m.arta.m wkroplideszczu 06.10.09, 20:32 Jeden stanik kupiłam od kroplideszczu na allegro, więc przy okazji wzięłam i drugi- oferowany na naszej giełdzie. Wszystko było bez zarzutu, transakcja w całości idealna. Zależało mi na tym, żeby staniki dotarły do mnie przed konkretnym terminem i tak też się stało- zostały wysłane natychmiastowo. I jeszcze załapałam się na "promocję" Dziękuję Odpowiedz Link
myff Mirka_Zdzirka 11.10.09, 16:28 Bardzo przyjemna transakcja, jest możliwość osobistego odbioru i zmierzenia na miejscu- w celu sprawdzenia czy to rzeczywiście stanik dla kupującej, nic na siłę staniki w doskonałym stanie- kupiłam w sumie dwa, zgodne z opisem. Mirka vel Karolina chciała nawet uświadamiać mojego mężczyznę POLECAM Odpowiedz Link
skarabeusz_81 margo13ak 21.10.09, 13:58 wszystko w porzadku, mily i szybki kontakt i przesylka zero problemow. Odpowiedz Link
dorotaifilip Re: margo13ak 15.10.10, 19:49 Oczywiście polecam! Fajny bonusik w postaci podania daty wysyłki i nawet numeru listu. dorota Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: margo13ak 04.11.12, 10:24 jak udało nam się już ustalić, ze ogłoszenie jest aktualne , reszta obyła się błyskawicznie i bardzo sprawnie. Bluzka jak w opisie, nie mam żadnych zastrzeżeń. dziekuję! Odpowiedz Link
jul-kaa genepi :) 30.10.09, 13:12 Kupiłam od genepi Freyę Phoebę - stanik jest prawie nowy, zapłaciłam za niego grosze, przesyłka szybko dotarła, kontakt mejlowy bardzo miły. Same plusy! Odpowiedz Link
myff Asiulka80 30.10.09, 17:03 Fantastyczna sprzedająca. doskonały kontakt, świetny opis, wszystko zgodne z rzeczywistością. ma także przystępne ceny odpowiada na każde pytanie. w 120% pozytywna transakcja. POLECAM! Odpowiedz Link
kotwtrampkach wwwwiedzma 31.10.09, 08:54 kupiłam arabelkę, dotarła do mnie bez żądnego problemu. kontakt mailowy z wwwwiedzmą funkcjonuje na dobrym poziomie - bardzo dziękuję no i bazując na moim doświadczeniu, mogę polecić Odpowiedz Link
narcyza5 Re: irenka65f 25.11.09, 17:26 szybko, sprawnie, stanik nowy z metkami jak w opisie)). Odpowiedz Link
myff grecz 26.11.09, 14:13 Właśnie kupiłam od niej straplessa fantasie i jestem zachwycona całą akcją, bo poszła ekspresowo, ledwo zdążyłam się wylogować ze strony konta, a dostaję info że stanik poszedł już do mnie. W stanie dokładnie takim jak opisany, czyli idealnym, w cenie bardzo przystępnej. Wszystko w sympatycznej atmosferze. POLECAM. Odpowiedz Link
sybla1 psuj-ka 27.11.09, 15:57 Bardzo sympatyczna i konkretna osoba, biustonosz zgodny z opisem, wysyłka szybciutka - dziękuję i polecam Odpowiedz Link
myff e.m.i1 01.12.09, 14:30 Wszystko w najlepszym porządku. stanik zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam tę forumkę. Odpowiedz Link
aga.kai e.m.i1 17.03.10, 13:20 Podpisuję się pod tą opinią. Oba kupione przeze mnie staniki w świetnym stanie, szybka wysyłka, dobry kontakt. Polecam. Odpowiedz Link
kura17 dla ancia_1987 od motylq85 02.12.09, 09:36 świetny kontakt, stanik w pełni zgadza się z opisem, baaardzo szybka wysyłka, ogólnie cud, miód i orzeszki polecam! Odpowiedz Link
ciociazlarada Agata30 od ciociazlarada 07.12.09, 13:57 Komentarz do transakcji: Freya Maisie 30DD+galotki. Przesyłka błyskawiczna, od razu po wpłacie na konto, komplet zgodny z opisem, nowy z metkami. Bardzo dobry kontakt, mimo jednego zagubionego maila. Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link
anka_z_lasu panistrusia 07.12.09, 20:00 Bardzo dobry kontakt mailowy, szybka wpłata, udana transakcja Odpowiedz Link
kuraiko masjania 07.12.09, 22:42 kupiłam od masjani Cleo Brooke turkusową w rozmiarze 34D wszystko poszło nam sprawnie i jestem bardzo zadowolona szczerze powiedziawszy nie pytałam np o parametry, bo byłam nastawiona, że powinien być ok muszę też dodać, że czekałam na kasę na swoim koncie i masjania poszła mi na rękę i przetrzymała stanik Odpowiedz Link
ederlezi1981 kasienka.b 14.12.09, 19:37 > czy transakcja się powiodła zdecydowanie tak > przesyłka dotarła bezproblemów tak, bardzo szybko, super opakowany > stanik okazał się zgodny z opisem tak Odpowiedz Link
myff Bathilda 07.01.10, 17:53 Jestem wzruszona całą akcją w bardzo sympatycznej atmosferze, pełnej cierpliwości- do mnie trzeba jej nie mało- nabyłam swój wreszcie niemal idealny stanik, który spełniał wszelkie oczekiwania jakie mogłam mieć czytając jego opis. I jestem wręcz zachwycona. Serdeczne dzięki PS.Jak zapięłam na ostatnią haftkę to leży idealnie i nic nie odstaje na obu piersiach, może trzeba mi jeszcze węższego obwodu?;> spróbuję za jakiś czas Odpowiedz Link
sylaf klaviel 09.01.10, 20:34 Miła i rzetelna sprzedająca. Cierpliwie i wyczerpująco udzielała wszellkich informacji. Bardzo szybka przesyłka. Dziękuję i polecam Odpowiedz Link
malgos_j lillyannee -bardzo udany zakup:) 26.01.10, 21:49 Bardzo miła transakcja i spotkanie, dziękuję serdecznie, nosi się świetnie Odpowiedz Link
akj77 polta 03.02.10, 13:23 Wszystko w najlepszym porządku i bardzo szybko udało nam się skontaktować. Odpowiedz Link
velika mokta 16.02.10, 08:40 Bardzo udany zakup, szybko i wszystko w porządku, stanik zgodny z opisem, w świetnym stanie, dobry kontakt mailowy, polecam Odpowiedz Link
kollii anka_z_lasu 02.03.10, 13:40 bardzo dobry kontakt, a sam stanik w świetnym stanie szczerze polecam! Odpowiedz Link
kryklu anna-pia 06.03.10, 10:48 Sympatyczna i rzeczowa korespondencja. Stanik dotarł szybko, pięknie i solidnie zapakowany. Stanik w idealnym stanie, pachnący świeżością. Odpowiedz Link
marikooo Tigga 10.03.10, 21:31 Wszystko w jak najlepszym porządku, przyjemna transakcja, szorciki jak nowe, POLECAM wszystkim! I dziękuję Odpowiedz Link