postmodern 03.02.02, 19:15 Dzień Dobry Janku! Widzę, że usilnie starasz się mnie złapać.. więc proszę. Jakie� szczególne życzenia..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Sz.p. Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 19:19 Wyrazy uszanowania chciałem złożyć. I złożyłem. Nowinek z teatrów jestem ciekaw. Pozdrawiam serdecznie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Sz.p. Janek 03.02.02, 19:24 Dziękuję b. za pozdrowienia. Je�li masz ochotę wybrać się do teatru na co� ciekawego to polecam ZAKŁAD KRAWIECKI, grajš w zAMKU w Le�nicy. Warto zobaczyć grupę młodych ludzi, którym się co� chce... Je�li chciałby� dokładny repertuar to mogę poszukać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Sz.p. Janek 03.02.02, 19:32 I znalazłem, więc proszę: 9 i 10 lutego, CK "Zamek", g. 19.00 "Niezidentyfikowane szczštki ludzkie i prawdziwa natura miło�ci" wg Brada Frasera To akurat przykuło mojš uwagę... muzycznie spektakl bardzo ciekawie zrobiony. Polecam 16 lutego, Zamek, 19.00 "Tryptyk" wg "Kostki smalcu z bakaliani" i " Lemurów" Ingmara Villqista oraz "Drugiego pokoju" Zbigniewa Herberta 17 lutego, Zamek, g.19.00 "Lekcja" wg Eugene Ionesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Sz.p. Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 19:49 A bilety dlugo wczesniej trzeba zamawiac bo slyszalem ze tam strasznie mala salka a chetnych duzo? I ile kosztuja bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Sz.p. Janek 03.02.02, 20:04 Bilety owszem można zarezerwować wcześniej (tel.0607548128), ale o ile mi wiadomo i jak byłem ostatnim razem to nic nie kosztowały... Salka nie jest mała, ale widzowie sadzani są na scenie i dlatego jest tak mało miejsc (trzy rzędy), ale za to odbiór jaki...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Sz.p. Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 21:41 Pięknie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Sz.p. Janek IP: 212.160.90.* 04.02.02, 10:49 A duzo wczesniej trzeba przyjsc zeby miec miejsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Sz.p. Janek 07.02.02, 20:38 Gość portalu: Gregor napisał(a): > A duzo wczesniej trzeba przyjsc zeby miec miejsce?? Radzę przynajmniej 1 godzinę... Wytrwałości... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia ale tu oficjalnie... 04.02.02, 10:53 Janku, czy należy się do Ciebie zwracać...szanowny panie...??? jeśli teratr...najlepiej Kameralny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ale tu oficjalnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 10:56 Tak się do mnie w Homarexie zwracają jako do honorowego gościa, który na zeszyt jest obsługiwany. I to juz którys z kolei. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ale tu oficjalnie... 04.02.02, 10:58 jako dyrektor finansowy- samozwańczy Homarexu- naliczam Ci odsetki...karne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ale tu oficjalnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 11:00 Kochana Pani Dyrektor. Przecież napisałem podanie z prośbą o rozłożenie na raty. Nie pamiętam tylko kiedy i na którym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ale tu oficjalnie... 04.02.02, 11:05 OK, wobec tego zastosuję nie karną, a zwykłą stopę procentową... ...jesteśmy poważną , szanująca się firmą...i mamy samych poważnych klientów, wobec czego w księgach też musimy mieć porządek... ...a jako stałemu klientowi- kochana pani dyrektor- obecuje kartkę firmową z najlepszymi życzeniami na każde święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ale tu oficjalnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 12:37 Kartka firmowa bezadresowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ale tu oficjalnie... 04.02.02, 12:44 będzie więc do odebrania w Homarexie Odpowiedz Link Zgłoś