Dodaj do ulubionych

Jaka firma do przeprowadzki?

10.08.09, 07:20
Drodzy użytkownicy forum, mam pytanie i liczę na Wasze
doświadczenia...
Jak w temacie - którą z firm możecie polecić? Z którą lepiej nie się
przeprowadzać?
Cóż, wybór jest duży - w naszym pięknym mieście naliczyłam
kilkanaście firm przewozowych.
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: Jaka firma do przeprowadzki? IP: *.as.kn.pl 09.09.09, 10:12
      jesli chodzi o przeprowadzki Wrocław
      polecam firme TML, www.tanieprzeprowadzki.republika.pl
    • Gość: mirkadela Re: Jaka firma do przeprowadzki? IP: 195.205.170.* 09.09.09, 11:22
      To fakt, w naszym mieście jest tego zatrzęsienie, ja mogę Ci polecić taką małą
      firemkę, nie są drodzy a na ich usługi (przeprowadzałam się z nimi raz) nie mogę
      narzekać, zlecenia przyjmuje pani Ewa.

wroclaw.szerlok.pl/uslugi/przeprowadzki/oferta/przeprowadzki-dla-studenta-wroclaw-i-okolice_414149464254513d/
    • Gość: mosgyms Re: Jaka firma do przeprowadzki? IP: *.e-wro.net.pl 25.11.15, 09:18
      Firma TML zmieniła jakiś czas temu adres internetowy. Ja także polecam :)
    • niutek83 Re: Jaka firma do przeprowadzki? 11.01.16, 23:44
      Faktycznie, teraz tyle tych firm, że nie wiadomo, co wybrać. Polecam ci Trans Speed, ja co prawda wybierałam w ciemno (nazwa mi podpasowała), ale trafiłam bardzo dobrze i mogę szczerze polecić. Bardzo miła obsługa, wszystko dojechało w jednym kawałku, z wnoszeniem też nie było problemów. Jam ze Ślunska, ale firma działa ogólnopolsko, więc śmiało wal do nich jak w dym. :)
    • woit2 Re: Jaka firma do przeprowadzki? 15.01.16, 23:35
      SPRAWDZ 'SZTANŁEJ "
    • piotr.walencki Re: Jaka firma do przeprowadzki? 16.02.16, 10:21
      606 453 246
      *Usługi transportowe
      *Przeprowadzki
      *Przewóz paczek, towarów
    • b.r23 Re: Jaka firma do przeprowadzki? 29.03.16, 11:31

Witam, oferuję swoje usługi transportowe. Chcesz nadać paczkę, ale nie masz w co jej zapakować, zależy Ci na czasie, a kurier nie może spełnić Twoich oczekiwań?
      Podróżuję po Polsce kilka razy w tygodniu, na niektórych trasach nawet codziennie- dlatego chętnie zabiorę twoją przesyłkę- niezależnie od gabarytów i dostarczę na wskazany adres nawet tego samego dnia.
      W razie pytań proszę wejść na naszą stronę www.giveyourbox.com lub dzwonić, pomogę ze zleceniem: 531 783 976. Pozdrawiam :)
    • bartnikmodny Re: Jaka firma do przeprowadzki? 03.08.16, 22:01
      Gdy się przeprowadzałem to po podliczeniu kosztów wyszło na to że nie opłaca mi się przeprowadzać a przynajmniej przewozić mebli. Kolega z pracy podpowiedział mi fajny sposób na przeprowadzkę: Dogadałem się z mw-spedition.com że jak tylko będą mieli jakieś wolne auto które będzie jechało w kierunku Niemiec to policzą mi taniej a i tak płaciłem tylko za tyle miejsca ile zajmowały moje meble.
    • ludkoniecpolsk Re: Jaka firma do przeprowadzki? 07.09.16, 11:13
      witam, jeśli chodzi o przeprowadzkę to mogę polecić firmę Mako z Rzeszowa. W branży przeprowadzkowej działają od wielu lat. Skuecznie pomogli mi podczas mojej przeprowadzki która była bardzo skomplikowana logistycznie, poradzili sobie z wszystkim profesjonalnie. Firma gwarantuje bezpieczny transport. Szkło oraz inne delikatne przedmioty zostały zapakowane dodatkowo w specjalną folię i kartony, nic nie uległo zniszczeniu. Polecam.
    • alibaba034 Re: Jaka firma do przeprowadzki? 16.11.16, 17:53
      Z tego co wiem to warto na clicktrans.pl/ poszukać, już sporo osób mi o tej stronie mówiło i chwaliło, że da sie szybko załatwić dobrą nie drogą firmę. Myślę ze nie szkodzi spróbować
    • jowkakotka Re: Jaka firma do przeprowadzki? 16.11.16, 22:59
      Ja się przeprowadzałam z firmą langer transport i jestem bardzo zadowolona. Wszystko ładnie zapakowali żeby się nie poobijało i sprawnie przewieźli do mojego nowego mieszkania
    • baracus071 Re: Jaka firma do przeprowadzki? 14.12.16, 09:14
      Witam. Jeżeli chodzi o usługę Transport Wrocław polecam firmę Musialski Transport. Firma od lat dziewięćdziesiątych świadczy usługi transportowe na terenie Wrocławia i całej Polski. Przewóz rzeczy, które zmieszczą się na aucie, m.in. palety, meble, różnego rodzaju materiały budowlane, stal, drewno oraz obsługuje przeprowadzki. Transport Wrocław jest wykonywany sprawnie i bezpiecznie. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy :)
    • ludwiqs Re: Jaka firma do przeprowadzki? 04.07.18, 15:19
      tylko i wyłącznie Japa & Co. Korzystałem i nie zawiodłem się. Profesjonaliści w każdym calu do tego nie drodzy. www.japa-przeprowadzki.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka