kolejarz_zg 04.05.05, 16:56 No wlasnie gdzie sie najlepiej oplaca? Moze ktos ma jakies opinie na temat laptopow LG? Konkretnie LS 50. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zg Re: Gdzie w Z-G kupic notebooka? IP: *.gorzow.mm.pl 04.05.05, 20:28 Ja myślem ze nigdzie.Mogen ci powiedziec dzie u nas sprzedajom dobre liczydła i kalkulatorki przenośne ,bo po laptoka to musisz sie udac kolego do większego miasta takiego jak Poznań ,Gorzów albo Wrocek.POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: Gdzie w Z-G kupic notebooka? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.05.05, 22:37 używam tylko laptopów, teraz mam trzeci, i muszę powiedzieć, że to sprzęt bardzo delikatny, raczej się nie powinno go wozić bez wyższej konieczności. Jakakolwiek awaria części to koszt nieporównywalnie wyższy z częściami do desktopa. Toteż radzę kupić bardzo dobry, ale nie na wyrost, bo przecież technologia idzie do przodu co pół roku. Taki, gdzie jest dobry serwis i gwarancja. Z LG nie mam żadnych doświadczeń, używam toshiby. Odpowiedz Link Zgłoś