Gość: :-( IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.09, 06:54 Szukam specjalisty od poronień nawykowych.Proszę dajcie dobre namiary... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też po Re: poronienia IP: *.Biskupin.wroc.pl 26.08.09, 00:05 Obawiam się, że nie znajdziesz takiego specjalisty...teoretycznie powinien się tym zająć każdy ginekolog - położnik. Czy zrobiłaś już wszystkie badania (od genetycznych, przez hormony tarczycy, choroby odzwierzęce, chlamydię, histeroskopię i hsg)? Dla pocieszenia dodam, że ja miałam zrobiony zestaw tych wszystkich badań plus pewnie kilka innych, przyczyny nie znaleziono, potem kilka lat niepłodności wtórnej (jedno dziecko już miałam, potem trzy poronienia pod rząd) i nagle absolutnie bezproblemowa ciąża i szczęśliwy finał - czego i Tobie życzę:). I jak tu nie wierzyć w cuda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: poronienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 07:55 "też po",jestem przebadana wszerz i wzdłuż. niby wszystko ok.a jednak cztery poronienia i nieudane ivf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: poronienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.09, 00:38 Nikt nie jest na tym forum aby mi polecił lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka293 Re: poronienia 02.09.09, 01:24 poronienie to bardzo szeroki temat!!! Brakuje u nas we Wrocławiu specjalistów!!W tej dziedzinie!!! Mojej kolezance po III poronieniach pomogł Pan Dr. Polak Mnie osobiscie pomogl Dr. Tomasz Fuchs! bylam pod Pana Doktora stala opieka w szpitalu !! Mojej kolezance pomógł Dr. Florjaski! Tez byla pod stala opieka! I w tych trzech "przypadkach" polecam Akademie Medyczna! i szpital na dyrekcyjnej!! Jesli chodzi o opieke!!!! W trakcie ciazy!! bo sam porod! to inna kwestia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też po Re: poronienia IP: *.Biskupin.wroc.pl 02.09.09, 11:28 Aneczka 293, dlaczego tak krzyczysz?? Litości, czyta się to fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bissta Re: poronienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 15:48 Ale dr Polak nie pracuje na AM przy ul. Dyrekcyjnej, tylko prowadzi swoją klinikę leczenia niepłodności. Natomiast doktorzy: Fuchs i Floriański jak najbardziej tam pracują. Można tu jeszcze polecić prof. M. Zimmera, również z Dyrekcyjnej. Niestety, do wszystkich są ogromne kolejki, ale to chyba mówi samo za siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bissta Re: poronienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 15:50 Jednak jakaś przyczyna tych poronień i nieudanego IVF musi istnieć. Może jednak nie wszystkie badania zrobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: poronienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 09:41 Proponuję poczytać o grzybie Candida.Polecam książkę Jóżefa Słoneckiego "Zdrowie na własne życzenie". Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka31 Re: poronienia 14.09.09, 11:57 Polecam dr Fuchsa, ponoć bardzo dobry, zresztą mozna poczytac opinie na rankingu lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba1 Re: poronienia IP: *.128.107.226.static.crowley.pl 18.09.09, 02:10 Też polecam dr Fuchsa, chociaż on "tylko" poprowadził moją ciążę po 5 poronieniach i 8 latach szukania przyczyny. Jeśli chcesz możesz napisać na priva monika_ce@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś