Dodaj do ulubionych

Nowe forum - Protestanci :) :)

27.02.07, 07:59
Zapraszam wszystkich do pisania oraz komentowania :)
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46276
Obserwuj wątek
    • rewerq Re: Nowe forum - Protestanci :) :) 28.02.07, 18:43
      rozumiem, że nie życzycie tam sobie innych wyznań. Takie towarzystwo wzajemnej
      adoracji?
      • lolek94 Re: Nowe forum - Protestanci :) :) 28.02.07, 22:36
        Rewerq jesli masz ochote napisac cos, polecic tam konferecje chrzescijanska
        poczytac o protestantach , posluchac kazan czy co kolwiek rob to:) Ja jestem
        otwarty na inne wyznania :)

Naprawde pisz co uwazasz za sluszne :)
        • lolek94 Re: Nowe forum - Protestanci :) :) 28.02.07, 22:38
          Byle z Bogiem :D

Nie chce klucic sie o jakies pierdoły dogmaty religijne ktore prowadza do
          martwych dyskucji tzn takich z ktorych zadna strona nie wyciagnie konsnsusu. To
          bez sensu, lepiej sie skupic na tym co piekne czyli Bogu :) Mamy tyle wspolnych
          rzeczy a wytykamy sobie te zle. Tak nie moze byc :)

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46276
          • rewerq Re: Nowe forum - Protestanci :) :) 02.03.07, 19:56
            Lolek napisał:
            > Nie chce klucic sie o jakies pierdoły dogmaty religijne ktore prowadza do
            martwych dyskucji tzn takich z ktorych zadna strona nie wyciagnie konsnsusu. To
            bez sensu, lepiej sie skupic na tym co piekne czyli Bogu :) Mamy tyle wspolnych
            rzeczy a wytykamy sobie te zle. Tak nie moze byc :)

Lolek, albo ty masz schizofrenie, albo jesteś obłąkany, albo nie wiem co
            jeszcze, nie chce mi się cytować twoich postów, ale jak tylko sie poajwiłeś na
            tym forum z pasja atakujesz Kościół katolicki. Wydawało mi się, że
            Zielonoświątkowcy róznią sie od Świadków J., ale widze coraz mniej różnic w
            działaniu. Ta sama zaciekłośc w zwalczaniu Krk.

Powiedz, niesiesz z soba pokój? czy wojne? przemysl i określ się
            • lolek94 Re: Nowe forum - Protestanci :) :) 05.03.07, 08:07
              Rewerq masz racje niekiedy mnie ponosi, co nie powinno miec miejsca, lecz jesli
              ktos obraza czy wrecz klamie denerwuje sie, coraz bardziej na to uwazam, dzieki
              za napomnienie.
              Wiem ze to przez milosc mamy rozmawiac z ludzmi, ale jak bys wszedl na taki
              watek :
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21155&w=57500088
              to nie wiem czy bys mogl sie powstrzymac od moze nie zlosci co do cynizmu wobec
              tych ludzi :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka