Dodaj do ulubionych

snajper apeluję o bana dla koltera

20.02.14, 14:42
postuluje gwałt na Gilu
taboretem

Pytam - będziesz tolerował takie łamanie regulaminu?
Chcesz tu mieć dyskutanta o takiej empatii
stosunku do prawa?
życzliwości wobec bliźnich?
spierajmy się - ok, ale wszystkich obowiązuje jednak zasada ODROBINY chociaż przyzwoitości...

Powiem więcej - albo coś zrobisz, albo przestań być adminem.
Te posty koltera to jest też Twój sprawdzian.
Nie tylko jako admina.
Ale człowieka...

jeep
Obserwuj wątek
    • kolter-mr Ban dla jeepa za h...e na forum !!! 20.02.14, 14:46
      jeepwdyzlu napisał:

> postuluje gwałt na Gilu
      > taboretem

Lecz się psycholu
      >
      > Pytam - będziesz tolerował takie łamanie regulaminu?
      > Chcesz tu mieć dyskutanta o takiej empatii
      > stosunku do prawa?
      > życzliwości wobec bliźnich?
      > spierajmy się - ok, ale wszystkich obowiązuje jednak zasada ODROBINY chociaż pr
      > zyzwoitości...
      >
      > Powiem więcej - albo coś zrobisz, albo przestań być adminem.
      > Te posty koltera to jest też Twój sprawdzian.
      > Nie tylko jako admina.
      > Ale człowieka...
      >
      > jeep

Człowieku jesteś chory psychicznie to widac w twoich nerwowych postach
    • wawrzanka Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 14:54
      Tym razem jestem za. Kolter to wyjątkowy troglodyta. Jeep, tobie też testosteron czasem uszami wychodzi, ale to można zrozumieć. Koltera nie. Aż mi się na wymioty zebrało, gdy przeczytałam ten jego post o taborecie. To drastyczne i nie nadaje się na forum publiczne. Ze względu na formę. O wszystkim można pisać, ale trzeba umieć.
      • kolter-mr Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 14:58
        wawrzanka napisała:

> Tym razem jestem za. Kolter to wyjątkowy troglodyta. Jeep, tobie też testostero
        > n czasem uszami wychodzi, ale to można zrozumieć. Koltera nie. Aż mi się na wym
        > ioty zebrało, gdy przeczytałam ten jego post o taborecie. To drastyczne i nie n
        > adaje się na forum publiczne. Ze względu na formę. O wszystkim można pisać, ale
        > trzeba umieć.

troglodytoko nie ja gwałcę zwyrodniałych pedofil taboretem ,wiec mozesz sobie postękać ile chcesz .Ja opisałem stan faktyczny co robiono z pedofilami w kryminałach kiedy jeszcze ich nie chroniono od innych wspólników np za PRLua teraz obetrzyj pysk od rzygowin
        • wawrzanka Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 15:02
          kolter-mr napisał:

> troglodytoko nie ja gwałcę zwyrodniałych pedofil taboretem ,wiec mozesz sobie
          > postękać ile chcesz .Ja opisałem stan faktyczny co robiono z pedofilami w krymi
          > nałach kiedy jeszcze ich nie chroniono od innych wspólników np za PRLua teraz o
          > betrzyj pysk od rzygowin

Jesteś na forum publicznym i nie szanujesz tego. Dlatego co chwila masz bana i zmieniasz nick. Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem. Twoje "pyskate" poczucie humoru mnie nie śmieszy. Przy okazji - ja też apeluję do Snajpera o usunięcie zarówno tego wątku w całości jak i wiadomego fragmentu wątku "Co dalej będzie z Gilem?"
          • kolter-mr Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 15:15
            wawrzanka napisała:

> Jesteś na forum publicznym i nie szanujesz tego. Dlatego co chwila masz bana i
            > zmieniasz nick.

No I ??

> Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem.

Nadzieja to mamusie głuptasków

>Twoje "pyskate" poczuc ie humoru mnie nie śmieszy.

Ja np nie znam twojego bo otwieram z 1% twoich postów .
      • pocoo Re: Apeluję o znajomość tematu. 20.02.14, 18:40
        wawrzanka napisała:
        > Aż mi się na wymioty zebrało, gdy przeczytałam ten jego post o taborecie.

Jak Ty niewiele wiesz,a internet masz w zasięgu ręki.To czym gwałcono kobiety,facetów lub dzieci,nie nadaje się na to forum.A czym gwałcono w więzieniach pedofili?Kliknij,a zobaczysz ,że Kolter jest bardzo delikatny.Nie bronię go.Kolter obroni się sam.
        • wawrzanka Re: Apeluję o znajomość tematu. 20.02.14, 18:44
          pocoo napisała:

> Jak Ty niewiele wiesz,a internet masz w zasięgu ręki.

Skąd wiesz ile wiem i co wywołuje u mnie w przenośni odruchy wymiotne? ( Czasem są to też twoje posty ;) )
          • pocoo Re: Apeluję o znajomość tematu. 20.02.14, 18:52
            wawrzanka napisała:

> Skąd wiesz ile wiem i co wywołuje u mnie w przenośni odruchy wymiotne? ( Czasem
            > są to też twoje posty ;) )

Ja jestem zahartowana .Krzywdzenie dzieci wyzwala ze mnie najgorsze instynkty.Może zbyt dużo widziałam? Ale to i tak nie jest na Twoją wrażliwość.
    • lord-mastema Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 15:24
      jeepwdyzlu napisał:

> postuluje gwałt na Gilu taboretem

Konkretnie gdzie jest o tym mowa ? Pedofil ma przechlapane u wszystkich.Skazani też mają dziec.

Gdy był prowadzony do celi dla więźniów niebezpiecznych, wstrzymano ruch na całym pawilonie. Ale to nie powstrzymało innych osadzonych od reakcji. Buczenie i wrzaski były niemiłosierne. Na korytarzu rozległy się krzyki: „dajcie go do mnie pod celę, ja już go...!” – tłumaczy były strażnik.
      Strażnicy musieli mu dobrać współwięźniów, którzy nie dadzą się mu skrzywdzić i jeszcze dopilnują, by nie popełnił samobójstwa. – Chłopaki sobie go podporządkowali. Musiał mieć od nich zgodę dosłownie na wszystko. Informował ich, gdy chciał usiąść na łóżku, położyć się, podejść do okna czy skorzystać z toalety. Bez aprobaty nie mógł niczego wykonać – opowiada strażnik.
      Był pilnowany tak, że nie mógł zmienić łóżka, strony położenia poduszki. Całą dobę w celi paliło się światło, strażnicy bardzo często zaglądali przez wizjer celi, bo nie było monitoringu. Pedofil nie mógł nawet załatwiać się za parawanem!
      – Wówczas moje dzieci były mniej więcej w wieku zamordowanych przez niego chłopców. Nóż mi się w kieszeni otwierał, a ręce mnie świerzbiły przy każdym kontakcie z tą bestią – wspomina były już strażnik. Opowiada także o więziennym fryzjerze, który odmówił strzyżenia pedofila. – Mi się łapy będą przy nim trzęsły, a ja brzytwę mam w ręku. Przejadę mu i z głowy – tłumaczył fryzjer swoją odmowę. – Mam dziesięć lat wyroku, nie chcę dostać dożywocia.
      Na spacer pedofil poszedł tylko raz, bo gdy się pojawił się na specerniaku, ze wszystkich okien rozległo się głośne huczenie, buczenie i wrzaski. Trynkiewicz tak się przeraził, że błagał, by nie zmuszać go już do wychodzenia.

www.fakt.pl/Wyznania-bylego-straznika-pedofile-maja-pieklo-za-kratami-Pedofile-w-wiezieniach-koszmar,artykuly,179630,1.html
      • jeepwdyzlu Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 15:34
        czym innym więzienne realia
        czym innym POSTULAT
        żeby Gila zgwałcić
        z detalami to robak opisuje
        pisząc czym(taboret) i jak (żeby odbyt pękł)

dwa posty dalej pisze, że żałuje że mnie nie zgwałcił taboretem

Przypomnę, że Gil jest NIEWINNY.
        Do czasu prawomocnego wyroku sądu.
        jeep
        • kolter-mr Urojenia jeepa 20.02.14, 15:42
          jeepwdyzlu napisał:

> czym innym więzienne realia
          > czym innym POSTULAT
          > żeby Gila zgwałcić
          > z detalami to robak opisuje
          > pisząc czym(taboret) i jak (żeby odbyt pękł)

No popatrz a mi głupiemu zdawała się aż do tej chwili ze to nic innego jak reakcja na to ze nazwałeś tak akt gwałtu na pedofilu aktem homoseksualnym. Nawet mi nie przyszło do głowy to ze ty nadpobudliwy nr 1 na tym forum odbierasz to jako postulat gwałtu .No a ja opisałem tylko realia ZK

> dwa posty dalej pisze, że żałuje że mnie nie zgwałcił taboretem

Opowiedz o tym łgarzu patologiczny ??

> Przypomnę, że Gil jest NIEWINNY.

Fakt

> Do czasu prawomocnego wyroku sądu.

Też fakt .
          • jeepwdyzlu Re: Urojenia jeepa 20.02.14, 15:59
            Dupa cię jeszcze od nogi od taboretu boli czy co ze tak nerwowo reagujesz ??

> jesteś zerem dla mnie

Sorry za to ze nie ja ciebie tym taboretem psychiczny czubie wydymałem.

> i gratuluję samopoczucia
            > i zapewniam
            > że dobra energia wróci do ciebie
            > i jebn ie cię w łeb
            >
            > jeep

Sam się przydupasie pedofila stuknij mocno w łeb

Ps.

Jestes pedofilem ze tak wstrząsnęła tobą ta noga od taboretu ??
            -----------------
            Wesołowskiego nie bronię
            ale nie życzę mu gwałtu
            To tyle tytułem wyjaśnienia
            w polemikę z kolterem wdawać się nie zamierzam
            Czekam na reakcję admina.

jeep
            • kolter-mr Re: Urojenia jeepa 20.02.14, 16:18
              > Dupa cię jeszcze od nogi od taboretu boli czy co ze tak nerwowo reagujesz ??

Tak skoczyłeś na mnie jakiej sie akurat po mnie reakcji spodziewałeś ??

> Sorry za to ze nie ja ciebie tym taboretem psychiczny czubie wydymałem.

Czysta kpina ,
              1.Nie siedziałem z tobą w kryminale .
              2.Nie byłeś skazany za pedofile.
              3.Mam nadzieję ze nie byłeś ??

> Wesołowskiego nie bronię

Ale juz go uczyniłeś winnym !!!

> ale nie życzę mu gwałtu

Ja też nic o tym nie mówiłem .

> To tyle tytułem wyjaśnienia
              > w polemikę z kolterem wdawać się nie zamierzam
              > Czekam na reakcję admina.

Jesteś gorący jak przysłowiowa skórka na c....
        • kolter-mr Wesołowskiego jak widać juz skazałeś !! 20.02.14, 15:53
          jeepwdyzlu napisał:

> jeep

Wesołowski i inne ku ta sy pedofile to inna sytuacja - bo ewidentnie klarowne przypadki. Poza dyskusją.
        • grgkh Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 18:32
          jeepwdyzlu napisał:

> czym innym POSTULAT
          > żeby Gila zgwałcić

Wydaje mi się, że przesadzacie - najpierw z folgowaniem sobie a potem upominaniem innych, że robili to samo.

> dwa posty dalej pisze, że żałuje że mnie nie zgwałcił taboretem
          >

Nie jest tak. Jest niewinny w opinii sądu, której to opinii jeszcze nie ma.
          Brak wiedzy nie jest wiedzą.

Poza tym możemy mieć SWOJĄ opinię i mówienie o kimś, że jest winny z dodaniem "według mnie i znanych mi dowodów" jest jak najbardziej poprawne.

To różne kategorie.

> jeep
          • kolter-mr Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 19:25
            grgkh napisał:

> Wydaje mi się, że przesadzacie - najpierw z folgowaniem sobie a potem upominaniem innych, że robili to samo.

Facet wali takie teksty na forum ,ale na mnie z pyskiem kablować lata :))

forum.gazeta.pl/forum/w,721,149589921,149599647,ankaskakanka_ty_jestes_mala_pi_z_da.html?wv.x=2
            Nie mam w naturze kablować .No a tym bardziej Ateistów. niestety jeep jest gorący jak skórka na c... to i wali te swoje androny
            • jeepwdyzlu koniec i do widzenia 20.02.14, 19:28
              EOT
              forum.gazeta.pl/forum/w,721,149691317,149691317,wycofuje_swoj_postulat_bana_i_zegnam_sie.html
              bawcie się sami
              jeep
              • grgkh Re: koniec i do widzenia 20.02.14, 19:32
                To naprawdę niepotrzebna akcja. Daj spokój, jesteś tu potrzebny.
                • kolter-mr Re: koniec i do widzenia 20.02.14, 19:49
                  grgkh napisał:

> To naprawdę niepotrzebna akcja. Daj spokój, jesteś tu potrzebny.

Wróci , tak się za zarzekał na forum Historia

Autor: jeepwdyzlu 25.11.13, 18:25

sorry gandalph - ale dłużej tego gów na nie ścierpię
                  rozpanoszyła się tu najgorsza żulia
                  niech się sami onanizują
                  przynajmniej wiecie, że robicie to na żydowskim forum agory?
                  wy wielbiciele Żyda Jezusa?

mam dość, więcej tu nie napiszę
                  jeep

Wrócił

Autor: jeepwdyzlu 28.01.14, 15:30

i beze mnie
                  3 posty na tydzień, 5 w miesiącu
                  brawo brawo....
                  ruch jak cholera
                  no i dobrze, gnijcie sobie dalej....
                  jeep
                  • wawrzanka Re: koniec i do widzenia 20.02.14, 19:55
                    Kolter, czy ty masz jakiś umiar, chłopaku? Nie dość, że dziś prawie się przez ciebie porzygałam to teraz się jeszcze oblałam kawą ze śmiechu.
                    • kolter-mr Re: koniec i do widzenia 20.02.14, 20:04
                      wawrzanka napisała:

> Kolter, czy ty masz jakiś umiar, chłopaku?

Nigdy nie ukrywam ze jestem wredny niektórzy piszą ze gnida /szuja :))
                      Autor: pocoo 04.02.14, 09:59
                      Kiedy znajde dawnego Koltera(mimo,ze szuja) to na pewno z nim pogadam.

Jednak życie jest trudne a mi szkoda każdej szabli z forum, mam nadzieję ze Jeep mimo ze impulsywny i nie raz mi dowalił wróci .Ja mu juz zapomniałem.

> Nie dość, że dziś prawie się przez ciebie porzygałam

No ale ja znam przypadek gwałtu nogą od stołka taboretu na tzw cwe lu. To ani moja fantazja ani mój postulat .

>to teraz się jeszcze oblałam kawą ze śmiechu.

Pij zieloną herbatę .

www.youtube.com/watch?v=AZUGa1R5LSs
        • pocoo Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 18:47
          jeepwdyzlu napisał:

> czym innym POSTULAT
          > żeby Gila zgwałcić

Ja się nie dziwię.Ja postulowałam,aby każdego księdza pedofila wieszać za jaja na przykościelnym krzyżu.No cóż.Jestem delikatniejsza niż Kolter.
          • kolter-mr Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 19:28
            pocoo napisała:

>
            > Ja się nie dziwię.Ja postulowałam,aby każdego księdza pedofila wieszać za jaja
            > na przykościelnym krzyżu.No cóż.Jestem delikatniejsza niż Kolter.

Ja nie postuluje żeby pedofila gwałcić taboretem !!
            • pocoo Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 21:00
              kolter-mr napisał:
              > Ja nie postuluje żeby pedofila gwałcić taboretem !!
              >
              Ponieważ zrobił"jeep" jakieś zamieszanie ,więc sprawdziłam ,co jest na rzeczy.
              Ja doskonale rozumiem Kolter o czym napisałeś.
              Napisałam również,że to ja postulowałam ,a nie Ty.
              • kolter-mr Re: snajper apeluję o bana dla koltera 21.02.14, 08:55
                pocoo napisała:

> Ponieważ zrobił"jeep" jakieś zamieszanie ,więc sprawdziłam ,co jest na rzeczy.

Jeep zasadniczo od jakiegoś czasu szukał klasycznie czegoś do d....

forum.gazeta.pl/forum/w,721,85239013,149518331,po_co_wyciagac_watek_sprzed_5_lat_.html?wv.x=2
                > Ja doskonale rozumiem Kolter o czym napisałeś.

No choć ty jedna w tym tygodniu.

> Napisałam również,że to ja postulowałam ,a nie Ty.

Ze niby za jaja ?? Problem w tym ze pedofil jaj nie ma skoro do dzieci z tym łazi.
    • poziomka785 hum....nie, nie dla Koltera. 20.02.14, 16:26
      Jesli juz jestesmy przy banach, to ja apeluje raczej o bana dla Krzysia.
      Za całokształt twórczości.
    • lumpior Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 16:41
      Kapuś,szpicel,skarżypyta.A do Gila możesz iść i "pocieszajcie się" wzajemnie.Znalazł się obrońca.
      • wawrzanka Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 16:59
        lumpior napisał:

> Kapuś,szpicel,skarżypyta.A do Gila możesz iść i "pocieszajcie się" wzajemnie.Zn
        > alazł się obrońca.

Coś ci się pomieszało, Lumpior. Jesteś na dyskusyjnym forum internetowym, które jest otwarte dla wszystkich, również dla dzieci. Nie jesteś w celi dla dorosłych, ani pod salą sądową.
        • lumpior Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 17:12
          wawrzanka napisała:

> lumpior napisał:
          >
          > > Kapuś,szpicel,skarżypyta.A do Gila możesz iść i "pocieszajcie się" wzajem
          > nie.Zn
          > > alazł się obrońca.
          >
          > Coś ci się pomieszało, Lumpior. Jesteś na dyskusyjnym forum internetowym, które
          > jest otwarte dla wszystkich, również dla dzieci. Nie jesteś w celi dla dorosły
          > ch, ani pod salą sądową.
          Admin jest ot dyscypliny na forum.Niech ten "ropniak" dyskutuje,krytykuje,polemizuje a nie kapuje.A co mają do tego dzieci,to f. dla dorosłych.A ile ty masz wiosenek?
          • wawrzanka Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 17:43
            lumpior napisał:

> Admin jest ot dyscypliny na forum.Niech ten "ropniak" dyskutuje,krytykuje,polem
            > izuje a nie kapuje.A co mają do tego dzieci,to f. dla dorosłych.A ile ty masz w
            > iosenek?

Nie, to forum dla wszystkich. No, a jeśli mam 14 "wiosenek"? Jeśli interesuje mnie religioznawstwo i socjologia? Jeśli chcę podyskutować i poczytać? Każdy ma prawo zwrócić się do admina z prośbą o usunięcie postów niezgodnych z netykietą. Jeśli uważasz to za "kapowanie" to niestety, ale reprezentujesz buraczaną logikę.

Uzasadnię: nic się strasznego nie stanie, jeśli 14 latek przeczyta to, co kolter napisał. Źle by jednak było, gdyby takie posty zostawały na forum na stałe jak gdyby nigdy nic. Ponieważ to oznacza tolerowanie bestialstwa i samosądów. Jeśli wiesz, o czym ja w ogóle piszę...

Zapewne kolter zaprzeczyłby. Powiedziałby, że on tylko przedstawia realia. A gdzie krytyka tych realiów? Nie widzę. Wręcz przeciwnie: zauważam nutkę aprobaty. U ciebie też.
            • lumpior Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 18:14
              > Nie, to forum dla wszystkich. No, a jeśli mam 14 "wiosenek"? Jeśli interesuje m
              > nie religioznawstwo i socjologia? Jeśli chcę podyskutować i poczytać? Każdy ma
              > prawo zwrócić się do admina z prośbą o usunięcie postów niezgodnych z netykietą
              > . Jeśli uważasz to za "kapowanie" to niestety, ale reprezentujesz buraczaną log
              > ikę. //
              • wawrzanka Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 18:31
                lumpior napisał:

>"Buraczana logika" co to jest? a może zażądać bana dla ciebie? I tak będziemy się ban
                > ować,tego chcesz? Pzdr.

Nie będziemy, najwyżej admin :) Ale ani za "buraczaną logikę", ani za "skarżypytę", czy "kapusia" raczej nie będzie nikogo banował, bo musiałby spędzać 24/7 na forum. Żeby zasłużyć na bana nie wystarczy się "poprztykać", trzeba rażąco złamać netykietę. Kolterowi się to już nieraz zdarzyło. I tym razem również.
                • grgkh Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 18:46
                  Tak czy siak Twoją intencją był atak personalny, próba obrażenia a to jest łamanie zasad netykiety.

Poza tym całkowicie zgadzam się z lumpiorem.
            • grgkh Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 18:42
              wawrzanka napisała:

> lumpior napisał:
              >
              > > Admin jest ot dyscypliny na forum.Niech ten "ropniak" dyskutuje,krytykuje
              > ,polem
              > > izuje a nie kapuje.A co mają do tego dzieci,to f. dla dorosłych.A ile ty
              > masz w
              > > iosenek?
              >
              > Nie, to forum dla wszystkich. No, a jeśli mam 14 "wiosenek"?

Obowiązują normalne zasady netykiety. Innych ograniczeń takie forum nie ma. Każdy, także dziecko, wchodzi tu na własną odpowiedzialność.
              Od tego są rodzice i "inni" wychowawcy, żeby najpierw dziecko poinstruować, na co może się natknąć i o czym mowa a potem żeby wiedzieć, jak ma się zachować. Dziecko należy nauczyć, że nóż jest ostry a ogień parzy i to jest lepsze niż trzymanie go w niewiedzy i z dala od zagrożeń (przez całe jego życie).

> Jeśli interesuje m
              > nie religioznawstwo i socjologia? Jeśli chcę podyskutować i poczytać? Każdy ma
              > prawo zwrócić się do admina z prośbą o usunięcie postów niezgodnych z netykietą
              > . Jeśli uważasz to za "kapowanie" to niestety, ale reprezentujesz buraczaną log
              > ikę.

Jak widzę, sama właśnie łamiesz netykietę obrażając innych.

> Uzasadnię: nic się strasznego nie stanie, jeśli 14 latek przeczyta to, co kolte
              > r napisał. Źle by jednak było, gdyby takie posty zostawały na forum na stałe ja
              > k gdyby nigdy nic. Ponieważ to oznacza tolerowanie bestialstwa i samosądów. Jeś
              > li wiesz, o czym ja w ogóle piszę...

W zasadzie zgoda. Łamanie netykiety powinno natykać się na odpowiednią odpowiedź. Precyzyjnej granicy jednak nie daje się wyznaczyć. Nie ma możliwości, żeby przy tak dużej ilości postów na wszystkich forach ktokolwiek dawał radę to kontrolować.

> Zapewne kolter zaprzeczyłby. Powiedziałby, że on tylko przedstawia realia. A gd
              > zie krytyka tych realiów? Nie widzę. Wręcz przeciwnie: zauważam nutkę aprobaty.
              > U ciebie też.
            • kolter-mr Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 19:11
              wawrzanka napisała:

> Uzasadnię: nic się strasznego nie stanie, jeśli 14 latek przeczyta to, co kolte
              > r napisał. Źle by jednak było, gdyby takie posty zostawały na forum na stałe ja
              > k gdyby nigdy nic. Ponieważ to oznacza tolerowanie bestialstwa i samosądów. Jeś
              > li wiesz, o czym ja w ogóle piszę...

Tylko nudziaro nie pieprz bzdur ze ja coś postuluje jak ten świr jeep. Napisałem o nodze taboretu jak przykład jak traktuje się w więzieniu tzw cw eli absolutnie do niczego nie nawołując . Jeep jest znany tu z impulsywnych zachowań strzelił a potem pewno pożałował ale gra twardziela.
            • kolter-mr Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 19:19
              wawrzanka napisała:

> Zapewne kolter zaprzeczyłby. Powiedziałby, że on tylko przedstawia realia.

Akurat miał byc to obraz pewnej sytuacji

> A gdzie krytyka tych realiów? Nie widzę.

Mam Córki jedna ma 4 a druga ma 6 mam jeszcze inne Córki starsze , Nie mam zamiaru udawać empatii dla gwałcicieli dzieci .

Wręcz przeciwnie: zauważam nutkę aprobaty.
              > U ciebie też.

Jest mi obojętny los przebywającego w ZK pedofila. Tzn na tyle obojętny ze ja bym mu tej nogo taboretu z zwieracze nie wciskał !!!
    • ooszolom.z.radia.maryja Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 16:41
      przyłączam sie do wniosku
      • kolter-mr Re: snajper apeluję o bana dla koltera 20.02.14, 16:45
        ooszolom.z.radia.maryja napisał:

> przyłączam sie do wniosku

Niedawno bucu żaliłeś się ze ciebie banują , ot gnida z ciebie zawsze wyjdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka