Dodaj do ulubionych

COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO ???

IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 19:56
Buhahahahaha!!! Dwa mecze i dwa w plecy i to na dodatek u siebie. Hehehehe!
Już niedługo będziecie jeździć na ekstraligę do Gorzowa ćwoki! To była piękna
niedziela! Falubaz jesteście beznadziejni!!!! Hahahahahahahha!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: IIIks Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO ?? IP: *.ztpnet.pl 24.04.05, 19:57
      Bez nadzieji to był twój stary jak ciebie płodził:)))
      • Gość: RIKI Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO ?? IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 20:00
        Naucz się najpierw ortografii zielonogórski ćwoku, a potem swój świński ryj
        otwieraj!
        • Gość: marian pijak Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO ?? IP: *.ztpnet.pl 24.04.05, 20:07
          Twój stary mi się ostatnio żalił, że nie chcą mu dać zapomogi na ciebie.
        • Gość: IIIks Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO ?? IP: *.ztpnet.pl 24.04.05, 20:12
          Świński ryj to miała twoja stara,stąd twoje reminescencje:)))
          • Gość: Scott1 Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO ?? IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 20:19
            Oto wymiana uwag fachowcow po meczach. Ja slabo juz widzacy /tyski miod/ nie
            wiem dlaczego Wy tak zle o sobie mowicie. Przeciez jutro zarowno w G jak i ZG
            idziemy do pracy. Czy zycie odbywa sie tylko w niedziele? JUz spadam z forum .
            Tyskie jest znakomite ale mi juz bardzo przeszkadza. Pozdrawiam i udaje sie tam
            gdzie mozna spoczac.
    • Gość: RIKI Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO ?? IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 20:34
      No dalej fani Leppera z przaśno-buraczanej zielonej wioski. Jedziecie na
      mistrza? Buhahahahahah!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka