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Klub posiadaczy ... kataru 01.04.02, 12:14 Do jasnej ch... dołączam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.02, 12:18 Nie trzeba było wczoraj sie kąpać. Jeszcze za zimno. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.02, 17:55 no wlasnie, wanna powinna byc zamurowana przez cala zime! :))) W brudzie cieplej! I katar nie straszny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 18:00 masz racje- z wlasna flora bakteryjna nie warto zadzierac, bo jak sie obrazi i sobie pojdzie moga sie zalegnac jakies obce "zywe kultury bakterii" i wtedy juz mydlo nie wystarczy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś