dziwna_dziewczyna chocochoco 22.06.09, 19:33 Bardzo dobry kontakt, dużo cierpliwości i szczegółowe odpowiedzi na wszystkie pytania, starannie zapakowana przesyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i zdecydowania polecam : ) Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: chocochoco 23.09.09, 22:28 Zgadza się,kontakt dobry, może nie zawsze ekspresowy,ale nie każdy ma chęć i możliwość częstego korzystania z neta. Informacje rzeczowe, Przesyłka- stanik Effuniak- zapakowana wręcz pancernie. No i chęć pomocy w wyjaśnieniu sprawy z niedoręczeniem przesyłki. Ale koniec końców- wina była po stronie listonosza. Odpowiedz Link
agajan3 mig_usia 02.07.09, 17:48 bardzo sympatyczna i pomocna osoba - transakcja jak marzenie Odpowiedz Link
mszn hanelore 05.07.09, 12:17 Kupiłam od Hanelore Arabelkę opisaną jako noszoną 2 razy czy jakoś tak, wyglądała na nówkę I wyprana w czymś tak pachnącym, że szuflada mi pachniała jeszcze długo. Nie było żadnych problemów z kontaktem i wysyłką, chciałabym więcej takich okazji. Odpowiedz Link
sybla1 kasienka.b 10.07.09, 09:13 Zakupiony effuniak jest śliczny, rozmiar wyliczony prawidłowo również dzięki Sprzedajacej . Trafił się co prawda z lekko popękaną pianką, no ale to akurat wadliwa partia musiała być. Transakcja sprawna,przesyłka błyskawiczna, kasienka.b to bardzo miła i kontaktowa Osoba, stanik leży idealnie - więc naturalnie pozytyw . Odpowiedz Link
anulka_00 kasienka.b 26.08.09, 12:32 Stanik zadbany, kontakt ze sprzedającą wzorowy cierpliwie odpowiada na maile Polecam Odpowiedz Link
margo13ak gosiakk101 11.07.09, 21:48 Żadnych problemów - szybki i bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka, biustonosz zgodny z opisem. Sama przyjemność - mogę tylko gorąco polecić! Odpowiedz Link
elodia Re: Ptasia 21.07.09, 12:12 Doskonały (i bardzo sympatyczny) kontakt, biustonosze zgodne z opisem. Gorąco polecam! Odpowiedz Link
aga1173 a_gneskka 21.07.09, 21:18 Fantastyczny kontakt mailowy. Wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami. Staniczek cudny. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
bibea vanilla_sky 23.07.09, 13:47 Fajny kontakt, szybko wysłane, w sumie równolegle był wysyłany stanik i pieniądze. Sama z Luny neistety nie skorzystam, bo ma za szerokie fiszbiny, ale siostra za to wygląda mniami mniami Odpowiedz Link
anulka_00 Re: vanilla_sky 27.08.09, 20:33 Stanik zadbany, kontakt ze sprzedającą wzorowy cierpliwie odpowiada na maile, wysyłka ekspresowa Polecam Odpowiedz Link
hexai Re: vanilla_sky 18.09.09, 15:32 Potwierdzam dobrą opinię! Bardzo miły kontakt i szybka przesyłka Odpowiedz Link
imp18 camilcia 27.07.09, 18:43 Świetny kontakt mailowy, błyskawiczna wysyłka - w pt z rana wpłaciłam pieniądze w poniedziałek już miałam biustonosz (i to pocztą polską a nie kurierem ) Odpowiedz Link
sylaf juannita-NIESŁOWNA 27.07.09, 22:47 Kupowałam, a w zasadzie zamierzałam kupic od juannity Tango w odpowiedzi na jej ofertę sprzedaży zamieszczoną na giełdzie. Dogadałysmy sie w sprawie ceny i wysyłki. Jako, ze miała przesyłac z zagranicy zgodziłam sie na odroczony termin dostawy, połaczony z przyjazdem do polski 13 lipca. wczoraj dostalam info, ze przeprasza ale w miedzy czasie sprzedała komus innemu. Zaznaczam ze pieniedzy nie wpłacałam na konto, tak wiec żadana strata. Aczkolwiek, niesmak po niesłowności forumki pozostał. Odpowiedz Link
juannita Re: juannita-NIESŁOWNA 28.07.09, 17:55 Przykro mi, ze sprawa tak sie skonczyla. Na swoje usprawiedliwienie dodam, ze troche inaczej odebralam nasze porozumienie i ze nie przyszlo mi do glowy, ze sylaf poczuje sie zlekcewazona. Jako ze cela zaproponowana przez sylaf byla nizsza od kosztu przesylki poleconej z zagranicy, umowilysmy sie ze sprzedaz moglaby dojsc do skutku przy okazji mojego przyjazdu do Polski. Rzeczywiscie podalam wstepny termin po 13 lipca, ale niestety z powodow ode mnie niezaleznych sprawa sie przeciaga i nie uda mi sie przyjechac przed koncem sierpnia. W moim mniemaniu nasza umowa byla wstepna - tzn dopuszczalam mozliwosc, ze w miedzyczasie jedna z nas sie rozmysli. Napisalabym do sylaf przed przyjazdem do Polski pytajac, czy jest nadal zainteresowana. Ja osobiscie nie mialabym jej za zle, gdyby do tego czasu zmienila zdanie i nie byla juz stanikiem zainteresowana. Jednoczesnie czytajac na nowo nasza wymiane mailowa zdalam sprawe, ze sylaf mogla zrozumiec moje intencje inaczej. Na przyszlosc bede bardziej uwazac na to co pisze. Odpowiedz Link
biograd alex331 28.07.09, 13:15 Bardzo pozytywnie, szybka wysyłka, stanik w idealnym stanie, wszystko było w porządku i osoba przemiła Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mazya abere8 31.07.09, 23:07 Idealna transakcja, przemiły kontakt, godna zaufania Forumka . Odpowiedz Link
nini6 plecionka 07.08.09, 00:12 Wszystko jak najbardziej OK - kontakt, wymierzenie stanika, szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona ) Odpowiedz Link
sybla1 Dla kizambalover od roksana_bianka 07.08.09, 19:18 sympatyczny kontakt, szybka przesyłka i stanik zgodny z opisem - może trochę allegrowo to zabrzmi, ale po prostu na szóstkę z plusem Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Dla kizambalover 31.08.09, 21:01 trochę spózniony, ale rownież duży plus dla kizombalover Odpowiedz Link
kotwtrampkach pandziksa 09.08.09, 21:26 kupowałam wprawdzie nie stanik, ale mrrrau więc to prawie tak samo kontakt bardzo przyjazny i sprawny, z wysyłką i opłatami nie było zadnych kłopotów, a bluzeczka wyglądała tak, jak to było opisane. dziękuję Odpowiedz Link
mazya metia 20.08.09, 11:15 Polecam, polecam! Miło, sprawnie, dobry kontakt mimo iż Forumka była na wakacjach Odpowiedz Link
kotwtrampkach metia 15.02.11, 11:40 ja też polecam. sprawnie, konkretnie, szybko (i wysyłka i odpowiedzi ) Odpowiedz Link
nataasha jaretzki13 20.08.09, 13:09 mily kontakt,szybka wysylka, stanik zgodny z opisem, polecam Odpowiedz Link
kura17 dla caroline.1 od motylq85 22.08.09, 13:26 przemiła i rzetelna osoba, pomocna, bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka, stanik śliczny i zgodny z opisem. bardzo dziękuję!" Odpowiedz Link
psuj-ka mirka.zdzirka 27.08.09, 23:32 serdecznie polecam, bardzo sympatyczny kontakt, szybka wysyłka, staniczek zgodny z opisem i bardzo zadbany Odpowiedz Link
kasienka.b mentha 31.08.09, 20:59 wszystko super - błyskawiczna przesyłka, stringi nowe, dobrze zapakowane polecam. Odpowiedz Link
po.rzeczka piskonia 01.09.09, 19:23 Bardzo miła transakcja,możliwość obejrzenia stanika przed zakupem,wcześniej szczegółowe zdjęcia. Odpowiedz Link
caroline.1 lavaenn 08.09.09, 21:40 Oczywiście bez żadnych problemów; rzeczowy kontakt, szybka wysyłka, której nawet urlopowy wyjazd nie opóźnił, stanik zgodny z opisem. Dziękuję! Odpowiedz Link
luliluli psuj-ka - POLECAM:) 09.09.09, 10:30 przemiła forumka, od której kupiłam świetny (i oczywiście zgodny z opisem) stanik. Przesyłka dotarła wprost pancernie zapakowana same plusy - polecam! Odpowiedz Link
luliluli Re: psuj-ka - POLECAM:) 20.11.09, 12:23 ponownie polecam kolejna udana transakcja! Odpowiedz Link
akli-mak kotwtrampkach 18.09.09, 15:53 Sympatyczny kontakt Szybka przesyłka. Wszystko zgodnie z opisem. Super Odpowiedz Link
beata-1978 Re: kotwtrampkach 24.09.10, 12:27 Polecam w 100%. Przesympatyczny kontakt mailowy, szybka wysyłka. Dodatkowy plus za inicjatywę sukienkową Odpowiedz Link
rzufig ewajan-2 25.09.09, 13:16 wszystko super, świetny kontakt, wysyłka i stanik polecam Odpowiedz Link
masjania bluebebe 28.09.09, 13:56 chociaż ostatecznie stanika nie kupiłam, duży POZYTYW dla sprzedającej. Wysyłka błyskawiczna, ale niestety stanik nie pasował, wieć musiałam zwrócić - dodatkowy DUŻY PLUS za taką możliwość Odpowiedz Link
sylaf sbarazzina 28.09.09, 15:41 Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i miło. Polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link
ucayali Re: sbarazzina 06.10.09, 16:37 Oczywiście udana transakcja - przesyłka szybka, bardzo sympatyczny kontakt @. Odpowiedz Link
m.arta.m Re: sbarazzina 15.07.10, 18:43 Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń, z miłym kontaktem i szybką przesyłką Odpowiedz Link