misi1 04.08.10, 21:45 Poszukuję dobrego psychologa w Zielonej Górze (DDA, nerwica, lęki) na NFZ oraz ludzi, którzy zmagają się z tego typu problemami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DDA Re: Psycholog DDA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.10, 23:07 Jesli na NFZ to szukaj pomocy tutaj: www.wotuw.zgora.pl/ Są grupy dla DDA i terapeuci znający się na rzeczy. Jeśli prywatnie to tylko pan Mirek Popielecki - kontakt do niego podadzą ci w Wotuw-e. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
misi1 Re: Psycholog DDA 06.08.10, 08:08 To jest na Wazów? To trochę mi nie odpowiada, bo tam pracują do 15 i dla zwykłych ludzi, którzy tak jak ja pracują do 16 są niedostępni. A czy na Dworcowej też jest coś takiego? Ile taki psycholog bierze za wizytę prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Psycholog DDA IP: *.uz.zgora.pl 06.08.10, 09:18 Misi, przecież internautka podała Tobie wyraźnie link z namiarami. Kliknij i przeczytaj uważnie, gdzie ten ośrodek się znajduje i do której godziny funkcjonuje. Mile się zdziwisz. Tam są znakomici fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Psycholog DDA 06.08.10, 19:01 za prywatną wizytę zapłacisz ok. 60 zł co jest bez sensu, jeśli DDA mogą być leczeni na fundusz. W zalinkowanym powyżej ośrodku pracują naprawdę dobrzy specjaliści, nie tylko pan Mirek;) Odpowiedz Link Zgłoś
misi1 Re: Psycholog DDA 06.08.10, 20:00 Ja tam chodziłam jakiś czas temu do pani psycholog Wioletty Maciejewskiej, ale Ona przyjmowała tylko od 8 do 15. Żeby pójść na wizytę musiałam zwalniać się z pracy, na co krzywo patrzyli, bo ciągle mówiłam, że mam wizytę u lekarza. Szukam czegoś po południu, po pracy. W poniedziałek zadzwonię tam i zapytam, może coś się zmieniło. A kto wie coś o ośrodku na Dworcowej? Odpowiedz Link Zgłoś
maandragora Re: Psycholog DDA 11.08.10, 19:48 Witaj misi Sama wybieram sie na terapie. Słyszałam, że jest na Wazów. Zapraszam Cie na forum www.ddaddd.mojeforum.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
misi1 Re: Psycholog DDA 11.08.10, 21:05 Dziękuję za odpowiedź:) Miło, że napisał ktoś podobny do mnie. Może odezwie się więcej takich jak my. Co do terapii, to wiem, że jest na Wazów i chyba na Dworcowej. Nie zadzwoniłam jeszcze nigdzie. Wiem, że potrzebuję pomocy, ale nie potrafię się zebrać, brak mi motywacji. Odpowiedz Link Zgłoś
maandragora Re: Psycholog DDA 12.08.10, 17:18 misi ja też sie zbieram i sie zebrac nie moge:/ zawsze sobie mowie, że sobie poradze ale jakos z czasem sie okazuje, że nie bardzo. Wyśle Ci wiadomość na priva:) Odpowiedz Link Zgłoś
wikinka Re: Psycholog DDA 13.08.10, 11:34 wiem o czym piszecie niestety.mam tak samo.:(((dobrze,że jest takie miejsce.mam nadzieję,że komuś tam pomogli.też muszę się zapisać ale jak się do tego zebrać? Odpowiedz Link Zgłoś
misi1 Re: Psycholog DDA 13.08.10, 16:51 Po prostu musimy się za to zabrać. Dla siebie. Trzeba znaleźć jakąś motywację. Wiem, że takich jak my jest więcej. Piszcie proszę jak sobie z tym radzicie. Czasami jest lepszy raz gorszy dzień, ale koszmar się za nami ciągnie mimo wszystko. Trzymajcie się cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
misi1 Re: Psycholog DDA 14.08.10, 00:48 Zajrzałam na to forum. Bardzo fajne tematy są tam poruszane. Na pewno będę tam jeszcze zaglądać:) Tylko powitanie przez administratora jakieś takie niemiłe:( Pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
misi1 Re: Psycholog DDA 15.08.10, 19:34 maandragora Jasne, że chciałabym pogadać. Też przesłałam Ci na pocztę wiadomość. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nina1207 Re: Psycholog DDA 12.11.13, 22:45 Kto zna dobrego psychoterapeutę w Zielonej G? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasia30 Re: Psycholog DDA IP: *.play-internet.pl 21.05.19, 18:30 Pani Sandra Ossowska z PRO-EGO jest świetnym psychologiem i serdecznie ją polecam. Dzięki jej pomocy uporałam się z lękami i nerwicą a teraz w końcu mogę spać spokojnie i nie zamartwiam się tak jak wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Psycholog DDA 03.04.26, 06:33 misi1 napisała: > Poszukuję dobrego psychologa w Zielonej Górze (DDA, nerwica, lęki) na NFZ oraz > ludzi, którzy zmagają się z tego typu problemami. Up. Odpowiedz Link Zgłoś