Dodaj do ulubionych

Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze

IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 19:13
Selekcjoner? to i u nas się to przywlokło...
Ciekawi mnie czy to zgodne z konstytucją, chociaż kto by tam do niej
zaglądał...
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.168.1. / *.pl 17.05.04, 20:52
      Stawianie sprawy na starcie w taki sposób już dyskredytuje taką knajpę. Nawet
      mnie nie ciekawi co tam będzie.
    • Gość: sagan selekcjoner ? a może zwyczajnie - wykidajło IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.05.04, 21:00
    • Gość: hanno Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.05.04, 21:04
      Gość portalu: imp napisał(a):

> Selekcjoner? to i u nas się to przywlokło...

Po prostu WYKIDJŁO, i wszystko jasne.On wpływa łagodząco na tych co zapominają
      ze należą do gatunku ludzkiego.
      • Gość: gribek Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.ziela.eu.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 01:17
        Solekcjner przez S (tylko zeby nie byl to STERYD) :-)
        Moze bedzie milo w Abstrakcji...
    • Gość: klientka Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.05.04, 14:07
      Na 100% knajpa bez klimy. Po 22 będzie można się udusić, jak wszędzie w
      Zielonej!!!
    • sela1 Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze 18.05.04, 15:35
      „Najprawdopodobniej na bramce pojawi się selekcjoner, który będzie sprawdzał
      specjalne karty.Pierwszy impreza już we wtorek. Tylko dla najbliższych
      przyjaciół.”

Podejrzewam, że przy takiej zachęcie ze strony właścicieli knajpy, imprezy będą
      się faktycznie odbywały tylko w gronie najbliższych przyjaciół.
      • Gość: naskret Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 16:52
        a teraz krotka nauka czytania NAJPRAWDOPODOBNIEJ i nie mowi tego wlasciciel
        tylko dziennikarzyna jakis
    • jaryss Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze 18.05.04, 18:23
      Pozyjemy zobaczymy...Jeszcze nie otwarta knajpa a juz krytyka. Nie
      lubie "selekcjonerow" bo kojarzy sie z czyms tam...ale zobaczyc trzeba.Az tak
      wiele ciekawych miejsc nie ma w tym miescie, choc moze i sa ale niewiele
      ciekawego sie dzieje.Ja zycze powodzenia.Ciekawy zwlaszcza moze byc ten
      dziedziniec w srodku.Tylko aby znowu jacys chorzy z zazdrosci ludzie nie
      jeczeli ze za glosno po 22-giej..
    • psychik Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze 18.05.04, 21:37
      "Nad wartością artystyczną dzieł abstrakcyjnych czuwa Jacek Staniszewski"

Pare razy przy okazji słyszałem takie nazwisko w któryms zielonogórskim radiu,
      jeśli koles będzie serwował takie wartości jak muzyka, która zapodaje to współczuję.

Ale być może (mam nadzieje) nie o tę osobe z radia chodzi.
      • Gość: Znajoma Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.zse.zgora.pl 21.05.04, 19:24
        Moge Cie zapewnic, ze Jacek nie jest osoba zwiazana z muzyka. Chodzi o wystroj
        knajpy.
        • Gość: bywalczyni Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 12:29
          chłopaki chcieli zaoszczędzić na klimie
          co czuć ..niestety.
          zaduch i pył nie do wytrzymania.
          jestesmy w europie jak by kto zapomnial...
          • Gość: heniek Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 12.06.04, 14:41
            a umyj te sie wreszcie...
            • hiro Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze 12.06.04, 20:22
              Gość portalu: heniek napisał(a):

> a umyj te sie wreszcie...
              masz rację w zielonej strasznie śmierdzi!
              • hiro Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze 12.06.04, 20:23
                hiro napisała:

> Gość portalu: heniek napisał(a):
                >
                > > a umyj te sie wreszcie...
                > masz rację w zielonej strasznie śmierdzi!
                >chyba gównem- ale to teoria:-)))))))))))))))))))))0
                • hiro Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze 12.06.04, 20:24
                  hiro napisała:

> hiro napisała:
                  >
                  > > Gość portalu: heniek napisał(a):
                  > >
                  > > > a umyj te sie wreszcie...
                  > > masz rację w zielonej strasznie śmierdzi!
                  > >chyba gównem- ale to teoria:-)))))))))))))))))))))0
                  > pewnie to wiosenny zapach wsi..................................
                  >
                  • hiro Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze 12.06.04, 20:25
                    hiro napisała:

> hiro napisała:
                    >
                    > > hiro napisała:
                    > >
                    > > > Gość portalu: heniek napisał(a):
                    > > >
                    > > > > a umyj te sie wreszcie...
                    > > > masz rację w zielonej strasznie śmierdzi!
                    > > >chyba gównem- ale to teoria:-)))))))))))))))))))))0
                    > > pewnie to wiosenny zapach wsi..................................
                    > > czyli zielonej góry przed zbiorem winogron-
                    >
                    >
                    • Gość: 1 Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.04, 21:19
                      hiro napisała:

> hiro napisała:
                      >
                      > > hiro napisała:
                      > >
                      > > > hiro napisała:
                      > > >
                      > > > > Gość portalu: heniek napisał(a):
                      > > > >
                      > > > > > a umyj te sie wreszcie...
                      > > > > masz rację w zielonej strasznie śmierdzi!
                      > > > >chyba gównem- ale to teoria:-)))))))))))))))))))))0
                      > > > pewnie to wiosenny zapach wsi..................................
                      > > > czyli zielonej góry przed zbiorem winogron-
                      > >
                      > >
                      >
                      >

zmień wreszcie skarpetki to ci przestanie śmierdzieć
              • Gość: IIIks Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 12.06.04, 20:25
                No cóż.To w końcu kwatera wojewódzkiego SLD:-)
                • Gość: tamara Re: Abstrakcyjna knajpa w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.04, 18:38
                  co wy wogole wygadujecie tutaj,ci ludzie robia fajne imprezy,wczesniej odbywaly
                  sie w rotterdamie,ich grono znajomych jest naprawde duze,wczesniej w
                  rotterdamie tez byly zwykle ci sami ludzie,dzieki temu imprezy mialy
                  klimat,muzyka jest swietna,a sadze ze selekcja jest raczej po to,zeby tej
                  knajpy nie zepsoli dresiarze,tak jak innych,bo gdzie sie tylko fajnie
                  robilo,zaraz sie tam zlatywali kolesie w bmw,ubrani w dresy i naszpikowani
                  sterydami,byly bojki,rozruby i niestety nikt nie chcial tam przychodzic za
                  bardzo,tak bylo z highlanderem,kotlownia,izba lordow...wszedzie dresiarze!!nie
                  dziwie sie ze chca robic selekcje...a jak ktos wpadnie i nie bedzie budzil
                  takich emocji to jestem pewna ze wejdzie
                  • Gość: Traszka ktos tu ma kompleksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 15:28
                    Widze, ze kogos zabolalo, ze jest "obwies" i ze go knajpy moga nie wpuscic,
                    ale , szczerze, to jego problem! chodze tam od chwili otwarcia, czuje sie
                    swietnie w gronie przyjaciol i znajomych, ktorzy za mna lubia posiedziec w
                    ciekawym miejscu. pomysl na "taka" kanjpe intrygujacy i godny pochwaly. pierwi
                    w Zg chca, zeby klienci dobrze sie bawili, nie wpuszczajac kogo popadnie,"zeby
                    tylko piwo kupil, albo nawet 10", czyli jeszcze nie o kase im vchodzi, ale o
                    klimat, ktory sobie wymyslili, wprowadzili w zycie i sie tego trzymaja:-) Ja
                    trzymam za nich kciuki, a tym "negujacym" - mam nadzieje, ze sie nie spotkamy w
                    Abstrakcji, dla Was pozostaje ławeczka w parku
                    • Gość: tamara Re: ktos tu ma kompleksy IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.06.04, 15:41
                      zgadzam sie z toba,kompleksy...nie wiedza o co chodzi i komentuja
                      • arwena Re: ktos tu ma kompleksy 15.06.04, 19:47
                        a moze ktos tu potrzebuje dowartosciowania?

zaczyna mnie wkurzac taka szybka diagnoza stanu psychicznego piszacych

ja osmielam sie powiedziec ze nie mam kompleksow, ale drazni mnie / wkurza /
                        smieszy / przeszkadza* (niepotrzebne skreslic), ze ktos ma ocenic mnie przed
                        knajpa i wpuscic albo nie. w sumie taka odprawa uwlaczalaby mi troche, dlatego
                        tam sie nie pojawie. raczej nie dlatego, raczej po prostu nie mam ochoty isc,
                        gdzie moga mnie nie chciec.
                        'selekcjonerzy' oceniaja na podstawie ubioru, zachowania przez kilka sekund.
                        czy ja musze do knajpy ubrac sie fajnie/modnie? a wygodnie po prostu? a moze
                        lubie firme adidas? (lubie). mam kolezanke ciemnobraz skora, szpilki biale i
                        szerokie rybaczki, dekolt powazny. weszlaby? a z nia ja w wytartych spodniach i
                        bluzie, adidasach?
                        czy tez moze ktos by nam glowy sprawdzil?

wydaje mi sie ze brniemy (narod, cywilizacja, ludzkosc?) w zlym kierunku.
                        smutno sie upijam w dodatku i bredze na forum zamiast zaczac pisac.

motywacji! pzdr
                        • hiro Re: ktos tu ma kompleksy 15.06.04, 20:21
                          arwena napisała:

> a moze ktos tu potrzebuje dowartosciowania?
                          >
                          > zaczyna mnie wkurzac taka szybka diagnoza stanu psychicznego piszacych
                          >
                          > ja osmielam sie powiedziec ze nie mam kompleksow, ale drazni mnie / wkurza /
                          > smieszy / przeszkadza* (niepotrzebne skreslic), ze ktos ma ocenic mnie przed
                          > knajpa i wpuscic albo nie. w sumie taka odprawa uwlaczalaby mi troche,
                          dlatego
                          > tam sie nie pojawie. raczej nie dlatego, raczej po prostu nie mam ochoty isc,
                          > gdzie moga mnie nie chciec.
                          > 'selekcjonerzy' oceniaja na podstawie ubioru, zachowania przez kilka sekund.
                          > czy ja musze do knajpy ubrac sie fajnie/modnie? a wygodnie po prostu? a moze
                          > lubie firme adidas? (lubie). mam kolezanke ciemnobraz skora, szpilki biale i
                          > szerokie rybaczki, dekolt powazny. weszlaby? a z nia ja w wytartych spodniach
                          i
                          >
                          > bluzie, adidasach?
                          > czy tez moze ktos by nam glowy sprawdzil?
                          >
                          > wydaje mi sie ze brniemy (narod, cywilizacja, ludzkosc?) w zlym kierunku.
                          > smutno sie upijam w dodatku i bredze na forum zamiast zaczac pisac.
                          >
                          > motywacji! pzdr
                          mniemam,że pomogę -jako srasznie stara gwaria przyznaję -przegąłem z txt -
                          śmierdzi ale nie aż tak:-)))))
                          a dresikach i adii mozemy pogadać:-)-ale zartem.......-na czacie -czekam 15
                          min -wybieraj gdzie
                          • hiro Re: ktos tu ma kompleksy 15.06.04, 20:23
                            dawaj arwena -pogadaj poważnie...czekam na propo -wyślij na hiro@- mama
                            nadzieję ,że toto jeszcze działa
                            • hiro Re: ktos tu ma kompleksy 15.06.04, 20:27
                              hiro napisała:

> dawaj arwena -pogadaj poważnie...czekam na propo -wyślij na hiro@- mama
                              > nadzieję ,że toto jeszcze działa

i nie upijaj sie proszę!!!!!!!
                            • arwena Re: ktos tu ma kompleksy 15.06.04, 20:27
                              gazeta / zg
                              postaram sie, ale tu mam rozne rozniste takie...
                              • hiro Re: ktos tu ma kompleksy 15.06.04, 20:30
                                arwena napisała:

> gazeta / zg
                                > postaram sie, ale tu mam rozne rozniste takie...
                                oki
                                • Gość: tamara Re: ktos tu ma kompleksy IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.06.04, 22:49
                                  ten selekcjoner nie jest po to zeby ci godnosc odebrac,tylko zeby do knajpy nie
                                  wpadly jakies sterydowe dresy i nie zaczely rozbijac ludziom kufli na
                                  glowach...ja to doceniam,a jak ty lubisz rozpierduchy na imprezach to
                                  rzeczywiscie nie masz tam czego szukac,i nie gadac tu o godnosci,bo to nie ma
                                  nic do rzeczy,a weszlabys bez problemu napewno
                                  • Gość: naskret Re: ktos tu ma kompleksy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 23:20
                                    tamara widzials tych kolesi co stoja na bramce?? to jacys jeszcze z za malymi
                                    koszulkami a kolo ktory sprzedaje bilety i stawia pieczatki ... szok poczatek
                                    knajpy a kolo od razu ciacha kase do kieszeni i zamiast zaplacic symboliczne 5
                                    pln to ludzi bula po 3-4 pln i gosc do kieszeni bierze.

wlasciciele zrobcie cos z tym

a i jeszcze caly czas jakies elementy nawalone jak meserszmity tam sie
                                    zjawiaja chyba jakies wioska boys (tak wyglasdaja) jeden kolo w czapeczce
                                    jakby od plooga oderwany-po to jest selekjoner zeby nie wpuszczac burakow i
                                    malolatow
                                    • Gość: tamara Re: ktos tu ma kompleksy IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.04, 09:29
                                      nikt ze stalych bywalcow nie narzeka na ochroniarzy,ja stalym wcale nie bylam,i
                                      tez nigdy mi sie nie zdarzylo miec z nimi jakies problemy,nie obchodzi mnie jak
                                      wygladaja,maja jakas role do spelnienia i robia to dobrze...
                                      > a i jeszcze caly czas jakies elementy nawalone jak meserszmity tam sie
                                      > zjawiaja chyba jakies wioska boys (tak wyglasdaja) jeden kolo w czapeczce
                                      > jakby od plooga oderwany-po to jest selekjoner zeby nie wpuszczac burakow i
                                      > malolatow
                                      to widocznie nie miejsce dla ciebie,skoro nie czujesz klimatu to nie
                                      przychodz,nikt cie nie zmusza,kazdy lubi inne miejsca a nasze miasto lubi
                                      STUDIO ze wszystkim co sie z nim laczy,tylko jakbyscie pojechali do wiekszych
                                      miast do byscie zobaczyli ze dres i techniawa,solarium niestaty dawno wyszly z
                                      mody...hausowe imprezy tych chlopakow to strzal w dziesiatke ze wszystkim co
                                      sie tam dzieje,i to jedyne miejsce gdzie lubie imprezowac!!:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka