Dodaj do ulubionych

Zielona Góra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:36
Lubie nasze miasto!
Obserwuj wątek
    • Gość: hufu Re: Zielona Góra jest ok! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:00
      Ja też lubię nasze miasto
      jest nie za małe, nie za duże
      takie w sam raz !
      Choć mogło by być więcej inwestycji
      i miejsc pracy.
      Za to urokiem urzeka wszystkich!
      • Gość: Bady Re: Zielona Góra jest ok! IP: *.gala.net.pl 20.08.04, 10:02
        Nasze miasto jest piękne, gdyby jeszcze był mądry Prezydent................
        • Gość: IIIks Re: Zielona Góra jest ok! IP: *.ztpnet.pl 20.08.04, 16:03
          Pewnie Listowski,co?:-)
    • fridjof Re: Zielona Góra 20.08.04, 14:11
      lubię Zieloną Górę i Zielonogórzanki :-)
    • Gość: poko zielona góra TO ZAPYZIAŁA WIOCHA IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.04, 22:29
      śmierdzi, knury po ulicach biegają i gówno w dupach mają.
      • Gość: hufu Re: zielona góra TO ZAPYZIAŁA WIOCHA IP: *.ztpnet.pl 20.08.04, 22:39
        Ty dla odmiany masz gówno zamiast mózgu.....
      • Gość: człowiek Re: zielona góra TO ZAPYZIAŁA WIOCHA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 22:48
        do kiedy masz abonament ?
        • Gość: 1 Re: zielona góra TO ZAPYZIAŁA WIOCHA IP: *.ztpnet.pl 20.08.04, 22:51
          gorzowski przyjechał i kombinuje, co by było jak w domu, chlewik, obora,
          kurnik,jednym slowem ogólny syf
    • Gość: mia Re: Zielona Góra IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 15:29
      Ja również
      • Gość: latek Re: Zielona Góra IP: *.olsztyn.mm.pl 24.08.04, 09:10
        Zielona Gora to jedno z najcudownieszych miast jakich widzialem. Skoncze tylko
        studia i sie chyba do Was przeprowadze, bo Olsztyn juz mi sie nieco znudzil :)
        A jak by sie jeszcze robota znalazla, to kwestia do ustalenia pozostal by
        termin.

A wogole to od czego zaczely sie te spory na lini Zielona Góra - Gorzów ??
        • Gość: Stevills Re: Zielona Góra IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 24.08.04, 10:01
          > A wogole to od czego zaczely sie te spory na lini Zielona Góra - Gorzów ??

Nie ma żadnych sporów.
          Po prostu kilku ludzi z Zielonej i Gorzowa jest mocno zakompleksionych i
          postanowiło w ten sposób wyładowywać swoje chore emocje.
          Wszędzie jest tak, że znajdzie się kilka osób, których celem jest krytykowanie
          wszystkiego i wszystkich. Choć przyznam szczerze, że nie nazwałbym tego nawet
          krytyką.
          Każde miasto ma coś co się może podobać i coś co się nie podoba. I tyle.
          Mnie tam Zielona się podoba i tyle:)

Pozdrawiam
          Kamil
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka