Dodaj do ulubionych

Dobry endokrynolog dzieciecy

30.07.09, 23:15
Prosze o rade,moje 11miesieczna coreczka ma powiekszona prawa piers i sklejone
wargi sromowe.Dostalysmy skierowanie z przychodni do endokrynologa,ponoc na
Wronskiego jest taka klinika,czy latwo sie tam dostac ze skierowaniem?? lub
prosze o namiary na dobrego prywatnego lekarza
Obserwuj wątek
    • mamiliuli Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 30.07.09, 23:21
      dr Ewa Barg - Medicover (Globis na Powstańców) lub Onkomed (Ślężna za
      skrzyżowaniem z Armii Krajowej) - oba prywatnie - szczerze polecam
      • moniszym Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 30.07.09, 23:36
        DZIEKUJE
    • leelooo1 Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 03.08.09, 18:04
      na Wrońskiego ze skierowaniem długo się czeka, ok. 3 miesięcy
      • katis1 Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 17.08.09, 21:02
        Proszę napiszcie w które dni przyjmuje ta Pani Barg i w jakich godzinach?Ile kosztyje wizyta?NIe jestem z Wrocławia i musze dojechać 100 km.Poszukuje lekarza który przyjmowałby w godzinach tak 19.00 .Czy można sie zarejestrować telefonicznie?
        • maxinka08 Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 17.08.09, 23:08
          Wejdź na www.onkomed.pl - tam znajdziesz potrzebne informacje. A najlepiej zadzwonić i zapytać. Ja również mogę polecić dr. Ewę Barg , tyle, że do niej nawet prywatnie są kolejki.
          • katis1 Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 18.08.09, 20:34
            Zadzwoniłam do onkomedu i jestem załamana bo wizyta dopiero na 3 grudnia. MOja córeczka ma dopiero niespełna 4 latka, wyniki ma jakies dziwne, pediatra nie wiem, czy dobre czy złe.W każdym razie Tsh ma 5,15.Jeżeli mała potrzebuje hormonów, a tak mi sie wydaje jest, to 3 miesiące bedzie dalej trwać w chorobie, achh.Jak to jest z tymi zapisami potem, jeżeli bedzie potrzebna kontrola powiedzmy za miesiąc, a zapisów nie bedzie, i leki sie skończą, to co wtedy robicie? A może już teraz powinnam zapisac sie na styczeń, żeby mieć następną już wizytę? Jak robicie.
            • maxinka08 Re: katis1 18.08.09, 23:54
              Z tego co się orientuję, to tylko na pierwszą wizytę trzeba tak długo czekać.
              Później chyba idzie to trochę lepiej.
            • koala1210 Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 19.08.09, 21:02
              Witam ja też dziś dzwoniłam do onkomedu i tez jestem zapisana na 3
              grudnia. Tez jestem załamana terminem. Nie wiem co robic córeczka ma
              6 lat i podejrzenie przedwczesnego dojrzewania. Moze ktos miała taki
              sam problem jak ja i jest mi wstanie powiedziec z jakimi badaniami
              powinnam jechac aby pani doktor mogła postawic diagnozę.
              • katis1 Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 19.08.09, 21:32
                To może sie spotkamy, ja mam na 18.20 wizyte. Mam nadzieje,że zdąrze dojechać, bo mam przeds sobą troche kilometrów a prace kończe przed 17.00.A tobie pediatra nie doradził jakie wyniki zrobić dziecku? W ogóle mała choruje na coś, bo np. przerost nadnerczy lub niedoczynnośc tarczycy też powodują przedwczesne dojrzewanie.
                • koala1210 Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 19.08.09, 21:41
                  Ja mam wizyte na 17.15 no to moze sie spotkamy. Córeczka na nic nie
                  choruje poprostu zaczeły jej rosnac włosy łonowe i pedriatra
                  podejrzewa przedwczesne dojrzewanie nie robilam jeszcze badan wiec
                  nie wiem czy hormony sa ok. Ja tez mam do Wrocławia 100 km.
                  Pozdrawiam
                  • koala1210 Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 22.08.09, 11:02
                    Byłam u pedriatry w nastepnym tygodniu będę robiła córce badania
                    zobaczymy jakie wyjdą wynikii od czego to przedwczesne dojrzewanie.
                    Bardzo sie martwie. Moze ktos juz przechodził przez to wszystko
                    prosze o kontakt i informacje.
                    • yoka1 Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 25.08.09, 16:29
                      jest endokrynolog dziecięcy na Dobrzyńskiej w przychodni
                • mati2705 Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 29.08.09, 20:52
                  Ja tez byłam umówiona na grudzien we Wrocławiu u doktor Barg, ale
                  meczył mnie ten odległy termin. Dlatego zaczełam szukac i znalazłam
                  profesora Niedziela w Poznaniu pracuje w klinice i ma bardzo dobre
                  opinie. Termin wizyty mam na 22 wrzesnia. Mozna zadzwonic na komórke
                  do niego i powie jakie wyniki przywiesc.
                  • anna.pc Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 30.08.09, 21:03
                    Endokrynolog Małgorzata Kiełczewska
                    Wrocław, al. Kasztanowa 3 , polecam tą panią. Dla mnie najlepsza specjalistka
                    jaką znam!!!Trafiłam do niej z polecenia i bardzo nam pomogła. Przyjmuje do 17
                    ale teraz może być na urlopie. Jakoś tak kojarzę ale warto poczekać. Jak nie ona
                    to na pewno pokieruje odpowiednio. Powodzenia
    • zamolskaz Re: Dobry endokrynolog dzieciecy 14.09.09, 15:08
      Też polecam dr Barg. Bardzo dobra specjalistka. Wizyta w Onkomedzie kosztuje 80
      zł, w Medicoverze to nas nie chcieli przyjąć - podobno dr Barg przyjmuje tam
      tylko pacjentów tzw. abonamentowych. Ale może coś się już tam zmieniło.
      Na Wrońskiego, gdy rejestrowałam się w maju otrzymałam termin na 10 listopada...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka