kirkieloun 19.06.06, 15:59 Ej, jesteście pewni,że jeżeli ktoś poprawiał w tym roku, cokolwiek, to jest brany pod uwagę jako nowy maturzysta.i rejestracja, do 19.07, czyli juz po wynikach matur, tak? bo tam tak jakos niejasno pisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pula20 Re: UJ 19.06.06, 16:08 To zalezy na na jakim wydziale, na lekarskim jestesmy brani jako maturzysci z tamtego roku, czyli rejestracja jest jakos do 26 czerwca czy jakos tak. Lepiej sprawdz sobie na konkretnym wydziale tam gdzie idziesz zeby potem nie bylo rozczarowania! Odpowiedz Link Zgłoś
beti86 Re: UJ 19.06.06, 16:21 Ej:)pisałam meila do nich z takim pytaniem i odpisali ,że jestem traktowana jak maturzystka 2006. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pula20 Re: UJ 19.06.06, 18:48 Ja tez pisalam do nich maila i kopiuje to co mi odpowiedzieli: Dzien dobry, Rejestruje sie Pani w terminie do 26 czerwca br. wpisując matura polska 2005-2006, aneks wiosna 2006. Wyniki egzaminu maturalnego podaje Pani z przedmiotów, których Pani nie poprawiała a w w porawianych np. nie podaję, brak i przekazuje dokumenty do Komisji rekrutacyjnej. Po otrzymaniu aneksu wypełnia Pani formularz ponownie wpisując wyniki egzaminu maturalnego i przekazuje formularz do Komisji Rekrutacynej. Bogusława Laska Odpowiedz Link Zgłoś
ika.des Re: do beti 86 19.06.06, 19:05 jeżeli chodzi o prawo: Termin rejestracji: terminy ERK dla kandydatów zdających nową maturę w 2006 roku: od 5.06.2006 r. do 19.07.2006 r. terminy ERK dla kandydatów z maturą z lat wcześniejszych: od 5.06.2006 r. do 26.06.2006 r. (za wyjątkiem osób, które poprawiały w 2006 r. wyniki maturalne z lat wcześniejszych - mogą rejestrować się w terminie do 19.07.2006 r.). Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: do beti 86 19.06.06, 23:40 no.ale na fil.tak nie pisze.tam nei pisze nic:/ Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: do beti 86 20.06.06, 09:21 kurcze.ale chyba teraz na stronce uzupelnili, bo jescze przed rejestracja stalo tam,iz.....maturzysci z 2006 razem z poprawiajacymi w 2006 do 19;/ przynajmniej ja tak rozumialem. chodzi mi o lekarski. pula jak ty sie rejestrowalas, zostalo malo czasu...hm.jak mam niby podawac te wyniki skoro je na bank poprawilem w maju? mam ich nie podawac? przeciez nie idzie dalej rejestracja jak nic nie uzupelnisz...cos tu nie tak.oswieccie moja pusta makowke. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: do beti 86 20.06.06, 11:01 wyslalam wczoraj w nocy majla.mam nadzieje,ze mi dzisiaj odpowiedza.jak bede cos wiedziec to dam znac.ale mam nadzieje ze jesetsmy traktowani jak nowi maturzysci.bo wtedy 11.07 poznajemy wynik matury i mammy tydzien na reestracje..to by było miło:)oby! Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: UJ 20.06.06, 11:57 juz wiem.zadzwoniłam tam.i wszyscy którzy poprawiamy wtym roku jestesmy traktowani jak tegoroczni maturzyści, czyli do 19.07.:) kamien z serca..przynajmneij jeden:/ Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: UJ 20.06.06, 13:58 zartujesz?????to swietnie!!!!jestes pewna,ze to dotyczy wszystkich kierukow (lek)?? Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: UJ 20.06.06, 14:27 otoz...NIE dzwonilem rowniez i powiedziano mi,ze wysylam do 26 i wpisuje stare wyniki, a jak poprawie to drukuje jeszcze raz i wysyłam nowe wyniki.pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: UJ 20.06.06, 20:46 Looo?ale jak to?ja tez dzwonilam.a moze to tylko o filologiczne chodziło?ale ta pani mowiła jakby o wszystkich. a ty sie pytałes tylko o lek.? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaaa86 Re: UJ 21.06.06, 09:54 może te panie w dziekanacie sa niedoinformowane....? przeciez na stronce wyraznie pisze : "Rejestracja kandydatów z nową maturą zdawaną w 2006 roku : od 5.06 - 19.07 br. Termin ten dotyczy również nowych maturzystów z 2005 r., którzy poprawiają maturę w sesji wiosennej 2006. Uprzedzamy, że do rejestracji potrzebna jest znajomość wyników (punktów procentowych) uzyskanych na maturze." po co wprowadzaliby wszystkich w bład? a skoro trzeba znac wyniki matury zeby sie zarejestrowac to nie wiem czy mozna zostawic puste miejsce i potem je uzupelnic.... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: UJ 21.06.06, 11:37 właśnei nei można zostawic miejsca a potem uzupelnic.mnie pani powiedziala,ze trzeba znac wynik wieć dopero po 11.07.czyli sie rejestrujemy jak ci z tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: UJ 21.06.06, 11:58 no to podaj mi linka do tej stronki, gdzie jest tak napisane,ze jestesmy traktowani jak ci z 2006 zdajacych po raz pierwszy. bo ja czytam Terminy rejestracji w systemie ERK dla kandydatów zdających "nową maturę" w 2006 r. od 5 czerwca 2006 r. do 19 lipca 2006 r. dla kandydatów z maturą z lat wcześniejszych ("stara matura", "nowa matura" 2002 r. i "nowa matura" 2005 r.) od 5 czerwca 2006 r. do 26 czerwca 2006 r. i powtorze jeszcze raz- wpisujemy dotychczasowe wyniki, a jesli poprawimy dosylamy formularz jeszcze raz.tak mi powiedziano. Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: UJ 21.06.06, 12:07 hmm.znalazlem.chodzi ci o inny wydzial z pewnoscia, moze nawet o farme, tak? moze to kazdy wydzial ma inaczej- nielogiczne. na moim pisze www.wl.cm- uj.krakow.pl/ na twoim farmacja.cm- uj.krakow.pl/ksztalcenie/rekrutacja/dr.htm wieeec, nie wiem sam. wczoraj dzwonilem i powiedziano mi tak jak wczesniej pisalem. ktos zlozyl/sklada na lek moze??? Odpowiedz Link Zgłoś
fgg Re: UJ 22.06.06, 19:37 przez was mam juz mętlik w głowie!ja dzwonilam i okazało sie ze nowa matura 2005+poprawka w sesji wiosennej ma termin do 26!!!!!!i trzeba wpisac wyniki nawet tych przedmiotów poprawianych w sesji wosennej.a pozniej znowu sie zarejestrowac i wpisac nowe wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
fgg Re: UJ 22.06.06, 19:39 jest jeszcze jeden problem, a co z wynikami ze stycznia?mozna je wpisac zamiast tych z 2005??? Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re:Do fgg 22.06.06, 23:11 ale ja tez dzwoniłam.i pani poweidziala ze do 19.07..bo NIE mozemy nie znając wyniku..chyba mni eta pani nie oszukała.. Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re:Do fgg 23.06.06, 00:42 no ale moze chodzi o inne wydzialy.spokoojnie.ja w kazdym badz razie wysle papiewy do poniedzialku.chyba data stempla sie liczy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re:Do fgg 23.06.06, 08:42 no własnei nei spokojnie.no ja a wydzielae filologicznym pytałam.i zadzwonie tam jeszce raz dzisaij,jakby co to tez wysle dzisiaj.ale chyba tak sie nei da..bo przeceiz wyniki musza byc.tak poweidziala ta pani.a uzupelniac sie nie da.tak natomiast pisze gdzeis tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: UJ 23.06.06, 10:33 TERAZ TO JUZ NA PEWNO.ZADZWONIŁAM DO PANI W SEKRETARIACIE ONA POWIEDIZAŁA ZE SAMA NIE WEI JAK TO DO KONCA JEST.I DAŁA MI NUMER DO JAKIEGOŚ PROFESORA ZAJMUJĄCEGO SIĘ TYM I ON POWEIDZIAL(A ON WIE NA PEWNO) ZE DO 19.07 BO NIE ZNAMY W KONCU TYCH PIEP.RZONYCH WYNIKÓW.I TRZ SIE ZAREJESTROWAC PO 11.A PANIE W SEKRETARIATACH NIE SĄ POINFORMOWANE JAK NALEZY.I STĄD TO ZAMIESZNIE.A DO 26.06 STARZY MATURZYSCI CZYLI JESZCE CI SPRZED TEJ REFORMY..KTÓRZY MAJA EGZAMINY.I TYLE! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaaa86 Re: UJ 23.06.06, 11:43 dzieki Ci! mam nadzieje ze jest to juz ostateczna wersja... i ze dotyczy to wszystkich wydzialow :) w kazdym razie uwazam za bezcelowe podawanie zeszlorocznych wynikow i wysylanie tego wszystkiego 2 razy. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
oczami-medyka Re: UJ 23.06.06, 12:22 Dzwoniłam wczoraj na CMUJ i wyraźnie mi kobieta powiedziała, że mam obowiązek zarejestrować się i wysłać dokumenty do 26.06., a potem dosłać drugi raz, wypełniony całkowicie formularz do 17. Tyle. Bezsensu robią zamieszanie, też nie widzę powodu, dla którego mielibyśmy dwa razy coś wysyłać, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: UJ 23.06.06, 12:33 mnie tez tak poweidziala.a ja jej na to,ze jak wtedy z opłatą, a ona ze 2 razy.czaicie?ze jakbym nie poprawila to juz nei musze drugi raz, tylko te stare wyniki:/, a jelsi poprawie to wysyałam 2 raz i place raz jeszcze..i poweidziałam jej ze to bez sensu,ona sie zgodzila i dała mi numer do tego profesora.i to dotyczy wszytskich wydziałow.bo pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
fgg Re: UJ 23.06.06, 12:33 a ja wlasnie wyslalam!!! i podalam te stare wyniki. i to sa nasze kochane instytucje,kazdy swoja wersje tworzy, a potem maja pretensje ze jest cos zle. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: UJ 23.06.06, 13:05 a ja wysle po 11.najwyżej poweim ze to wina tego pana..a co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: UJ 23.06.06, 13:06 ale nei sądze zeby on nie wiedzial.on musi wiedziec.w koncu tym sie zajmuje głownie.. Odpowiedz Link Zgłoś
oczami-medyka Re: UJ 23.06.06, 13:51 Tylko wiesz.. uwazaj, bo on tam jest wielkim panem i ma gdzies studencikow, a co dopiero kandydatow...:/ i w razie czego ladnie sie syrzeknie swoich slow i nikt mu nie podskoczy suchar jeden wielki i nielogiczny Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaaa86 Re: UJ 26.06.06, 08:10 i jak w koncu zlozyliscie te papiery? bo na stronce jeszcze cos takiego znalazlam: "Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania: Zdawałam/-em maturę w roku poprzednim, w roku bieżącym poprawiałem/-łam ją. Do kiedy mogę dokonać swojej rejestracji? Rejestracja dla maturzystów, którzy poprawiali swoją maturę w sesji wiosennej 2006 r. trwa do 19 lipca 2006 r." ale wiecie co? ja uwazam ze to jeden kit kiedy sie zlozy te podania ale swoją droga niezle zamieszali... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: UJ 26.06.06, 10:51 ja nie zlożyłam.złoże po 11.i nic mnie to nei obchodzi. za rok już wszystko będzie jasne.to tylko my biedni '86 bedziemy do konca zycia pokutowac... Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: UJ 01.07.06, 14:54 ja tez skladam po 11 i tez dzwonilam i panie w dziekanacie podaly mi dokladnie takie same informacje jak kirkie Odpowiedz Link Zgłoś
pula20 Re: UJ 01.07.06, 20:30 tak jest na wiekszosci wydzialow ze mozna skladac po 11 ale wyjatkiem jest CMUJ w dziekanacie osobiscie w poniedzialek powiedzieli ze to jest ostatni dzien dla maturzystow z zeszlego roku! Odpowiedz Link Zgłoś