Dodaj do ulubionych

POMOCY! SZUKAM KOGOŚ!

31.01.04, 12:14
Nazywam sie Krzysztof Stelmarczyk i potrzebuje waszej pomocy jakies trzy lata
temu studiowałem w Zielonej Górze na WSP i poszukuje teraz kontaktu z moją
przyjaciółką ze studiów. Niestety przy przeprowadzce pogubiłem i potraciłem
adresy i telefony więc straciłem tą możliwość dotarcia do niej. poza tym nie
za chowałem sie najlepiej jako przyjaciel i niestety nie podtrzymywałem tej
znajomości choć nigdy nie zapomniałem o niej, bo jak mozna zapomnieć o
Marcie. nazywa sie Marta z domu Wiśniewska, po mężu Wróbel (chyba?). jesli
ktos ją zna lub moze mi pomóc skontaktować sie nią, to proszę o
pomoc.chciałbym naprawić to co napieprzyłem przez te ostatnie lata, chciałbym
sie dowiedzieć czy ma juz dzieciaka, jak jej sie żyje, czy jest szczęśliwa,
przeprosić za to, że byłem taką świnią i zniknąłem z jej zycia, a przecież
obiecałem, że tego nie zrobię. z góry dziękuję za wszelką pomoc. krzysiek
Obserwuj wątek
    • Gość: karotek Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 13:01
      Nie znam... mogła zostać przy swoim nazwisku - takie jakieś popularne ;-)))

Mogę Ci pomóc jedynie kopiujac numery telefonów z ksiązki telefonicznej. I
      Wiśniewskich i Wróbli mamy trochę w ZG, więc może podaj ulicy, albo co?

M.
      • m56 Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! 31.01.04, 19:04
        dzięki! cięzko powiedzieć o ile dobrze pamietam to kiedys mieszkała na II
        Armii, ale pewnie się przeprowadziła.
        • Gość: karotek Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 12:40
          Ani Wróbleków, ani Wisniewskich na II Armii nie ma

bynajmniej w mojej ks. tel.

M.
    • Gość: mika Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.04, 19:17
      m56, ale cie przypililo!
      • m56 Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! 31.01.04, 20:16
        wyjaśnij co rozumiesz przez przypiliło?
        • Gość: mika Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.04, 23:11
          Nagle o dziewczynie ci sie przypomniało! Teraz to lepiej daj jej spokój! Zdaje
          sie, że narozrabiałeś, ona to przeżyła, więc po co sie przypominać? Pewnie
          tobie z kims nie wyszlo,to pomyslałeś, że dowartościujesz sie wracając do
          przeszlości. Do kogos, kogo ty olałeś. Jesli nie mam racji, sorry.
          • Gość: Ula Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.proxy.aol.com 01.02.04, 12:55
            Mika masz racje po co odgrzebywac to co przeszlo sam mowi ,ze byl swinia a
            teraz zamienil sie w chama,teraz gdy Ona jest zona moze i matka on chce narobic
            balaganu po co? lepiej niech to zostanie juz tak, obojetnie co powie niczego
            nie zmieni, nie wiemy co sie stalo on mysli,ze zranil moze jej serce a ona moze
            byla zadowolona ,ze poszedl.Czlowieku nie byles dla nie napewno specialna
            atrakcja bo wyszla za maz zostaw ja w spokoju.
    • Gość: mąż Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 08:37
      już do ciebie jadę palancie
    • Gość: Matka Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.proxy.aol.com 01.02.04, 12:59
      Krzysztof moja rada jest dla ciebie postaraj sie USUNAC ten glupi message
      niech zniknie z monitora a ty czlowieku stan na ziemi i nie rob zamieszania w
      rodzinie piszesz,ze ona jest mezatka, a moze i matka zostaw ta rodzine w
      spokoju.
    • sela1 Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! 01.02.04, 15:48
      Ktoś kiedyś zadał na forum pytanie, czy Zielonka jest prowincją? Ja czytając
      posty w tym wątku, dochodzę do wniosku, że część mieszkańców naszego miasta
      myśli kategoriami ludzi z głębokiego zadupia. Tylko Karotek udzielił(a) jasnej
      i rzeczowej odpowiedzi reszta to żenada. Krzysiek nie przejmuj się szukaj dalej.
      • Gość: mika Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.02.04, 17:45
        sela1, można tak też mysleć, owszem, ale czy facet, ktory zachował się, jak
        swinia( sam to tak określił), powinien zawracać głowe swojej ofierze z czasów
        młodości); mysli o niej jak o swoim trofeum. Chce teraz po jakichś innych
        świństwach przejrzeć się w jej oczach, oczach dziewczyny, ktora wg niego była
        w nim zakochana. Nie będzie umiał zachować się także teraz taktownie. Poza
        tym, naoglądał się brazylijskich seriali i chce namieszać na tę modłę. Poszedł
        na drzewo!
        • Gość: Mika2 Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.proxy.aol.com 02.02.04, 10:00
          Mika brawo dziewczyno a Sela1 Ty chyba nalezysz do gatunku robienia zamieszania
          wyrosnij i spojrz na zycie minely te czasy,gdy dziewczyna zalewala sie lzami i
          czkala na jakas wiadomosc od "swini" Ona wyszla za maz i wara jemu od jej
          rodziny.
      • Gość: Myamoto Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 13:53
        Dokładnie, kochany ten nasz grajdołek.
        • Gość: mika Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.04, 21:31
          Gość portalu: Myamoto napisał(a):

> Dokładnie, kochany ten nasz grajdołek.

Kochany, grajdoł to jest przez takich szubrawców, jak ten Krzysztof. Trochę
          wrażliwości, faceci-, bo wciąż bedziecie świniami( okreslenie Krzysztofa- wg
          niego zresztą faceci maja prawo zachowac się właśnie tak, czują sie wtedy
          macho!) Prawdziwy facet musi miec klasę!Polski macho to taki nieumyty,
          śmierdzący papierochami i piwem z ubytkami w szczęce.BRR...
      • Gość: karotek Re: POMOCY! SZUKAM KOGOŚ! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 14:35
        sela1 napisała:

> Ktoś kiedyś zadał na forum pytanie, czy Zielonka jest prowincją? Ja czytając
        > posty w tym wątku, dochodzę do wniosku, że część mieszkańców naszego miasta
        > myśli kategoriami ludzi z głębokiego zadupia. Tylko Karotek udzielił(a) jasnej
        >
        > i rzeczowej odpowiedzi reszta to żenada. Krzysiek nie przejmuj się szukaj
        dalej
        > .

Miło slyszec ;-)

Pozdr.,
        Mariusz M.M.
    • stevills Marta.... 03.02.04, 15:04
      ......ma się bardzo dobrze:)
      Jak sama mówi jest szczęśliwa etc. etc.
      Poza tym mocno zapracowana więc nie sądzę aby miała czas dla Ciebie.
      Namiarów nie podam bo nie jestm do tego upoważniony.

Pozdrawiam
      Kamil
    • Gość: wróbel Krzychu, jasna cholera! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.04, 15:20
      Przysięgam, że przyjadę do tego twojego Wołowa i Cię spiorę, jak Boga kocham!!!
      Tak, tak, obiecałeś, że nie znikniesz! To miłe, że mnie szukasz - ale ja nie
      jestem na końcu świata, tylko w Zielone Górze nie dużej, dwie ulice dalej,
      cholera!!! Może roześlijpolicyjny list gończy! Nie podam Ci tu numeru telefonu -
      skontaktuję sie z tobą przez Sieminskiego! A wy ludzie dzięki serdeczne, że
      mnie bronicie - nie potrzebnie, Krzych to mój miły kolego, żeby nie powiedzieć
      przyjaciel, nic na to nie poradzę, że sie rozpłynął - na południu@!!!Oj
      Stelmarczyk, Stelmarczyk - matką jeszcze nie jestem - coś ty - taka młoda!!!!
      • m56 dziękuję i żegnam 04.02.04, 12:12
        probując naprawic popełnione błędy popełniłem następne nie chciałem nikogo
        urazic, zdenerwować, skrzywdzić i cała reszta. przepraszam za zamieszanie nic z
        tego co sie ztało nie było moim zamiarem. mimo wszystko znalazłem to czego
        szukałem, choć w troche innej formie.no cóż wróćmy do porzedniego stanu rzeczy.
        ps. dziękuję stevills za informacje, ktore chciałem usłyszeć i spokój
        • Gość: ghost Re: dziękuję i żegnam IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.04, 12:38
          hehe, sela1 miała rację - PRO-WIN-CJA!:)
          przyjaciele się odnaleźli a Wy zrobiliście z tego aferę godną, rzeczywiście,
          wenezueli czy innego 'klanu':)
        • Gość: wróbel !!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.04, 13:09
          ja ci dam zaraz żegnam!ale ty mnie wkurzasz!!! garcia007@o2.pl czekam!!!!
          • arwena Re: !!!! 22.02.04, 23:15
            ze tez mnie nikt tak nie szuka...

milego gadania:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka