Dodaj do ulubionych

Powstaje kolejny Piotr i Paweł

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 18:52
"Formy prowadzenia działalności gospodarczej firm prywatnych na terenie
Zielonej Góry zależą od ich właścicieli" - to sensowne zdanie
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 19:11
      oby w zgodzie z prawem /z przeznaczeniem obiektu/
    • Gość: kibic Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.04, 20:36
      "formy" przybrałyby pewnie inny kszałt, gdyby swoje skody miał tam sprzedawać
      pan ronowicz. wraca nowe.
    • Gość: Piotr N. Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:49
      To jest po prostu kolejny skandal. Władza nie dba o swoje podmioty gospodarcze.
      To tak jakby matka odtrącała własne dzieci. Tego nie można zrozumieć. Kogo
      ludzie wybieracie. Nigdy tego nie zrozumiem. To powinno być objęte jakąś
      specjalną karą. To zwykłe chamstwo.
      • Gość: Paweł Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.gala.net.pl 29.11.04, 12:55
        ci przedsiebiorcy zdaje się popierali p. ronowicz, czy mi sie cos pomylilo?
    • Gość: ALI Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.04, 11:08
      Chcieliśta kapitalizma to macie: święte prawo wlasnosci pozwala wynajmowac
      nieruchomość przez wlaściciela komu mu sie podoba - no nie?( no chyba że
      zabraniają tego jakieś szczególowe przepisy)
      • Gość: Dam Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.uz.zgora.pl 27.11.04, 11:58
        1.To logiczne że Castorama woli się ułożyć z jednym poważnym bo dużym
        kontrahentem niż sie rozdrabniac.
        Mam tylko przy tym nadzieję, że przepisy pozwalają na market spożywczy tamże

2.Z drugiej strony taka monokultura jest monotonna. Przydałoby się większe
        zróżnicowanie

3.A kupcy zielonogórscy to na co czekają - ile jeszcze chcą handlować po
        kątach, czyli w rozproszeniu po całym śródmieściu? To jest dobre dla firm z
        renomą - zegarmistrzy, kssięgarzy restauratorów, itd.itp.
        Reszta może się przecież zrzucić na własny pasaż handlowy - ot choćby podobny
        do Meteora. Ze nie mogą się dopiąć finansowo i organizacyjnie ? To trudno - ja
        za nich tego nie zrobię, chyba że mnie wynajmą!
        Muszą w takim razie czymś innym przyciągać klienta - pomysłów może być bez liku.

Pozdrawiam :-)
        • Gość: kolo Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.ztpnet.pl 27.11.04, 12:21
          I racja.Ja też wolę,żeby sklepów i marketów było jak najwięcej.Konkurencja
          wymusi niskie ceny.Bez niej na jakimś brudnym ryneczku płaciłbym dwa razy
          drożej.
      • Gość: Paweł Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.gala.net.pl 29.11.04, 12:58
        to umowy dzentelmenskie nie obowiazują?
    • Gość: ik Oj kłamczuszek z pani, pani Marto. IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 19:22
      Marta Sawicka, rzecznik prasowa prezydent miasta: - Nic takiego nie może tu się pojawić, bo to sprzeczne z planami budowlanymi.

Tym razem i Marta Sawicka nie zaprzecza, że lokalni przedsiębiorcy nie wejdą do Castoramy. - Formy prowadzenia działalności gospodarczej firm prywatnych na terenie Zielonej Góry zależą od ich właścicieli
      • Gość: pinia Re: Oj kłamczuszek z pani, pani Marto. IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 21:44
        tak wyszło
    • Gość: b Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 17:56
      b
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka