Gość: anka IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 18:52 "Formy prowadzenia działalności gospodarczej firm prywatnych na terenie Zielonej Góry zależą od ich właścicieli" - to sensowne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 19:11 oby w zgodzie z prawem /z przeznaczeniem obiektu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.04, 20:36 "formy" przybrałyby pewnie inny kszałt, gdyby swoje skody miał tam sprzedawać pan ronowicz. wraca nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr N. Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:49 To jest po prostu kolejny skandal. Władza nie dba o swoje podmioty gospodarcze. To tak jakby matka odtrącała własne dzieci. Tego nie można zrozumieć. Kogo ludzie wybieracie. Nigdy tego nie zrozumiem. To powinno być objęte jakąś specjalną karą. To zwykłe chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.gala.net.pl 29.11.04, 12:55 ci przedsiebiorcy zdaje się popierali p. ronowicz, czy mi sie cos pomylilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.04, 11:08 Chcieliśta kapitalizma to macie: święte prawo wlasnosci pozwala wynajmowac nieruchomość przez wlaściciela komu mu sie podoba - no nie?( no chyba że zabraniają tego jakieś szczególowe przepisy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dam Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.uz.zgora.pl 27.11.04, 11:58 1.To logiczne że Castorama woli się ułożyć z jednym poważnym bo dużym kontrahentem niż sie rozdrabniac. Mam tylko przy tym nadzieję, że przepisy pozwalają na market spożywczy tamże 2.Z drugiej strony taka monokultura jest monotonna. Przydałoby się większe zróżnicowanie 3.A kupcy zielonogórscy to na co czekają - ile jeszcze chcą handlować po kątach, czyli w rozproszeniu po całym śródmieściu? To jest dobre dla firm z renomą - zegarmistrzy, kssięgarzy restauratorów, itd.itp. Reszta może się przecież zrzucić na własny pasaż handlowy - ot choćby podobny do Meteora. Ze nie mogą się dopiąć finansowo i organizacyjnie ? To trudno - ja za nich tego nie zrobię, chyba że mnie wynajmą! Muszą w takim razie czymś innym przyciągać klienta - pomysłów może być bez liku. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.ztpnet.pl 27.11.04, 12:21 I racja.Ja też wolę,żeby sklepów i marketów było jak najwięcej.Konkurencja wymusi niskie ceny.Bez niej na jakimś brudnym ryneczku płaciłbym dwa razy drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.gala.net.pl 29.11.04, 12:58 to umowy dzentelmenskie nie obowiazują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Oj kłamczuszek z pani, pani Marto. IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 19:22 Marta Sawicka, rzecznik prasowa prezydent miasta: - Nic takiego nie może tu się pojawić, bo to sprzeczne z planami budowlanymi. Tym razem i Marta Sawicka nie zaprzecza, że lokalni przedsiębiorcy nie wejdą do Castoramy. - Formy prowadzenia działalności gospodarczej firm prywatnych na terenie Zielonej Góry zależą od ich właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia Re: Oj kłamczuszek z pani, pani Marto. IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 21:44 tak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Powstaje kolejny Piotr i Paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 17:56 b Odpowiedz Link Zgłoś