Gość: Luiza IP: *.koof.com.pl 01.02.02, 09:20 Doradźcie, proszę. Zbliżają się 13. urodziny mojej chrześnicy, a ja nie mam pojęcia co jej sprezentować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FraMauro Re: Co w prezencie dla 13-latki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 15:15 A czym sie interesuje, co czyta ? moze uprawia jakis sport ? A moze lubi malowac/rysowac ? Czy nosi kolczyki ? Najlepszym prezentem jest zawsze dobra ksiazka, cos ze srebrnej bizuterii, CD/kaseta z ulubionym wykonawca, wesoly kalendarz scienny. Zajrzyj do Empiku-na 1 pietrze jest masa slicznych przedmiotow i przedmiocikow a przy tym i uzytecznych rzeczy (np. zeszyty z przepieknymi okladkami).Nie powinnas miec problemow z wyborem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Co w prezencie dla 13-latki? IP: *.*.*.* 01.02.02, 16:05 w Solpolu II na parterze, tzn. piętro niżej, jest sklep papierniczy a wnim maskotki np. w kształcie łosia, do tego portfele z łosiem, torebki z łosiem, pamietniki z łosiem, łosiowe breloczki do kluczy i piórniki też z łosiem, wiem że dziewczyny uwielbiaja takie rzeczy. Jest naprawdę w czym wybierać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: Co w prezencie dla 13-latki? 01.02.02, 17:18 Mam tan sam problem za dwa miesiace. Ale tak ja lubie, ze jej kupie chyba zestaw Pop albo Tak-Tak. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś