Gość: Olo IP: *.tnt2.farmington.mi.da.uu.net 08.08.01, 02:03 Polacy ratujcie swoj kraj. Ponizsze fakty nie sa fantazja. Niestety to jest prawda. ---------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 02:05 Olo nudzi Ci się ??????????????? Pomyliły Ci się fora dyskusyjne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruch Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: 213.17.157.* 08.08.01, 07:36 Olo - ty jesteś chory albo jesteś Arabem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: 217.6.15.* 08.08.01, 08:38 Ludzie, o coooooo chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 08.08.01, 15:40 "Przeciez to wariat" z "Vabank II" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liceal Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.01, 18:48 Olo, zmień pediatre na psychiatre, bo ten pierwszy cie oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjot Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:24 Dajcie mu spokój! Gość ma poważne problemy! Szkła kontaktowe w kolorze błękitnym dopasował, czochradło goli na połysk bo utlenianie nie zdawało egzaminu -te odrosty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.01, 22:00 Ja mam dla Ciebie kolego rade. Beda Ci potrzebne dwa przedmioty: duzy sekaty kij oraz plasterek Kij chwyc oburacz i palnij sie w glowe. Jak sie obudzisz, to w obolale miejsce przyklej sobie plasterek. Moze to Ci cos pomoze;) Pozdrawiam i zycze trwalej izolacji od Spoleczenstwa Manon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:03 Gość portalu: Manon napisał(a): > Ja mam dla Ciebie kolego rade. > Beda Ci potrzebne dwa przedmioty: duzy sekaty kij oraz plasterek > > Kij chwyc oburacz i palnij sie w glowe. Jak sie obudzisz, to w obolale miejsce > przyklej sobie plasterek. ...podejrzewam, że Olo właśnie za często udarzał bejsbolem w swoją tępą makówkę, doznał dużego wstrząsu resztek swojego tępego mózgu i dlatego wypisuje teraz takie głupoty... > > Moze to Ci cos pomoze;) > > Pozdrawiam i zycze trwalej izolacji od Spoleczenstwa > > Manon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: 10.85.101.* / *.dhl.com 09.08.01, 15:11 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Gość portalu: Manon napisał(a): > > > Ja mam dla Ciebie kolego rade. > > Beda Ci potrzebne dwa przedmioty: duzy sekaty kij oraz plasterek > > > > Kij chwyc oburacz i palnij sie w glowe. Jak sie obudzisz, to w obolale mie > jsce > > przyklej sobie plasterek. > > > ...podejrzewam, że Olo właśnie za często udarzał bejsbolem w swoją tępą makówkę > , > doznał dużego wstrząsu resztek swojego tępego mózgu i dlatego wypisuje teraz > takie głupoty... > > > > Moze to Ci cos pomoze;) > > > > Pozdrawiam i zycze trwalej izolacji od Spoleczenstwa > > > > Manon > i tu sie zgadzam manon !!! kolegi rodzice widocznie byli rodzeństwem hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alladyn Re: Olo to palestynski Arab, syn ... IP: *.chello.pl 08.08.01, 22:07 ... Róży Hiller (z d. Goldenblatt) i rodowitego Polaka - Jaśka Karafki (chwilowo Jassir Arafat - robi za przywodcę Al Fatah). Olo przebywa chwilowo na kuracji. Potrzebuje dużo spokoju, regularnych wypróżnień i nowego kaftanika bezpieczeństwa. Allach Akbar !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:43 Olo niestety masz rację, ale rzeczywiscie żle trafiłeś tu prawie sami żydofile, ja sobie tez dalem siana z tematem zydowskim, bo od razu zostaniesz nazwany rasistą, a tak na prawdę to zydzi są największymi rasistami na świecie, a zaraz po nich arabi. Ludzie tu nie zdają sobie z tego sprawy, olej ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:47 Gość portalu: a napisał(a): > Olo niestety masz rację, ale rzeczywiscie żle trafiłeś tu prawie sami żydofile, > > ja sobie tez dalem siana z tematem zydowskim, bo od razu zostaniesz nazwany > rasistą, a tak na prawdę to zydzi są największymi rasistami na świecie, a zaraz > > po nich arabi. Ludzie tu nie zdają sobie z tego sprawy, olej ich Misiu kochany, do kogo te słowa z ŻYDOFILAMI ??? Co za długo przebywałeś na słonku i makówka zbytnio Ci się nagrzała ??? Ludzie sobie dobrze zdają sprawę, ale z Ola głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 18:13 Roberto jesteś głuchy i ślepy, włącz tv, chyba analiza faktów sprawia ci kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: 213.76.92.* 09.08.01, 18:27 Gość portalu: a napisał(a): > Roberto jesteś głuchy i ślepy, włącz tv, chyba analiza faktów sprawia ci kłopot > y Jasne, jasne...dobrze, że Ty jesteś pełnosprawny... Życzę Ci nadal wiele zdrowia... Przyda Ci się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:32 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Gość portalu: a napisał(a): > > > Roberto jesteś głuchy i ślepy, włącz tv, chyba analiza faktów sprawia ci k > łopot > > y > > Jasne, jasne...dobrze, że Ty jesteś pełnosprawny... > Życzę Ci nadal wiele zdrowia... > Przyda Ci się... > Zdrówko mi dopisuje, a Ty zmień na branżówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:41 Gość portalu: a napisał(a): > Gość portalu: Roberto napisał(a): > > > Gość portalu: a napisał(a): > > > > > Roberto jesteś głuchy i ślepy, włącz tv, chyba analiza faktów sprawia > ci k > > łopot > > > y > > > > Jasne, jasne...dobrze, że Ty jesteś pełnosprawny... > > Życzę Ci nadal wiele zdrowia... > > Przyda Ci się... > > > Zdrówko mi dopisuje, a Ty zmień na branżówkę Widzę, ze powróciłeś do swojego pierwotnego nicka, a ja już o te prostackie wpisy na różnych wątkach na naszym forum, podejrzewać zaczęlem kogoś innego. Kończąc dyskusję (to za dużo powiedziane) z Tobą A - powiem Ci jedno na koniec. Dziwię się bardzo, że jeszcze nie zauważyłeś, że Twoje i Ola przekonania nie są tu na tym forum zbyt popularne i prawie wszyscy na tym forum mamy odmienne zdanie na poruszane przez Ola i Ciebie tematy, więc zrozum wreszcie, ze z nami, na tym forum na te tematy Ty i Olo sobie po prostu nie porozmawiacie. OK? Polecam Ci różnego rodzaju fora dyskusyjne "narodowców", tam z całą pewnością wasze poglądy będą docenione przez wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy IP: *.a2000.nl 08.08.01, 23:00 Zaczynam podejrzewac, ze jestem Zydem, chociaz nie wiedzialem o tym do tej pory. Czy w zwiazku z tym, moglbym dostac jakies szybkie polaczenie z internetem? Chyba nie bedzie z tym problemow? Na pewno mamy kogos w tepsie. Aha, a co mam robic, zeby ..., no wiesz, zrobic z Polakow parobkow itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
jankorusj-23 Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy-I CO TYM ZROBISZ 09.08.01, 15:18 PRZECIEZ ZYDZI RZADĄ CALYM SWIATEM FINASOWYM JAKOŚC TO NIKOMU NIE PRZESZADA- TYLKO W NASZYM KRAJU PRZESZADZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy IP: *.chem.ou.dk 09.08.01, 15:26 Gość portalu: bromden napisał(a): (...) > Aha, a co mam robic, zeby ..., no wiesz, zrobic z > Polakow parobkow itd.? Sprobuj stanac i powiedziec: "My jsme Borg. Vy budete asimilovani. Vsechny odpor je bezcelovy!" Nie probowalem ale moze zadzialac. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: OLO jestes pojebany IP: 213.76.92.* 09.08.01, 17:47 To nie ja !!!!! Jeszcze jestem w Polsce, ktos skorzystal z mojego nicka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: OLO jestes pojebany IP: 213.76.92.* 09.08.01, 18:29 Gość portalu: Olo napisał(a): > To nie ja !!!!! Jeszcze jestem w Polsce, ktos skorzystal z mojego nicka!!!! Bywa i tak...ale się tym nie przejmyj, tamtego Ol-a można poznać na odległość. Cecha charakterystyczna łysa czaszka i bezjbol w ręce... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 11:15 Brawo Olo za odwage. Masz racje! Gdy zobaczylem ten tekst, pomyslalem , ze cenzor od Michnika poszedl siusiu. Ale analizujac glebiej problem mozna przypuszczac , ze specjalnie to zatrzymali i podsuwaja teksty sami (ale moga to pisac osobiscie nieuki ).Metoda dyskredytowania przeciwnikow zydow jest zrobienie z czlowieka idioty.Zobacz co robia media z politykami prawicowymi (AWS nie jest prawica to narodowi socjalisci) . Uwazam , ze nie nalezy dyskutowac z prymitywami tylko dbać o swoj rozwoj intelektualny , za wszelka cene ksztalcic nasze dzieci , tlumaczyc problem rodzinie i znajomym. To da efekty! Dodam , ze jednym z narzedi zydow do zniewolenia naszego narodu jes rozbijanie rodzin. Dla tego za wszelka cene chronmy nasze zwiazki. Pozdrowienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Tak tak!!! Czystosc Polaka najwazniejsza! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 12:38 Nie bedzie Zydek plul nam w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: *.chem.ou.dk 10.08.01, 13:10 Gość portalu: Polak napisał(a): (....) > Dodam , ze jednym z narzedi zydow > do zniewolenia naszego narodu jes rozbijanie rodzin. Dla tego za wszelka cene > chronmy nasze zwiazki. > Pozdrowienia ! Znam pare zwiazkow ktore rozbily tesciowe. Jaki stad wniosek, Polaku :-)? PS: Czy ty jestes ten sam Polak co ostatnio chcial oddac Wroclaw Niemcom za Lwow? Widze ze zainteresowania ci sie poszerzyly :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: 62.8.156.* 10.08.01, 13:20 Gość portalu: Polak napisał(a): > Brawo Olo za odwage. Masz racje! Oj, tak. Strasznie nasz Olo odważny. Prawie jak Lucuś z opowiadania Mrożka. > Gdy zobaczylem ten tekst, pomyslalem , ze cenzor od Michnika poszedl siusiu. Nie wiem, o czym piszesz. Jaka cenzura? Forum GW jest jednym z bardzo nielicznych w polskiej sieci forów, gdzie nie ma cenzury. Wejdź sobie na forum narodowców zza oceanu (http://jvlradio.com/forum/index.html) i spróbuj wysłać jakiś list. Nie ukaże się on od razu, tak jak tutaj. Oj, nie. Najpierw musi obejrzeć go cenzor, a Ty zobaczysz tylko komunikat: "Please do not post the same message again. Your message is submitted for review!" > Ale analizujac glebiej problem mozna przypuszczac , ze specjalnie to zatrzymali > > i podsuwaja teksty sami (ale moga to pisac osobiscie nieuki ). Tak, tak. ONI są wszędzie. Moją odpowiedź też mi podyktowali ONI. Wiesz, jest taka grupa dyskusyjna pod hasłem "ONI są wszędzie". Nazywa sie pl.rec.paranoja, a znajdziesz ją pod adresem: http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=watki&group=pl.rec.paranoja&year=2001&month=08 Polecam. > Metoda > dyskredytowania przeciwnikow zydow jest zrobienie z czlowieka idioty. Po co dyskredytować? Sami się dyskredytują. > Zobacz co > robia media z politykami prawicowymi (AWS nie jest prawica to narodowi > socjalisci) . Uwazam , ze nie nalezy dyskutowac z prymitywami No popatrz. A ja, jak widzisz, nie mam takich oporów :) > tylko dbać o swoj > > rozwoj intelektualny , za wszelka cene ksztalcic nasze dzieci , tlumaczyc > problem rodzinie i znajomym. To da efekty! Właśnie. Jakie są te pożądane efekty? Następny Oświęcim? Pogromy? Zydzi na Madagaskar? > Dodam , ze jednym z narzedi zydow > do zniewolenia naszego narodu jes rozbijanie rodzin. Dla tego za wszelka cene > chronmy nasze zwiazki. A wiesz, że słyszałem o niejednym małżeństwie, gdzie mąż zdradził żone z Polką, jak najbardziej. Ale to pewnie Zydzi ją nasłali :) > Pozdrowienia ! Wzajemnie. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Polska dla Polakuuuuuf! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 12:40 No! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Ziemia dla ziemniakuuuuf! IP: 62.8.156.* 10.08.01, 12:44 SSBANMSP J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Polaku, kupuj tylko polskie banany! IP: 62.8.156.* 10.08.01, 12:45 No! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Tak tak!!! Zydowskie banany sa ponoc wstretne. (bez skorki) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 12:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judasz Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy.- Ich bin Jezus IP: 213.76.137.* 10.08.01, 12:53 Kocham polskie seriale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Zydzi w polskich strukturach wladzy. IP: 213.76.137.* 10.08.01, 12:54 Kup sobie palke i zdziel sie po glowie, moze ci spuchnie i bedzie wygladalo, ze masz mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrising OLO - do psychologa! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.01, 13:46 OLO - jesteś chory, więc podaję Ci telefon do dobrych psychologów we Wrocławiu (to cała poradnia, do wyboru) - 0-prefiks-71-3677663. Umów się na jakiś najbliższy termin. Nic się nie martw, może jest jeszcze szansa. Pozdrawiam drżąc o Twoje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kigali OLO DO OLSZTYNA! IP: *.arch.pwr.wroc.pl 10.08.01, 13:57 OLO DO OLSZTYNA! OLO DO OLKUSZA! (te miasta nic nie zawiniły, ale pasują - chyba że wymyślicie lepsze hasło w przemawiającej do takich ludz i(??) jak OLO retoryce!) Odpowiedz Link Zgłoś