Dodaj do ulubionych

Radni dodali nauczycielom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:59
".....Już w grudniu Barczak otrzymał, co ujawniły media, premię. Jakiej
wysokości? Sam Barczak odmówił odpowiedzi, a prezydent Ronowicz zasłoniła się
tajemnicą służbową. Tłumaczyła jedynie, że wiceprezydent na nagrodę zasłużył.
"Gazeta Lubuska" podała kwotę 5 tys. zł........"
"Radni dodali nauczycielom ......zgodzili się nawet na podwyżkę
"wychowawczego" do 57 zł miesięcznie".......
Obserwuj wątek
    • Gość: maria Re: Radni dodali nauczycielom IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 19:38
      57zł zapewne brutto
      • Gość: mameluk Re: Radni dodali nauczycielom IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.05, 19:49
        Za taki dodatek weście pały i wypałujcie się , to może wam rozumu
        przybędzie.Ochłapów nam nie potrzeba.Praca w oświacie to jest jak pole minowe.A
        nie cieplutkie ławeczki w Radzie Miasta i UM.Ochłapów nam nie potrzeba.
      • Gość: idz Re: Radni dodali nauczycielom IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.05, 12:56
        A ja jestem zadowolony.To co prawda niewiele ale i tak o 23 złote więcej na
        rękę za wychowawstwo miesięcznie.
        • Gość: murzyn Re: Radni dodali nauczycielom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:10
          widzicie jak mało wystarcza, aby zadowolić ludzi, przecież to nie wystarczy na
          flaszkę dobrej wódki .. hahahaha
          Murzynom i indianom kolonizatorzy też wciskali koraliki i perkal ... cieszyli
          się jak głupi..
          Popatrz na pierwszy post i porównaj ...
          premia od października 5.000zl i twój "ochłap" 57 zł brutto hahahahaha
          • Gość: idz Re: Radni dodali nauczycielom IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.05, 15:02
            57zł razy 12 miesięcy.Wcześniej było dwa razy mniej.
    • Gość: wyborca Re: Radni dodali nauczycielom IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.05, 11:15
      Czego sie denerwujesz! Niedługo wybory - i co? Pewnie dasz głos jakiejs
      nauczycielce.
      • Gość: x czego się denerwujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:28
        Mój głos mogę oddać nawet kosmitom z Marsa ... pod jednym warunkiem, że całe to
        towarzystwo wzajemnej adoracji z sejmu, rządu, rady miasta itp. wyekspediowaliby
        na księżyc bez prawa powrotu (a .. i jeszcze jedno... musieliby im dać zapas
        tlenu na jedną godzinę :>>> i niech się tam rządzą.)
    • Gość: kantoro Re: Radni dodali nauczycielom IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 19:41
      50zł razy 10 miesięcy to 500zł rocznie.
      5000zł pana prezydenta otrzymasz gdy będziesz wychowawcą przez 10 lat !!!
      To już niedługo ! Hurrraaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!
      W wersji pesymistycznej / wg plotek/ to niestety 30 lat :-((( , możesz nie dożyć
    • Gość: Maraczek Re: Radni dodali nauczycielom IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.05, 22:27
      Co się niezdrowo podniecacie porównując premię Bartczaka do przyznanych
      dodatków dla nauczycieli. Jeżeli jest tak źle nauczycielom to mają szansę stać
      się np wiceprezydentem miasta lub jak pani Błoch radną. Gwoli ścisłości to
      proponował bym, aby najpierw nauczyciele zrobili w stosunku do siebie rzetelny
      rachunek ile otrzymują i ile w zamian dają. Wiem coś o tym, jak ta oświata
      wygląda od kuchni jakie jest "zaangażowanie" nauczycieli w naukę dzieci.
      • Gość: murzyn do maraczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:47
        Wiesz, środowisko nauczycieli (ok.600 tys.) jest tak samo zróżnicowane jak i
        inne grupy zawodowe są lepsi i gorsi...(Też wiem coś na ten temat..od kuchni)
        ..tylko odnoszę wrażenie, że "słyszysz, iż gdzieś dzwonią, tylko nie orientujesz
        się gdzie :))". Popracuj trochę jako "belfer", to zrozumiesz o co chodzi....
        • Gość: Małgorzata Re: do maraczka IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 13:01
          najpierw niech zrobi maturę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka