maciej_aszek 18.09.13, 09:49 Teraz będzie przemierzał dyliżansem bezkresne przestrzenie i patrzył na nas z góry. Niech mu ta droga lekką będzie. Pozostaje na zawsze w naszej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadekzsld Zmarł Szeryf Zbigniew Majewski 18.09.13, 11:07 Był i pozostanie tu z nami na zawsze. Wielkim się nie bywa,wielkim się jest. Takim pozostaniesz Szeryfie w naszej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
rob.in.hood Zmarł Szeryf Zbigniew Majewski 18.09.13, 11:20 Żegnaj Przyjacielu. Będzie nam smutno bez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celinka Re: Zmarł Szeryf Zbigniew Majewski IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.13, 13:00 Cześć Mu i chwała-za wszystko czego dokonał....dobry,mocny człowiek z charakterem,z duszą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarmaran Re: Zmarł Szeryf Zbigniew Majewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 02:20 Miałem okazję poznać i witać się z panem Zbigniewem niemal codziennie. Dusza człowiek. Wymagający, ale ze ściśle sprecyzowanymi celami. Mówił do mnie (jak i do większości mlodzieży): Cześć kolego ! Po niefortunnym spaleniu jego oczka w głowie, czyli legendarnego powozy szeryfa ani przez moment się nie załamał. Nie traktował tego w ramach problemu, tylko zadania któremu musiał sprostać i srostał po mistrzowsko. Co dziennie widuję jego żonę i synów. Wiem, że to dla nich szok, ale widzę ,ze mają w sobie tyle siły co ojciec i kontynuują swoje misje stąpając mocno po ziemi. Żal, smutek przeminie, ale dobre słowo i czyny na zawsze będą wpisane w rozwój i koloryt naszego regionu. Pan Zbyszek żyje w pamięci wielu z nas i niech ta pamięć trwa dając wspaniały przykład jak żyć zgodnie z własnymi przekonaniami i marzeniami. Ten człowiek swoim nastawienieem do codzienności nauczył mnie wielu pozytywnych emocji zachowując zawsze zimną krew i determinację do działania. Tacy ludzie powinni budować ten kraj. Bez zawiści, podejrzliwości samą serdecznością, asertywnością i pełnym optymizmem. Niech pamięć o nim trwa jak najdłużej. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś