tomek_ewangelista 27.02.07, 07:59 Zapraszam wszystkich do pisania oraz komentowania :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46276 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewerq Re: Nowe forum - Protestanci :) :) 28.02.07, 18:43 rozumiem, że nie życzycie tam sobie innych wyznań. Takie towarzystwo wzajemnej adoracji? Odpowiedz Link Zgłoś
lolek94 Re: Nowe forum - Protestanci :) :) 28.02.07, 22:36 Rewerq jesli masz ochote napisac cos, polecic tam konferecje chrzescijanska poczytac o protestantach , posluchac kazan czy co kolwiek rob to:) Ja jestem otwarty na inne wyznania :) Naprawde pisz co uwazasz za sluszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek94 Re: Nowe forum - Protestanci :) :) 28.02.07, 22:38 Byle z Bogiem :D Nie chce klucic sie o jakies pierdoły dogmaty religijne ktore prowadza do martwych dyskucji tzn takich z ktorych zadna strona nie wyciagnie konsnsusu. To bez sensu, lepiej sie skupic na tym co piekne czyli Bogu :) Mamy tyle wspolnych rzeczy a wytykamy sobie te zle. Tak nie moze byc :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46276 Odpowiedz Link Zgłoś
rewerq Re: Nowe forum - Protestanci :) :) 02.03.07, 19:56 Lolek napisał: > Nie chce klucic sie o jakies pierdoły dogmaty religijne ktore prowadza do martwych dyskucji tzn takich z ktorych zadna strona nie wyciagnie konsnsusu. To bez sensu, lepiej sie skupic na tym co piekne czyli Bogu :) Mamy tyle wspolnych rzeczy a wytykamy sobie te zle. Tak nie moze byc :) Lolek, albo ty masz schizofrenie, albo jesteś obłąkany, albo nie wiem co jeszcze, nie chce mi się cytować twoich postów, ale jak tylko sie poajwiłeś na tym forum z pasja atakujesz Kościół katolicki. Wydawało mi się, że Zielonoświątkowcy róznią sie od Świadków J., ale widze coraz mniej różnic w działaniu. Ta sama zaciekłośc w zwalczaniu Krk. Powiedz, niesiesz z soba pokój? czy wojne? przemysl i określ się Odpowiedz Link Zgłoś
lolek94 Re: Nowe forum - Protestanci :) :) 05.03.07, 08:07 Rewerq masz racje niekiedy mnie ponosi, co nie powinno miec miejsca, lecz jesli ktos obraza czy wrecz klamie denerwuje sie, coraz bardziej na to uwazam, dzieki za napomnienie. Wiem ze to przez milosc mamy rozmawiac z ludzmi, ale jak bys wszedl na taki watek : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21155&w=57500088 to nie wiem czy bys mogl sie powstrzymac od moze nie zlosci co do cynizmu wobec tych ludzi :/ Odpowiedz Link Zgłoś