msierak 12.08.09, 10:41 Ciekawe czemu nie napisali jeszcze Podstacja gone off, trams stały unplugged? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkurzony na wiersz redaktorzynę pod sąd, za brak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 10:52 redaktorzynę pod sąd, za brak poszanowania ustawy o języku polskim, zabraniającej używania obcojęzycznych słów przy ich polskich odpowiednikach! za niedługo niusy only inglisz budiem czitat Odpowiedz Link Zgłoś
6ciopak A Biskupin? 12.08.09, 10:56 Czwórka spóźniła się rano 15 minut. Miała być o 6:57 i niestety nie dojechała, zresztą nic nie jechało... Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Padła podstacja, tramwaje stały unplugged 12.08.09, 11:11 Dlaczego quasi-dziennikarze nie piszą w języku jidysz(ייִדיש־טײַטש )? Byłoby jeszcze śmieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pinion Re: Padła podstacja, tramwaje stały unplugged 12.08.09, 11:57 bo nie umieją sobie zainstalować czcionki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nubo Re: Padła podstacja, tramwaje stały unplugged IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.08.09, 11:22 "unplugged"?? Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Joł ziomy! Siema redakty! 12.08.09, 11:38 Fajny lenguidż! Pozdrowienia z Grin Point! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Joł madafaka! 12.08.09, 11:57 Substation kaputt, tramvaje paszły w piździec. Lepiej redaktorku? Odpowiedz Link Zgłoś
pit_sam_pras Re: Joł madafaka! 12.08.09, 12:25 z niego taki redaktor jak z kozie dupy trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Padła podstacja, tramwaje stały unplugged IP: *.chello.pl 12.08.09, 12:25 Padła? A czemu nie zje... się? Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Padła podstacja, tramwaje stały unplugged 12.08.09, 12:36 Gdyby "dziennikarz" napisał, że się zjebała, jak proponujesz, ktoś gorzej wychowany i manier pozbawiony sądzić mógłby, że się, za przeproszeniem, spierdziała... Odpowiedz Link Zgłoś
kostek20072007 Padła podstacja 12.08.09, 13:19 O cholera.To chyba jakaś poważna choroba skoro podstacja padła.Wiadomo już na co?Sanepid został powiadomiony o zaistniałej sytuacji?Mam nadzieje,że tak.Zaczynam się martwić:Podstacjowa grypa,Choroba wściekłych podstacji,a może zupełnie coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
ide_do_piwnicy_po_kartofle Padła podstacja, tramwaje stały unplugged 12.08.09, 15:47 Padła podstacja, tramwaje stały unplugged. No ja pier*ole. Aż nie wiem, co napisać, tak mnie ta nędzna podróba dziennikarzyny rozje*ała. Odpowiedz Link Zgłoś
balajanek Re: Padła podstacja, tramwaje stały unplugged 12.08.09, 17:58 Czy redachtor przy pisaniu wiadomości padł?czy był unplugged? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.R. Re: Padła podstacja, tramwaje stały unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:50 Ja, ich keine, ja po polsku, govorit' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanprof.miodka:) Re: Padła podstacja, tramwaje stały unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 22:28 Gość portalu: H.R. napisał(a): > Ja, ich keine, ja po polsku, govorit' -verstehen? -dlaczego nie verstehen?! my wszystko verstehen, pan spocznie, pan poczeka, się załatwi Poważnie- wydaje mi się, że dziennikarze, oprócz jakże szczytnej misji informowania społeczeństwa o wszelakiej maści wydarzeniach powinni także dbać o to, by społeczeństwo nie zapominało, jak brzmi poprawna polszczyzna. Bolesne, że dziennikarstwo też sięga dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.R. Re: Padła podstacja, tramwaje stały unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 22:29 Najbliższy czynny taras widokowy we Wrocławiu! Odpowiedz Link Zgłoś
wilk-miejski Najnowsze badania dowodzą, że akol korzystał z T9 12.08.09, 22:32 technologie.gazeta.pl/technologie/1,81010,6916580,T9_wplywa_destrukcyjnie_na_ludzki_mozg.html :) Odpowiedz Link Zgłoś