lvc1 17.02.05, 21:00 Mam pytanie czy to prawda, że w Urzędzie Miejskim za kadencji Pani Prezydent Ronowicz zatrudniono jej kuzynke ??? Jeśli tak to jeszcze jedno pytani w jakim wydziale ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_sawicka Re: Kto gdzie pracuje 18.02.05, 12:08 Niestety nie ma możliwości sprawdzenia pokrewieństwa do I, II czy innego pokolenia wszystkich pracowników Urzędu Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
buu Re: Kto gdzie pracuje 19.02.05, 19:44 pani rzecznik taka młoda a już kłamie a przecież chyba dwa lata temu był w gazecie lubuskiej artykuł na ten temat i wyszło, że to kuzynka. czy pani liczy , że nmy nie pamiętamy co było napisane czy powiedziane! Przykro mi że mam nadzieję wprowdziła pani w błąd bo nie chce mi się wierzyć, że prawie moja rówieśniczka jest kłamaczucha. Miałem nadzieję, że będzie pani dla nas młodych kobiet wzorem osoby która zrobiła karierę a tu się okazuje że ma pani cechy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś