Dodaj do ulubionych

___KUPIE funty brytyjskie

07.03.06, 11:33
Kupie funty moje gg 3805137, poczta bird83@interia.pl
Obserwuj wątek
    • xiv Re: ___KUPIE funty brytyjskie 07.03.06, 12:07

za pózno:
      gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3198640.html
      ;)
      • Gość: ghrom Re: ___KUPIE funty brytyjskie IP: *.static.dsl.as9105.com 07.03.06, 12:50
        Niedobrze :(

Praca w Anglii
        • Gość: homiee Re: ___KUPIE funty brytyjskie IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.03.06, 13:46
          zalezy dla kogo ;)
          • Gość: ghrom Re: ___KUPIE funty brytyjskie IP: *.static.dsl.as9105.com 07.03.06, 15:01
            Dla mnie niedobrze ;]

Praca w Anglii
            • Gość: homiee Re: ___KUPIE funty brytyjskie IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.03.06, 15:06
              a co, do Polski sie wybierasz na wakacje, ze zle? czy cos importujesz? jak
              mieszkasz w uk, to co cie to rusza czy zlotowka slaba czy mocna?

dla mnie dobrze, bo kaske inwestuje w Polsce ;)
              • Gość: fdf Re: ___KUPIE funty brytyjskie IP: 62.69.102.* 07.03.06, 15:36
                inwestuj tylko nie zapomnij rozliczyc sie z polskim US z zarobkow w anglii

bo ci te inwestycje bokiem wyjda
                • Gość: homiee Re: ___KUPIE funty brytyjskie IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.03.06, 16:04
                  spoko. ty jakis automat jestes. jak zlecenie stop loss.
              • Gość: ghrom Re: ___KUPIE funty brytyjskie IP: *.static.dsl.as9105.com 07.03.06, 16:25
                Gdybym sie wybieral do Polski na wakacje, to by wlasnie bylo dobrze. Swoja
                droga, trzeba miec zdrowo narypane zeby do Polski na wakacje jezdzic (nie mowie
                tu o odwiedzaniu rodzinki :P). Bede chatke sprzedawal w Polsce wiec w moim
                interesie jest mocna zlotowka.

Praca w Anglii
                • maecki Re: ___KUPIE funty brytyjskie 07.03.06, 16:50
                  no, porypalo mi sie ;)

a czego, przeciez w Polsce mnostwo fajnych i pieknych miejsc jest.
                  • Gość: ghrom Re: ___KUPIE funty brytyjskie IP: *.static.dsl.as9105.com 07.03.06, 17:58
                    Juz je wszystkie widziales, teraz czas troszke swiata zobaczyc. Sorry, ale
                    Polska jako cel turystyczny nie jest zbytnio zachecajaca, obiektywnie patrzac.

Praca w Anglii
                • vogueee Re: do ghrom 07.03.06, 17:39
                  a za kogo ty sie uwazasz zeby innym ublizac?
                  np.("Swoja droga, trzeba miec zdrowo narypane zeby do Polski na wakacje
                  jezdzic")
                  a jesli juz nie tobie oceniac kto ma narypane.
                  • Gość: ghrom Re: do ghrom IP: *.static.dsl.as9105.com 07.03.06, 17:57
                    A komu oceniac, jesli nie mi? :D

Praca w Anglii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka